Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Rendben.
Köszönön Attilától vettem anno hagyományos üvegszálast. Akkor megérdeklödöm.
Sziasztok!
Közérdekű közlemény: Remélem nem minősül reklámnak . A metróban 366ft-ért van víztiszta lézernyomtatóhoz és fénymásolóhoz való írásvetítő fólia A4-es méretben 100iv/csomag. Hétvégén bevásároltam belőle a miskolci üzletben, kipróbáltam, teljesen használható, és az ára is elég baráti. Sigma márkájú. Bari
Az tényleg nagyon baráti! Másol 20 db-ot adnak 2000.-ért!
Igen ezét is csaptam le rá. Még a miskolci üzletben volt jópár dobozzal, a többiben nem tudom, hogy ugyan úgy akciós e és, hogy egyáltalán van e, de érdemes megnézni, mert ennyiért tényleg jó vétel.
Bari
Jó az vasaláshoz is? Vagy annyira azért nem höálló a fólia?
Fotózáshoz ideális, vasaláshoz nem próbáltam sose fóliát, csak paust és műnyomó papírt. Így ez ügyben nem tudok nyilatkozni. Az ára nem vészes így megveszed és kipróbálod, ha nem válik be más nem áttérsz fotózásra
Bari
Jó lenne, ha a pontos típusát leírnád, vagy fényképet tennél fel a dobozáról, hogy könnyebben megtaláljuk! Baráti ár!
Készítettem a dobozáról képet.
A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2014
Én úgy gondolom , hogy egy ilyen technikánál nem a fólia milyensége fogja meghatározni , hogy az aktuális rajz majd milyen lesz a fólián.Hanem a nyomtatás fedettsége.
Sose állítottam az ellenkezőjét
Csak jeleztem, hogy a metróban jelenleg igen baráti áron lehet víztiszta fóliát vásárolni.
Baráti ár. De remélhetőleg hagytál még másnak is .
A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2014
Még elég sok dobozzal volt, nem vásároltam fel az egész készletet Különben nem is írtam volna itt meg, hogy van ez a lehetőség, aki tud éljen vele.
Sajnos nem mind jó vasaláshoz! Én is vettem olyat, ami nem volt jó.
Én műnyomó papírt használok most.
A most az mit jelent ? A műnyomó előtt mit használtál ?
Írásvetítő fóliát. Abból valt 4-5 ívem, igaz az nekem anno amikor nem nagyon elektronizáltam akor elég volt évekig.
Miért? Teljesen jól működik.
Csak annyi, hogy le kell mosni (előtte 4-5 percet áztatni), de ez rajta marad.
Tudom én csak írásvetítő fólia után egy műnyomóra váltani
Ez olyan mintha fotózás után valaki vissza térne a vasaláshoz.Bár biztos van olyan eset amikor nincs más megoldás , mert mondjuk alapanyag hiány lép fel .De nem hinném , hogy aki csak fotózással gyárt nyákot az huzamosabb ideig megmaradna a vasalásnál. A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2014
Szerintem vasaláshoz is a fóliát próbálta, de nem jött be neki.
Kérdés ha ez , így volt , akkor miért nem jött be neki.
Régebben olvastam, hogy nem lehet normálisan átvasalni, mert alacsony hőfokon nem ragad át a festék, nagyobb hőfokon meg a fólia is megolvad.
Azt jó régen olvashattad .Azóta azért változtak a dolgok.
Lehet, de valamiért nem nagyon használják vasalásra sokan.
Az írásvetítő fólia vasalásos technikához való alkalmazásáról. Nem?
Jobbára igen , de ezt a választ Szili83 tól nem kaptuk még meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |