Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Ha leírom neked, hogy XPE002 pár tüskés csati " sötét" csak, a többi mind kimenő táp és UTÁLOK rajz nélkül hibát keresni, az meggyőz?
Modellezni pedig nem gond, hidd el. Ha pedig kéne vkinek, az sem gond, van, de drágább a posta.... A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2014
Szevasz Földi Tótimiféle táppanelek?
Van ITT egy Hisense Tv szervíz doksi. Nézd meg esetleg a doku végén lévő táp nem azonos-e?
Szia, Pisti!
"azok", igen... Sajnos, ez a doksi teljesen más, de köszönöm..... az "enyémben" van pl. SMA-E1017 IC, van egy ZENITH rajzom, az már hasonlít ebből a szempontból, de még mindig messze van az igazitól. Azért tettem be a kérdést, hátha valaki kapásból ráismer, nem helyettem keresgél a neten. Ha van rajz, a többi már nem téma... vidáman megoldanám...
Pedig van rá esély hogy valaki közelebbről is ismerje, mert itt a városban szereltek össze belőle lapostévéket. Csak mikor megszűnt a gyártás, a korábban tonnaszám berendelt paneleket kiárusították kilóra - és közös barátunk bespájzolt belőle.
Aki kapcsolóüzemű tápokat építget, annak aranybánya lehet.
Van egy BALOX kis TV-m. Semmilyen rajzot nem találtam hozzá. Csak RF bemenete van, hogyan tudom megkeresni a video és audio bemenetet, hogy RCA-t kössek rá?
Szia!
Rajz nélkül nehéz vállalkozás lesz.
Csak annyit kérek, hogy mondjatok egy általános módszert arra. Hogyan lehet megkeresni a csatlakozási pontokat. Egy kapcsolót gondoltam rá, amivel leválasztom RF-ől, és átkapcsolom AV-ra.
Megkeresed a videó-középfrekvenciás erősítő végén található demodulátor kimenetét és a tuner (középfrekvenciás erősítő) felől érkező jel helyett a külső bemenő jelet kötöd oda. Persze stimmelnie kell a videojel polaritásának és ha külön nem kell a szinkronjelleválasztás számára más polaritású vagy szintű videojel, akkor esélyed van arra, hogy lesz képed a külső forrásból. A hang beadási helyének a feltérképezése a következő lépés.
Sziasztok! Keresnék musical fidelity x-10 jelkondiciónáló kapcsolási rajzot, nyáktervet, építéssel kapcsolatos tapasztalatokat. Köszönöm!
Egész pontosan, már csak beültetési rajzot keresek.
Hello! Akkor, vagy nem látod a fáktól az erdőt, vagy a nyomtatott áramköri rajzot keresed?
Üdvözlet mindenkinek!
Érdekel kapcsolási rajz, INNo-Hit TV-hez TVC921TXT model, szivesen fogadnám ha valaki tudna segíteni. Előre is köszönöm.
Mi baja a tévének , mert van hasonló rajz hátha elég lenne az is.
Tisztelt proli007! Igazad van, a nyákrajzot keresem nyomtatásra. Köszönöm!
De hisz ott van te tetted fel , vagy az nem ugyan az ?
Nincs se hang se raszter de bekapcsoláskor halszik hogy feszültség alá került.
Kapcsolási rajzát keresem a fenti typ.feszültségstabilizátornak. Telj:5/10kVA TR9272
Már a 2895-ös typ. rajzát megkaptam Pál Zsilák-tól, melyet ezúton is mégegyszer köszönök. A keresett tipusban kicseréltem azASZ18 végtranzisztorokat.A szabályozómotor feszültségét nem tudom, nem megy a feszültségszabályozás.nem egyezik aDC motor vezérlése a kapott 2895-ös vezérlésével.Ferenczi Ödön :Feszültségstabilizátorok,akkumulátortöltők c. könyvében sincs meg a fenti rajz. Kérem, ha valaki rendelkezik a kapcsolási rajzzal, sziveskedjék elküldeni. Köszönöm TothGyula * A hozzászólás módosítva: Máj 19, 2014
Errol lenne szo? >>> Bővebben: Link
Sziasztok. 18V-ból kellene stabil 5V-ot csinálnom, úgy hogy a terhelhetőség minimum 1A legyen. Emiatt gondolom 7805 szóba sem jöhet. Ha minden igaz, egy step down konverter kell nekem. Van valakinek ilyenhez kapcs rajza? A neten már kutakodtam, de nem találtam semmi értelmeset. Vagy esetleg érdemes úgy csinálni, hogy step downnal mondjuk 8V-ot előállítani, és utána 7805? Elvileg annak simább a kimenete (mikrokontroller lesz rajta, tehát fontos, hogy "jó" legyen a tápfeszültség).
Az LM2596 alapkapcsolása szerintem tudja.Ha drágállod Ebay-en 300-400 ft egy komplett modul.(igaz 3-4 hét)
Szia! Szerintem Ezek közül bármelyik megfelelhet.
Üdv!
Én ilyennel már építettem, tökéletesen működik. Alapból is tud ennyit, de kiegészíthető külső tranyóval.
Köszi! Akkor ha az LM2596 adatlapjában lévő 20-as ábra szerint megcsinálok mindent, az elég? A kimenete mehet a mikrokontrollerre, nem érdemes 7805-öt beiktatni?
Amúgy ez a mintakapcsolás (20-as ábra) már 3A-es terhelésre van méretezve, tehát nem kell hozzá semmi extra?
Ez sem tűnik rossznak, de akkor most melyiket válasszam a kettőből?
Gondolom bármelyik jó. Amelyik szimpatikusabb,olcsóbb... Én csak kész modulként vettem, és nagyon megtetszett alapon javasoltam. Nem építettem meg soha.
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |