Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sajnos a "célszemély" ilyen esetben nem az optimista állásponton lesz.
Azon gondolkodtam, hogy van-e ilyen szerkeszthető Legyen Ön is Milliomos logó, mert tegnap jót nevettünk a Legyen Ön is miliOhmos beszólásunkon. Szóval próbáltam egy Google keresést, és nem találtam, majd beírtam a vicc tárgyát, és erre bukkantam. Bővebben: Link
Idézet: „-SZIASZTOK! ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? -Nyomd meg a Caps Lock-ot!!! -HÚÚÚ, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!”
Ha más bash.hu:
Idézet: „( Sissy_18): van vmi a tv-ben..? (@crome): tranzisztor ( Sissy_18): az mirol szol? ( Sissy_18): Akcifilmeket nem szeretm”
Hát ez kemény volt. Ha meg van oldva, hogy az agydinamóról tölthető az akku, amiről az erősítő megy, akkor egész sokáig hallgatható. De ha nincs megoldva, akkor nyitunk egy topicot neki és továbbfejlesztjük.
A témanyitásról jut eszembe, ezt láttátok már?
villámgenerátor A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2014
Pont ma olvastam el én is ezt a topicot. Akartam is írni a csókának, hogy ehhez a villámgenerátorhoz szüksége lesz egy mini ARK reaktorra, pláne, ha a hátán akarja hordani.
Ja értem! Így fog nyúltojást tojni a tyúk. 50%, hogy csibe lesz, 50, hogy nyúl.
És ha a kakas fogja a nyulat? A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2014
Bocs,nem állt szándékomban,csak a kép miatt írtam
Ez pedig még a tavalyi Húsvétra készült:
Na ez a jó pipi. Még a nyúl sem hagyja ki.
Magam kis története:
Szóval már gyerekkorom óta foglakozok elektronikával, gondolom mint mindenki, és is szétszedéssel kezdtem. Kb. 10 éves koromban kaptam egy készletet, amiből a nagyon alap (soros-párhuzamos) kapcsolást lehetett eltanulni. Nálam nagy sikerrel járt, egy pillanat alatt összeraktam a dolgokat, majd elkezdett forogni az agyam: elemből az áram, kapcsoló, izzók, majd vissza az elembe. Miért nem lehet ezt megcsinálni nagyban is? Akkoriban költöztünk, tehát volt anyag bőven. Levonulok a pincébe, találtam egy 3 erű kábelt, egy bakelit foglalatot égővel(amit függőleges falra lehet szerelni) meg egy villanykapcsolót. Szóval bekötöttem volna a villanykapcsolót, de a 3 erű kábel és a 4 csatlakozóval nem tudtam megbirkózni, így azt kihagytam. Jött az égő. Hatalmas tudásommal bekötöm a drótokat, a földelést hagytam lógni, majd nemes egyszerűséggel rá raktam a kazánunk fém tetejére. Hát akkor dugjuk be. Bedugom, szikra, sötétség. Azóta ott a korom a kazán tetején (hál' égnek nem robbant fel), és azóta nem tudok leállni az elektrózással. A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2014
Az én kisgyermek koromból:
12 voltos kismotorral szórakoztam egy kisvasúti tápra kötve és tetszett hogy maxon milyen gyorsan pörög. Gondoltam megnézem milyen gyorsan pörög ha 220 ra kötöm. így be is dugtam a konnektorba. Csattanás kismegszakító le, majd kiabálás a konyhából hogy -Mit csinálsz? -Semmit! Majd szaladás a villanyórához.
Első találkozásom a 220V-al. Kb. 8-10 éves voltam. Konyhában rádió hangosan szólt, nem értem el a kikapcsolóját. Magasan volt. Fogtam az ollót, nekiálltam elvágni a hálózati drótot. Megrázott hatalmas erővel, elugrottam, remegtem egész nap az ijedtségtől. Meglepett, micsoda erő van a drótban.
Én hasonlót játszottam egy 12V-os stroboszkóppal. Nálunk a fi relé is leoldott
Akrobata! Felmászott megnézni, miért tették olyan magasra....
Többé nem tesz ilyent, mert mostmár tudja! |
Bejelentkezés
Hirdetés |