Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sajnos a "célszemély" ilyen esetben nem az optimista állásponton lesz.
Azon gondolkodtam, hogy van-e ilyen szerkeszthető Legyen Ön is Milliomos logó, mert tegnap jót nevettünk a Legyen Ön is miliOhmos beszólásunkon. Szóval próbáltam egy Google keresést, és nem találtam, majd beírtam a vicc tárgyát, és erre bukkantam. Bővebben: Link
Idézet: „-SZIASZTOK! ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? -Nyomd meg a Caps Lock-ot!!! -HÚÚÚ, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!”
Ha más bash.hu:
Idézet: „( Sissy_18): van vmi a tv-ben..? (@crome): tranzisztor ( Sissy_18): az mirol szol? ( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm”
Hát ez kemény volt.
![]() ![]()
A témanyitásról jut eszembe, ezt láttátok már?
villámgenerátor A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2014
Pont ma olvastam el én is ezt a topicot.
![]() ![]()
Ja értem! Így fog nyúltojást tojni a tyúk. 50%, hogy csibe lesz, 50, hogy nyúl.
![]() És ha a kakas fogja a nyulat? ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2014
Bocs,nem állt szándékomban,csak a kép miatt írtam
![]()
Ez pedig még a tavalyi Húsvétra készült:
Na ez a jó pipi. Még a nyúl sem hagyja ki.
Magam kis története:
Szóval már gyerekkorom óta foglakozok elektronikával, gondolom mint mindenki, és is szétszedéssel kezdtem. Kb. 10 éves koromban kaptam egy készletet, amiből a nagyon alap (soros-párhuzamos) kapcsolást lehetett eltanulni. Nálam nagy sikerrel járt, egy pillanat alatt összeraktam a dolgokat, majd elkezdett forogni az agyam: elemből az áram, kapcsoló, izzók, majd vissza az elembe. Miért nem lehet ezt megcsinálni nagyban is? Akkoriban költöztünk, tehát volt anyag bőven. Levonulok a pincébe, találtam egy 3 erű kábelt, egy bakelit foglalatot égővel(amit függőleges falra lehet szerelni) meg egy villanykapcsolót. Szóval bekötöttem volna a villanykapcsolót, de a 3 erű kábel és a 4 csatlakozóval nem tudtam megbirkózni, így azt kihagytam. Jött az égő. Hatalmas tudásommal bekötöm a drótokat, a földelést hagytam lógni, majd nemes egyszerűséggel rá raktam a kazánunk fém tetejére. Hát akkor dugjuk be. Bedugom, szikra, sötétség. Azóta ott a korom a kazán tetején (hál' égnek nem robbant fel), és azóta nem tudok leállni az elektrózással. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2014
Az én kisgyermek koromból:
12 voltos kismotorral szórakoztam egy kisvasúti tápra kötve és tetszett hogy maxon milyen gyorsan pörög. Gondoltam megnézem milyen gyorsan pörög ha 220 ra kötöm. így be is dugtam a konnektorba. Csattanás kismegszakító le, majd kiabálás a konyhából hogy -Mit csinálsz? -Semmit! Majd szaladás a villanyórához.
Első találkozásom a 220V-al. Kb. 8-10 éves voltam. Konyhában rádió hangosan szólt, nem értem el a kikapcsolóját. Magasan volt. Fogtam az ollót, nekiálltam elvágni a hálózati drótot. Megrázott hatalmas erővel, elugrottam, remegtem egész nap az ijedtségtől. Meglepett, micsoda erő van a drótban.
Én hasonlót játszottam egy 12V-os stroboszkóppal. Nálunk a fi relé is leoldott
![]()
Akrobata! Felmászott megnézni, miért tették olyan magasra....
![]() Többé nem tesz ilyent, mert mostmár tudja! |
Bejelentkezés
Hirdetés |