Fórum témák
» Több friss téma |
Hidd el nekem hogy a többibe(wh ban különösen)nem tesznek.Lehet hogy néha tesznek(mint a Te esetedben)de nem ez a döntő többség.
Hogy mostanság hogy van,azt nem tudom. Már 5-6 éve nem javítok,ezt is csak azért,mert a húgomé volt,meg behozták a műhelybe,de hidd el ezek a műanyag csapágyházak teli vannak nyomva vele. Elég sokat hoznak a kollégák,kiesztergálom csapágyfal vastagságig,és úgy ki lehet nyomni az árkolt csapágyat belőle. Sokkal olcsóbb,mint a komplett új!
Èn felültöltősben a legtöbbet elux./Aeg ben és wh ban csapágyaztam abban egy deka cucc nem volt.Elöltöltősben meg már végtelen a lista de ott sem találkoztam kenőanyaggal.
Ezt a gyári kenést ne úgy értsd,hogy a mosógép gyárak kenik összeszereléskor,hanem a csapágy gyártója már eleve úgy szállítja a 2 zés csapágyakat hogy kenve van! Én amikor a marógépemhez vettem,a minőségi bizonyítványban le is volt írva,gyárilag kenőanyaggal ellátva,utánzsírozni tilos,mert akkor oda a gari.
Akkor félreértettük egymást.Én úgy gondoltam hogy külön meg van kenve valamivel.Tudtommal csak egy kis olajat öntenek bele.Én nem láttam bennük semmit.
Hali! Én úgy értettem a gyári kenést hogy a csapágy üzemben fújják be egy spéci olajjal,mielőtt bepattintják a porvédő gyűrűket. Állítólag mindenféle kenés nélkül 5 évig bírják! Ezek már nem tocsognak a zsírban! A szerelt csapágyházba a csapágy meg a szimmering közé nyomják ezt a fehér zsírszerűséget,amiről írtam! Üdv! Doxa53
Helló! Van egy Privileg Dynamic DUO 6613 electronic mosógépem az elektronikájáról egy rajz esetleg nincs valakinek?
Rajzot nem fogsz talàlni róla.Mi a baja?
egyszer össze lett rakva (lehet nem jól lett összedugva) elindult a program de egy idő után füstölt az elektronika égés se a nyák-on se egyik alkatrészen nem látszik.
Nekem (elvileg) fotóm van a zannusi féle gépről(ugyanaz) mindjárt megnézem hogy megvan e.
Szerencséd van.Ha a procond féle panel van benne akkor ugyanaz.
Üdv.!Van egy 10 éves Fagor Innova mosógépem,nem tud valaki bontott indító panelt?Ha egyáltalán ez a neve,/a gombok mögötti teljes panelnak/?Előre is köszönöm a segítséget!
Vezérlő panel a neve.Mi a baja?Amúgy a panelok javíthatóak.
Üdvözlök mindenkit! Egy Daewoo DWD-M1031 mosógéppel volna problémám. Mégpedig, hogy 11 percnél mindig elakad a centrifugálás. A 11 perc a hátralevő időt jelenti. Mindegy milyen programot indítok el. Amit észre vettem, hogy akkor csinálja, ha kevés ruha van benne. Például egy farmernadrág.
Szia!Motorszénkeféket és a légsűrítőt ellenőrizd.De lehet hogy szimplán nincs semmi baja csak mivel nem tudja elrendezni a ruhát az időkorlát alatt(mivel ugye kevés van benne...de nem is értem minek indítod el 1db ruha miatt)ezért igyekszik kitolni azt addig míg nem sikerül neki.
Az egy darab ruhát nem kell szó szerint venni. Vannak olyan ruhák, amiket nem tudok mással mosni ( szín és anyag miatt ) ezért kevés kerül a gépbe. 1-2 Kg körül. Ha elég jól megtömöm , akkor minden rendben van vele. Az elrendezéses dolog lehet a "baja".
De néha azért felpörgeti vagy már azt se?11 percnél mit csinál?
A 11 percnél kezdene centrifugálni. Szivattyúzik általában és lassan forgatja is a dobot, ha jól emlékszem. Aztán van amikor sikerül neki túllépni a dolgon , akkor kezdi el gyorsabban forgatni a dobot. Utána már centrizik rendesen.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014
Légsűrítőt pucold ki szerintem megoldja.
A légsűrítő a dob aljához csatlakozik igen abból indul egy vékony cső a vízszintszabályzó felé.
szia. igen ez lenne az de ha nincs égés nyom elvileg jó ugye? reléket meg tranzisztort diódákat esetleg szerintem nem ártana kimérni szerintem. esetleg a csatlakozók bekötését nem tudod?
Remélem segít.
Sziasztok! Van egy aeg 86800 mosógépem a hibajelenség: a mosás vagy a centrizés után folyamatosan pumpálja a vizet akár órákon át. Nem tud továbblépni a köv.programra. A szivattyú rendesen forog, a víz kipumpálása után is.Mintha azt érzékelné ,hogy a dob még tele van vízzel.
Szia! Ellenőrízd a légsürítőt, szükség szerint tisztítsd is ki, valamint a vízszintérzékelőt is is ellenőrízd.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |