Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   292 / 585
(#) botesz válasza yulo5310 hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Hidd el nekem hogy a többibe(wh ban különösen)nem tesznek.Lehet hogy néha tesznek(mint a Te esetedben)de nem ez a döntő többség.
(#) yulo5310 válasza botesz hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Hogy mostanság hogy van,azt nem tudom. Már 5-6 éve nem javítok,ezt is csak azért,mert a húgomé volt,meg behozták a műhelybe,de hidd el ezek a műanyag csapágyházak teli vannak nyomva vele. Elég sokat hoznak a kollégák,kiesztergálom csapágyfal vastagságig,és úgy ki lehet nyomni az árkolt csapágyat belőle. Sokkal olcsóbb,mint a komplett új!
(#) botesz válasza yulo5310 hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Èn felültöltősben a legtöbbet elux./Aeg ben és wh ban csapágyaztam abban egy deka cucc nem volt.Elöltöltősben meg már végtelen a lista de ott sem találkoztam kenőanyaggal.
(#) yulo5310 válasza botesz hozzászólására (») Jún 21, 2014 /

Ezt a gyári kenést ne úgy értsd,hogy a mosógép gyárak kenik összeszereléskor,hanem a csapágy gyártója már eleve úgy szállítja a 2 zés csapágyakat hogy kenve van! Én amikor a marógépemhez vettem,a minőségi bizonyítványban le is volt írva,gyárilag kenőanyaggal ellátva,utánzsírozni tilos,mert akkor oda a gari.
(#) botesz válasza yulo5310 hozzászólására (») Jún 22, 2014 /

Akkor félreértettük egymást.Én úgy gondoltam hogy külön meg van kenve valamivel.Tudtommal csak egy kis olajat öntenek bele.Én nem láttam bennük semmit.
(#) yulo5310 válasza botesz hozzászólására (») Jún 22, 2014 /

Hali! Én úgy értettem a gyári kenést hogy a csapágy üzemben fújják be egy spéci olajjal,mielőtt bepattintják a porvédő gyűrűket. Állítólag mindenféle kenés nélkül 5 évig bírják! Ezek már nem tocsognak a zsírban! A szerelt csapágyházba a csapágy meg a szimmering közé nyomják ezt a fehér zsírszerűséget,amiről írtam! Üdv! Doxa53
(#) Cztommy hozzászólása Jún 23, 2014 /

Helló! Van egy Privileg Dynamic DUO 6613 electronic mosógépem az elektronikájáról egy rajz esetleg nincs valakinek?
(#) botesz válasza Cztommy hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

Rajzot nem fogsz talàlni róla.Mi a baja?
(#) Cztommy hozzászólása Jún 23, 2014 /

egyszer össze lett rakva (lehet nem jól lett összedugva) elindult a program de egy idő után füstölt az elektronika égés se a nyák-on se egyik alkatrészen nem látszik.

Nekem (elvileg) fotóm van a zannusi féle gépről(ugyanaz) mindjárt megnézem hogy megvan e.

Szerencséd van.Ha a procond féle panel van benne akkor ugyanaz.
(#) botesz válasza botesz hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

Tessék.
(#) picur74 hozzászólása Jún 23, 2014 /

Üdv.!Van egy 10 éves Fagor Innova mosógépem,nem tud valaki bontott indító panelt?Ha egyáltalán ez a neve,/a gombok mögötti teljes panelnak/?Előre is köszönöm a segítséget!
(#) botesz válasza picur74 hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

Vezérlő panel a neve.Mi a baja?Amúgy a panelok javíthatóak.
(#) belaradio hozzászólása Jún 23, 2014 /

Üdvözlök mindenkit! Egy Daewoo DWD-M1031 mosógéppel volna problémám. Mégpedig, hogy 11 percnél mindig elakad a centrifugálás. A 11 perc a hátralevő időt jelenti. Mindegy milyen programot indítok el. Amit észre vettem, hogy akkor csinálja, ha kevés ruha van benne. Például egy farmernadrág.
(#) botesz válasza belaradio hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

Szia!Motorszénkeféket és a légsűrítőt ellenőrizd.De lehet hogy szimplán nincs semmi baja csak mivel nem tudja elrendezni a ruhát az időkorlát alatt(mivel ugye kevés van benne...de nem is értem minek indítod el 1db ruha miatt)ezért igyekszik kitolni azt addig míg nem sikerül neki.
(#) belaradio válasza botesz hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

Az egy darab ruhát nem kell szó szerint venni. Vannak olyan ruhák, amiket nem tudok mással mosni ( szín és anyag miatt ) ezért kevés kerül a gépbe. 1-2 Kg körül. Ha elég jól megtömöm , akkor minden rendben van vele. Az elrendezéses dolog lehet a "baja".

De néha azért felpörgeti vagy már azt se?11 percnél mit csinál?

A 11 percnél kezdene centrifugálni. Szivattyúzik általában és lassan forgatja is a dobot, ha jól emlékszem. Aztán van amikor sikerül neki túllépni a dolgon , akkor kezdi el gyorsabban forgatni a dobot. Utána már centrizik rendesen.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2014

Légsűrítőt pucold ki szerintem megoldja.

A vékony gumicsövet mondod ?

A légsűrítő a dob aljához csatlakozik igen abból indul egy vékony cső a vízszintszabályzó felé.
(#) belaradio válasza botesz hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

Rendben. Köszönöm a segítséget.
(#) Cztommy válasza botesz hozzászólására (») Jún 23, 2014 /

szia. igen ez lenne az de ha nincs égés nyom elvileg jó ugye? reléket meg tranzisztort diódákat esetleg szerintem nem ártana kimérni szerintem. esetleg a csatlakozók bekötését nem tudod?

talán még arról is van fotóm az jó?

persze azt nagyon megköszönném

Remélem segít.

remélem jó lesz köszönöm a segítséget.
(#) tyurrusz hozzászólása Jún 24, 2014 /

Sziasztok! Van egy aeg 86800 mosógépem a hibajelenség: a mosás vagy a centrizés után folyamatosan pumpálja a vizet akár órákon át. Nem tud továbblépni a köv.programra. A szivattyú rendesen forog, a víz kipumpálása után is.Mintha azt érzékelné ,hogy a dob még tele van vízzel.
(#) maszek0005 válasza tyurrusz hozzászólására (») Jún 24, 2014 /

Szia! Ellenőrízd a légsürítőt, szükség szerint tisztítsd is ki, valamint a vízszintérzékelőt is is ellenőrízd.
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
Következő: »»   292 / 585
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem