Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   260 / 377
(#) Saggitarius válasza holex hozzászólására (») Máj 23, 2014 /

Az LM2596 adatlapjanak elso oldalan lathato kapcsolast epitsd meg egy fix 5V-os kivitellel (LM2596-5)
Szerintem az MC34063 nem neked valo, nem fogja birni a terhelest, meg hutofelulete sincs, azaz a maximalis kapcsoloaramot se tudod kihasznalni (tranzisztoros belso meghajto>>nagyobb maradekfeszultseg>>magasabb hotermeles).
(#) kirally hozzászólása Máj 23, 2014 /

Sziasztok!
Én egy olyan kapcsolást keresek, ami 7-9V 100mA-t tud kapcsolni egy nyomógombbal, hogy:
egy gombnyomásra bekapcsoljon, és csak akkor kapcsoljon ki, ha hosszan nyomjuk a gombot.
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm!
Üdv. Bence
(#) Szpisti válasza kirally hozzászólására (») Máj 23, 2014 /

Ez itt egy egynyomógombos ki/bekapcsoló, de azt nem figyeli hogy épp hosszan vagy röviden nyomod. Egyik nyomásra be, másikra kikapcsol.
Ez nem lesz jó ?One button switch
Elvileg a C1 és C2-vel azért lehet játszani hogy ne egyformák legyenek az idők.
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2014
(#) Szpisti válasza Szpisti hozzászólására (») Máj 23, 2014 /

Vagy itt egy másik verzió )
(#) proli007 válasza kirally hozzászólására (») Máj 23, 2014 /

Hello! Több módon meglehet oldani, egy változatot megrajzoltam. A kikapcsolás gombnyomásának idejét ugyan nem mondtad, de R3 és C3 megválasztásával változtatható.
(Amit Pisti ajánlott, nem jók erre a célra, mert figyelni kell a gomb nyomva tartási idejét figyelni kell valamivel.)
(#) djkoko hozzászólása Máj 24, 2014 /

Sziasztok!
Talán nem ez a legjobb rovat a kérésemhez, de nem találtam a helyét.
Keresek nyomtatásra, vasaláshoz Nelson
Pass F5 nyákrajzot bármilyen formátumban.
Köszönöm!
(#) kezdomotoros hozzászólása Máj 24, 2014 /

Szia!
Lenne egy tiszteletteljes kérésem,szeretném megcsinálni ezt a kis töltőt(K7302-es)a képét adom.
Az eredeti leírás szerint a tranzisztor BD135-ös,nekem viszont BD243-as van,jó-e helyette!?
Az igazi nagy kérés az lenne,a nyomtatott panel képét,ha valaki megrajzolná,nagyon jó volna!?
Előre is köszönöm,kezdomotoros.
(#) Sebi válasza kezdomotoros hozzászólására (») Máj 24, 2014 /

Jó helyette, még többet is tud.
(#) Duffy91 hozzászólása Máj 24, 2014 /

Helló sziasztok!
Tud nekem segíteni valaki az ügyben hogy megtaláljak egy kapcsolási rajzot?
A csodálatos termék ami immáron nem működik az 1 ibiza sound club15a-sub nevezetű eszköz, és keresem a kapcsolási rajzát.
Ha valaki találna ezen a világhálón, annak megköszönném!
(#) kezdomotoros hozzászólása Máj 24, 2014 /

Kösz Sebi,de a nyák rajzolás az nem megy nekem,ha ebben tudnál segíteni!?
(#) fraba hozzászólása Máj 24, 2014 /

Sziasztok!

Egy Philips FW765P névre hallgató CD-s, rádiós, magnós, 5.0-s hifitoronynak keresem a kapcsolási rajzát. Tudtok esetleg valamilyen segítséget nyújtani?
(#) fraba válasza fraba hozzászólására (») Máj 24, 2014 /

Időközben megtaláltam, szóval ha másnak is esetleg kellene, ITT egy regisztráció után elérheti.
(#) djkoko válasza djkoko hozzászólására (») Máj 25, 2014 /

Sziasztok! Adott lenne a képen látható kapcsolás, ami 24v szimmetrikus tápról megy. Megengedett egy kicsivel nagyobb 36v?
Köszönöm a segítséget!
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2014
(#) szikorapéter hozzászólása Máj 26, 2014 /

Üdv. Egy olyan kapcsolási rajzot keresek,ami hasonló elven működik mint egy nagyothalló készülék,csak annyi volna a változtatás hogy itt ki kéne szűrni egy bizonyos háttérzajt. Kicsit érthetőbben: Nagyon szeretek motorozni,de a Riga nem arról híres hogy halkan ketyeg,így soha nem hallom a melletem közlekedő barátom mondatát,persze ő az enyémet halja. Szükséges volna tehát egy olyan készülék ami felerősíti a külső hangokat,de a motor saját üzemi hanját (ha már részlegesen is) de leszűri mert így a kommunikálás szinte lehetetlen. Remélem érthetően sikerült leírnom amit szeretnék. Köszönöm előreis a segítséget.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2014
(#) proba válasza szikorapéter hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Fejhallgató, kézi rádió. Szerintem a te problémádra nem létezik olcsón más megoldás,esetleg a motor valamilyen szintű zajcsökkentése. Lehet ennek az árán lecserélhetnéd a RIGA-t, ami azért némi hosszútávú előnnyel is járhat.
(#) szikorapéter válasza proba hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Akkor marad az útközbeni hangszálkoptatás. A rigámtól semmi áron nem szabadulnék meg. Örökké kevencem marad,így ha nem létezik rá megoldás,akkor marad a jól bevált ordítás. Azért köszönöm szépen a segítséget.
(#) Sebi válasza szikorapéter hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Sosem próbáltam ki, de egy kísérletet talán megér...
Lenne két egyforma mikrofon. Az egyik közel a beszélőszervhez, a másik (neki háttal, kísérletileg pozícionált) a környezeti zajt veszi. Az erősítőbe fázisfordítva bekeverjük a zajt (beállítható szinttel) és meghalljuk hatásos-e.
(#) szikorapéter válasza Sebi hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Esetleg egy példa kapcsolást tudnál mutatni? Így fejben már elképzeltem mire is gondoltál,csak egy kicsit vizuális ember vagyok. Arra gondoltál hogy a 2 mikrofonból jövő,azonos frekvenciáju jel kioltaná egymást? Remélem jól értettem.
(#) morgo válasza szikorapéter hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Szia! Ez pont erről szól:
Bővebben: Link

u_mk_2.jpg

(#) szikorapéter válasza morgo hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Akkor ezzel a kapcsolással kiküszöbölhető a probléma? Elnézést az oldal nyelvét eggyáltalán nem értem. Sajnos firefox böngészőm van az pedig nem fordítja le automatikusan a weboldalakat.
(#) morgo válasza szikorapéter hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Elvileg... Hogy a valóságban mit produkál, azt nem tudom. Valamikor volt a mikrofonok elhelyezéséről is rajzom, de nem találom. Valamiért ezt az oldalt a Chrome sem fordítja.
(#) szikorapéter válasza morgo hozzászólására (») Máj 26, 2014 /

Köszönöm. Összeszedem hozzá az alkatrészeket,összerakom és leírom mit produkált a kapcsolás. Köszönöm mégegyszer a segítséget.
(#) Sendi hozzászólása Jún 1, 2014 /

Szebb reggelt. Megvan e valakinek a Siemens Sitop Power 40, 24V-os 3 fázisú tápegységének kapcsolási rajza? Vagy valamelyik hasonlónak?
(#) bihari laci hozzászólása Jún 3, 2014 /

Sziasztok ,tud valaki segiteni ,Onkyo tx 7630 erösitö rajzával,_vagy a táprészen lévő R908 ,_R909 ellenállás értékéről mert le><égett,_a google nem lehet hozzáférni,_köszi.
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2014
(#) kowi hozzászólása Jún 7, 2014 /

Sziasztok!
HQ Solder 30 Állomás rajza nincs meg valakinek?
Vagy akinek van otthon megnézné mi volt az értéke R1-es pozíció számú ellenállásnak.
(#) orcika70 válasza kowi hozzászólására (») Jún 7, 2014 /

Ez netán 30-as típus volt?
(#) kowi válasza orcika70 hozzászólására (») Jún 8, 2014 /

Az Solomon. Bár nem tudom van-e különbség.
(#) oregtamas0202 hozzászólása Jún 10, 2014 /

Üdvözletem Tisztelt Fórumozók!

Keresném a Sherwood XA-1181Q autós erősítő kapcsolási rajzát.
Előre köszönöm a segítséget.
Tisztelettel:Öreg Tom
(#) cmdnetwizard hozzászólása Jún 12, 2014 /

Sziasztok!
Még régebben láttam valahol (valószínűleg itt), hogy valaki épített egy 8Xvalahányas LEDes fényújságot... Most, hogy ismét elkezdtem keresni, sehol nem találtam... Se itt, se BSS elektronikán, sehol... Egy nagyon jó kis leírás volt, az építés menetével, fotókkal, forrással együtt... Valaki meg tudja mondani, hogy mi van ezzel a cikkel? És ha megvan, akkor hol találom meg?
Köszönöm!
(#) Csongi_ válasza cmdnetwizard hozzászólására (») Jún 12, 2014 /

Következő: »»   260 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem