Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Itt a bizonyíték: "csak a fogása más!"
Szerintem is, ha kettős szigetelése van. De talán megijedhetett, mert leesett. Vagy sietett valahova.
én és 220:
kb 7 éves voltam .Találtam egy zseblámpát bekapcsoltam világí kikapcsolom nem világít. Ez nagyon tetszett, de semmi nem tart örökké merült az elem. Gondolkodtam az idő múlásávalcsökken a lámpa fényereje megkérdeztem: miért? Erre azt mondták: kicsi afeszültség. Na jó mondom, kerestem 2 drótot egyik végük konektorba másik az égőhöz... megrázó élményben volt részem, azóta nem csinálok ilyet:
Ez a pasas nem tud rendesen bringázni, mert sokszor majdnem elesett, nem tudta kitalálni még azt sem, hogy kell rendesen ülni a bringán.
![]() Ügyes. ![]()
Ahogy elnézem, most már sehova nem megy....
Rendőrök egyből szondáztatnák ilyen dülöngélés mellett.
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
A fenti eszköz egyre népszerűbb. Nem linkelném be, de manapság az akkus fúrógépet egyes hölgyemények, már másra is használják.
![]()
Ha már kíváncsivá tettél bennünket, mutass valamit!
![]() Idézet: „manapság az akkus fúrógépet egyes hölgyemények, már másra is használják.” És így almával együtt. De ott még meghámozni nem tudják.
Ott is van foga?
![]() Lehet. Ha valamiről nem tudok, még nem jelenti azt, hogy nincs. A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
Bővebben: Link 18+!
![]() Ráadás vicc: -Papa, igaz hogy a pénteken kötött házasságok mind tönkremennek? -Persze kisfiam, a péntek sem kivétel! A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
görög dinnye érettség mérő alkalmazás okostelóra
Az elején okostelóval nézi meg a dinnye hangját ...
Bővebben: Link
Ez viszont aranyos.
Csak erős idegzetűeknek!
Befejeztem mára.
Bővebben: Link Nem tud szabadulni a gondolattól... Igaz, egy kicsit keveri a HDD-t a HD-vel, de bízzunk benne, hogy előbb-utóbb eljut addig, hogy felépíti a mátrixot...
![]()
Elég fogékony vagyok a hülyeség minden formájára, de ennél a csákónál már ökölbe szorul a talpam.
![]()
Mindenesetre, a fizika órákról hiányzott és nincs milliárdos ismerőse. Legalábbis ezt a két dolgot szűrtem le az előadásából.
![]()
Ezt a fotót IDEA 2014 Tiszaalpári kiállításon készítettem. HOMEMADE SAROKCSISZOLÓ !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |