Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2282 / 3599
(#) botesz válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 4, 2014 /

Azt megnézem.Egyébként most néztem 78GB a személyes(kép film zene...stb) és 3.38GB a programok.

Az a mappa kerek 299 azaz 300Mb ot foglal el.
(#) jani1987 válasza botesz hozzászólására (») Máj 4, 2014 /

Jobb felső sarok, nyíllal jelölve.

Névtelen.jpg

(#) botesz válasza botesz hozzászólására (») Máj 4, 2014 /

De most néztem a Windows nevű mappa lesz a húnyó a maga 17GB-val.Ne de abba meg aztán végképp nem merek beletörölni mert akkor meg összeomlik ez a "kóceráj" is

Team Viewerrel szívesen besegítettem volna, ha itthon lenne a külső vinyó. Ráadásul a net is lassú ha valamit át akarnék küldeni.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2014
(#) BarnaPili válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 4, 2014 /

Talán Istenben...

Én arra gondoltam hogy a személyes fájlokból a fotókat feltölteném flickr -re természetesen privátba) el is kezdtem lett is egy kis hely rögtön de el is tűnik.....
jut eszembe:olyan szokott lenni hogy indítás után kiírja hogy a lapozófájlokkal valami hiba történt és rákérdez hogy mihez rendeljen nagyobb processzorteljesítményt,meg hogy mekkorák legyen ezek a bizonyos lapozófájlok amiről meg aztán fogalmam sincs hogy mi.

grandpa2. Ő se ért hozzá. A menteni valót inkább lemezre írd ki. Ha gondolod holnap este ránézek a gépedre. Xp vagy win7 van a gépeden?

Hát ez a menteni való nagy része fénykép.De olyan ami annyit nem ér hogy kiírjam lemezre viszont jó ha az ember néha rávet 1 pillantást.A legtöbb javításokról készült dokumentáció.Milyen értelemben nézel rá? Amúgy Win7.
(#) zenetom válasza BarnaPili hozzászólására (») Máj 4, 2014 / 1

Ha nagybetűvel írod, akkor csak egy istenre gondolsz, ha kicsivel, akkor bármelyikre. Egyébként én is kisbetűvel írom, de ebbe ne menjünk szerintem bele, mert nem lesz jó vége.

Távgyógyászat innen. Mintha a géped előtt ülnék. Nekem 8 gigás pendrivom van meg hely dögivel.
(#) pjg válasza botesz hozzászólására (») Máj 4, 2014 /

TechSmith Snagit
(#) botesz válasza pjg hozzászólására (») Máj 4, 2014 /

Köszi.meg fogom nézni ezt is.A troch-ot próbáltam nem ment.

Régóta használom. Nagyon bevált.

Felvételnél nem akadozik a képe?

Nem. Miért? Kéne?

Nem csak már kipróbáltam párat és addig majdnem mindegyikkel ez volt a gond.

Nem lehet, hogy a windowsod csinálja?

Nem mert a fraps al ment ott a gond az volt hogy egy konkrét programhoz tartozó ablakot lehetett csak vele felvenni.
(#) Kovidivi hozzászólása Máj 5, 2014 /

Sziasztok!
Új laptopot kellene vennem, mert a régi behalt sajnos. Mit gondoltok erről: Bővebben: Link ? Ez lenne a maximum ár kb. Szerintetek ennyi pénzért lehet találni erősebb gépet? Köszi!
(#) vicsys válasza botesz hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Nálam az ingyenes -aTube Catcher- vált be. Természetesen tud videokat is leszedni, de leginkább a képernyő felvételi lehetősége miatt tartom. Amolyan Svájci-bicska... Ezt a videomat is azzal szedtem le. Bővebben: Link Meg ezt is: Bővebben: Link
(#) kisstomi5545 válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Nem is tudom...
Igaz régen vettem már laptopot, de vannak ennél jobb ár/érték arányúak!
Mondjuk én nagyon elfogult vagyok ebben a kérdésben, mert eddig csak a Toshibák jöttek be.
Használt szóba jöhet?
(#) sargarigo hozzászólása Máj 5, 2014 /

Úgy látom köbzoli régen járt már erre, mert ilyenkor szokott a hozzászólások között nagytakarítást csinálni..
(#) Kovidivi válasza kisstomi5545 hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Szia. Használtat nem szeretnék venni. Nézelődtem, jó lenne i5-ös procisat venni, de az már 145eFt-tól kezdődik, az már túl sok. Jobb ár/érték arányú természetesen millió van, de ha az ár be van korlátozva, akkor nincs sok választás Ahogy néztem GTA4, meg többi, új játékokat viszi rendesen, bár nem vagyok nagyon tapasztalt ilyen téren. Úgy gondolom, hogy minél "erősebb", gyorsabb a gép (itt most nem a HDD-re gondolok), annál időtállóbb, annál tovább lehet használni. Aztán ha úgy alakul, mehet bele SSD pár év múlva.
(#) jani1987 válasza sargarigo hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Ritkán beszélek vele, de olyankor mindig elfoglalt.
(#) Remci hozzászólása Máj 5, 2014 /

Sziasztok!

Nincs közöttetek véletlen matektanár? A keresztlányom elsőbe jár és a matek leckéket úgy kapják hogy egy könyvből kinyomtatnak 1-2 oldalt, azt ki kell nekik tölteni és vissza vinni. Ma kaptak egy olyan oldalt aminek a címe: Számolj 13-ig. Van rajta össze adás, kivonás, de van egy feladat amire sehogy nem tudok rájönni hogy mi a logikája, vagy egyáltalán mi akar lenni. Ez az:
_ _ _ 4 9 11 _ _ _
_ _ _ 4 7 5 _

Esetleg nem találkozott már vele valaki?
(#) gkari válasza botesz hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

A Ccleaner-ből használd a "Registry" hibajavítót, és az "Eszközök"- ből a "Drive Wipert" is, ami a látszólag üres helyeken mégis meglévő szemetet takarítja. Ezek után az igazi töredékmentesítő: a "Defrag" (szintén Piriform), ez csak online működik. Nekem XP van, eddig tökéletesen bevált(-ak).
(#) nagym6 válasza Remci hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Ehhez hasonlók voltak a fiamnak, ott számsort kellett valamilyen logika alapján kitalálni. Néhány eleme adott, ebből kell a logikára rájönni. Pld. mindig kettőt hozzáadunk az utolsóhoz, megkapjuk a következőt, ez a logika lenne megállapítható a megadottakból. De itt nem tudok rájönni a logikájára, mi szerint kellene kiszámolni az aláhúzás vonalakra eső számokat.
Persze lehet egész másról is szó, szegény elsősök.
(#) Remci válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Igen, én is elég sokat agyaltam rajta, de logikát nem találtam benne. Se egy kép, se egy magyarázat. Szerintem az sem érti aki ezt a feladatot megalkotta.
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2014
(#) zolika60 válasza Remci hozzászólására (») Máj 5, 2014 /

Lehet nyomdahibás és kimaradt belőle valami.
Következő: »»   2282 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem