Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   63 / 258
(#) Koree hozzászólása Jún 26, 2014 /

Sziasztok.
Egy dolog foglakoztat mostanság.A bankom annélkűl, hogy megkérdezett volna létrehozott egy netes számla számot és adott hozzá egy virtuális bankkártyát is.
Gondoltam ez kapóra jóhet ebay/paypal fizetésekhez.
Paypal-on csak összeboronálom a virtuális kártyával és már is nem kell bajlódnom a paypal-es számlámra történö utalásokkal és az esetleges várakozási idővel(1-2 nap) mire megérkezik.Csak a netbank felületen kell a netes számlaszámra utalni annyit amenyire épp szükségem van.
Itt jön a kérdésem.
Miután megtörtént a paypal és a vituális kártya "pároztatása" de nyilvánvaló,hogy elötte volt ill. van még bizonyos összeg a paypal fiókomban akkor ezt hogyan tudom felhasználni vásárláskor a továbbiakban?
Ugy értem,hogy lehet-e úgy használni a paypal-t, hogy
addig fizessen a még feltöltött összegből amíg futja és majd ha ez elfogyott onnantól terhelje a virtuális kártyát?Vagy lehet-e paypal-ről visszautalni számlaszámra majd ezek után párosítani?
(#) proba válasza Koree hozzászólására (») Jún 27, 2014 /

Az egyenleged is megmarad, talán addig ki is lehet választani melyikről fogyasszon, amíg el nem fogy. ( talán azt nem hagyta, hogy két részletben fizessek, fele innen fele onnan) Ha nem bízol benne, addig ne rendeld hozzá a kártyát , míg le nem fogy.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
(#) kilvadi válasza Koree hozzászólására (») Jún 27, 2014 /

ahhoz hogy a pp *

Igénytelen írásmód miatt törölve!
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
(#) janijani hozzászólása Jún 27, 2014 /

Mindegy milyen pénznemben van, először a paypal számlán levő pénzzel fizet, utána vonja a számláról. Legalábbis én így tapasztaltam.
Amit még érdemes tudni, a paypallal való fizetés során érdemes kiválasztani hogy ne a paypal váltsa át a forintomat a megfelelő pénznemre, hanem az én bankom. Alapból úgy van, hogy a paypal váltja, én erre mire rájöttem már buktam kb 3000 Ft-ot (gy vásárlás során kell áttenni a gombócot alulra, utána már ottmarad)
(#) kilvadi válasza kilvadi hozzászólására (») Jún 27, 2014 1 /

draga moderator, ha neked fontosabb a heje siras akkor ez volt az utolso segitsegem, izeld meg a funyirodat!
(#) Moderátor hozzászólása kilvadi hozzászólására (») Jún 27, 2014

Igen, ez szakmai fórum és illik megtisztelni a többieket a helyesírással. A többiről nem beszélek. Ezzel a stílussal, még a kocsmában sem tudsz segíteni, de a Te döntésed. Vagy megszoksz, vagy ....
(#) mate_x válasza janijani hozzászólására (») Jún 27, 2014 /

Azt nem tudjátok, hogy az miért van, hogy nálam nem lehet beállítani, hogy a paypal vagy a bank váltsa az árfolyamot? Olvastm, hogy a fizetésnél meg kellene jelennie egy Other Conversion Options lehetőségnek, de nálam ez nem jelenik meg. Maestro bankkártyám van.
(#) Koree válasza janijani hozzászólására (») Jún 27, 2014 /

Rendben.
Köszönöm a válaszokat.Akkor majd puding próbája lesz és beállítgatok mindent ahogy jól esik nekem .
(#) Csongi_ hozzászólása Júl 5, 2014 /

Sziasztok!
eBay-en hol lehet beallitani, hogy eloszor az Europan talalhato termekeket dobja ki talalatkent, es csak utana a Kinaiakat. Kerestem, de nem talaltam ilyen beallitasi lehetoseget. A szallitasi ido miatt szeretnek Europabol rendelni.
(#) Csupasz válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 6, 2014 /

Az e-bay-nek megvannak a különböző európai országoknak az oldalai is ( pl.e-bay.de).
Keresd ezeket. Valószínűleg ugyanazt a kínai terméket is megtalálod, csak sokkal drágábban.
Egyébként ilyen oldalt nem találsz.
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2014
(#) iamrob válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 7, 2014 /

Szia! Ha az ebay.co.uk oldalon az advanced keresésre kattintasz, akkor van egy "From preferred locations" lista, ahol ki lehet választani az uniót. Elvileg működik, de a gyakorlat majd megmutatja...
(#) Csongi_ válasza iamrob hozzászólására (») Júl 7, 2014 /

Koszonom a segitseget mindenkinek. Megtalaltam ami nekem kell, raadarul meg olcsobb is mint Kinabol rendelve.
(#) pisti89 hozzászólása Júl 14, 2014 /

Sziasztok
Segítségre volna szükségem, eddig sajnos senki se tudott segíteni

Vettem ebayról egy hőlégfúvót, aminek a garis leírásában az szerepel, ha elromlik javíttassam meg, küldjem el a számlát róla és megtérítik a javítási díjat.
3 hete kiégett a hőlégnek a fűtőbetétje én lefotóztam, megírtam nekik, hogy nekem elég ha egy fűtőbetétet küldenek, de azóta se válaszolnak.
Mit tudok ez esetben tenni?
Sajnos már így is olyan kiesést jelent számomra a hiánya, hogy lassan 2db-ot is vehetnék belőle.

Kérlek titeket aki tud segítsen.
Köszönöm
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2014
(#) q765 válasza pisti89 hozzászólására (») Júl 14, 2014 /

Az akkor Borat féle garancia. Jóféle.
Én sokat rendelek Bayról. Sohasem a garaciára utazok. Kopp.
Nálam inkább szoktak hiányosságok lenni, ilyenkor a fenyegetőzés beválik. Legutóbb még az árát is visszautalták. Az áru az nálam maradt.
Zoli
(#) titi válasza pisti89 hozzászólására (») Júl 14, 2014 /

A linken azt írja, 110V-os... megy ez 230-ról?
(#) q765 válasza titi hozzászólására (») Júl 14, 2014 /

Az szép!
(#) Csongi_ hozzászólása Júl 15, 2014 /

Sziasztok! Ma jart le, egy eBay-en rendelt termek szallitasi hatarideje, de a csomagot nem kaptam meg. Ez az elso alkalom, hogy a rendelt termek nem jott meg. Ilyenkor Mit kell tenni? Melyik menuponton hasznalataval kell szolni az eladonak? Varjak meg holnapig, hatha megjon az ertesito a postarol? Hetfon, szerdan, es penteken szokott jonni ertesito,es kedden, es csutortokon lehet utanamenni a postan.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2014
(#) pisti89 válasza titi hozzászólására (») Júl 15, 2014 /

A link azt is írja, hogy az országodnak megfelelőt küld, eddig hibátlanul ment
(#) pisti89 válasza q765 hozzászólására (») Júl 15, 2014 /

Az a garancia mit jelent?
Illetve, ha már a termék lejárt, tehát nem tudok hozzászólni, akkor hogy kommunikáljak az eladóval?
Inkább az ebay felé jeleznék, de nem tudom hogy kell, ők legalább a fejére koppintanának.
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2014
(#) Johnycorp válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 15, 2014 /

Szia!

Ha türelmes vagy, akkor még várhatsz pár napot. Tracking kód volt hozzá?
Nekem volt már olyan, hogy a határidőn túl pár nappal érkezett meg. Viszont sokat sem szabad halogatni. Ekkor lehet egy CASE-t nyitni.
1: Nyisd meg az bEbay oldalát:
2: Jobbra fent: Summary.
3: A termékeknél görgess a problámás termékhez
4: A neve melletti More Actions listából válaszd a Solve a problem lehetőséget.
5: "Kattints a I din't receive my item" lehetőségre
6: Kövesd az utasításokat

Az eladók általában igyekeznek korrektül hozzáállni. Case nyitás után figyeld, hogy reagál-e az eladó.

Amennyiben megadott ideig nem mutatkozik aktivitás (nem írtok egymásnak) a Case-ban, akkor az bezárul automatikusan. Tehát hajtani kell, hogy intéződjön.
(#) Csongi_ válasza Johnycorp hozzászólására (») Júl 15, 2014 /

Travking kod nem volt, mert 4 es 7$ ertekuek. Egyelore koszonom a segitseget, meg varok holnapig. Ha gond van meg kerdezek.

Udv! Szep estet!
(#) Koree válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 16, 2014 /

Eddig nekem minden meg jött 3 hétre általában +-1-2 nap, de most én is várok egy csomagot ami lassan karcolja a 30 napot.Rendelést jún 18.-án adtam fel és júl.8. - júl. 29. közére becsülik az érkezést.Remélem nem lesz gond.
(#) tapasztalatlan hozzászólása Júl 16, 2014 /

Sziasztok.
Magyarországból kellett pénzt kapnom Romániába, ezért, az egyszerűség(?) kedvéért létrehoztam egy paypal számlát, meg is jött az euró tisztességesen, természetesen az,. ami a levonás után maradt, csak éppen nem tudom elkölteni. Egy arduino kezdő csomagot akarok vásárolni belőle, de hiába van a számlámon pénz, mégis meg kellett adnom a bankkártya adatokat, viszont így már nem tudom, hogy vajon a kifizetés a paypal számlámon parkoltatott pénzből vagy a bankkártyán levőből fog történni?
(#) kadarist válasza tapasztalatlan hozzászólására (») Júl 16, 2014 /

Szia!
A Paypal számládról utald át a pénzt egy ismerősöd bankszámlaszámára, ahonnan aztán már a saját bankszámlaszámodra utalhatod. Van veszteség, de így működik a dolog.
(#) sooty válasza tapasztalatlan hozzászólására (») Júl 16, 2014 /

Tapasztalataim szeint, ha van a számlán pénz (nálam ritka, mert mindent a bankkártyával fizetek) abból vonja le először az összeget, ha nem elég, csak akkor nyúl a bankkártyához. Feltéve, ha a bankártya adatait a Paypalnak adtad meg, nem az eladónak...
(#) Csongi_ válasza Johnycorp hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

Az egyik elado reagalt is. Azt mondta, hogy varjak meg egy hetet, es ha nem jon meg, ujrakuldi a termeket. Varjak meg, vagy kerjem most ujra? Nem futok ki az idobol?
(#) Csupasz válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

Ne várjál, hanem kérd, hogy " refund me the money, please"-
Utalja vissza a pénzt, mert ha újra feladja ( ami nem biztos! ), akkor tuti kicsúszol az időből.
(#) niedziela válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

Ha kinából jön a cucc, az sem mindegy melyik részéről, van ahonnan az ottani biztonsági rendszer szerint lassabb.
Nyugodtan várj 1 hetet, ha nem jön meg a cucc visszautalják a pénzt 99%
(#) Csongi_ válasza niedziela hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

Hong-Kong-bol erkezik. Akkor most varjak meg, vagy ne?
(#) niedziela válasza Csongi_ hozzászólására (») Júl 17, 2014 /

Erre nehéz egzakt választ adni, mert mindenkinek más a tapasztalata a vásárlások során.
Nekem eddig minden megérkezett, és jó részt 30 nap, vagy azon felül egy kicsivel.
Én minden esetben jelzem az eladó felé, ha nem érkezik meg a vállalt szállítási időn belül a termék, de mindig várok is. Ha nincs track szám, nem tudhatod, hogy kinában, vagy a magyar postán áll a cuccod. Jórészt inkább itt szokott meglassulni a mi postánkon.
De nyilván akinek 5 termékből 3 nem érkezik meg, az másként látja ezt.
Következő: »»   63 / 258
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem