Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
kosz szepen.es nem lehet valahogy kiterjeszteni a sugarat?
azt nem tudom, hogy kilehet-e terjeszteni(én nem próbáltam és nem is akarom mert csak szoba helikopter szabad térbe meg csak szélcsendben szóval.....)
Üdv!
asszem a repcsi el lesz halazstva
![]() fater nem engedi megvenni(mivel látta az ellenőrzőmet és nem volt vele megelégedve) de a mini robotot azért a háta mögött meg csinálom ![]()
még kérhetek valamit ha nem gond. az infrás távirányitodnak nincs meg veletlenul a kapcsolasi rajza. inkább az adó-é kene
Pittyu megvolt a berepülés? Nagyon kíváncsivagyok
![]()
Ha lenne elküldeném, de ez egy gári cucc(és igencsak pici)
a képeken majd meglátod, hogy mekkora(a heli 17,5cm és 10 g!!) Üdv!
nekem is van egy ilyenem és szerintem sem lehet olyan pici rádió vevőt venni mint ami ebbe van infrába
Megrendeltem az alkatrészeket a mini robotomhoz
a meghajtás szervókkal fog történni amiket kissé átalakítok a célnak megfelelően még nemtudom hogy 2 vagy négy kerekű legyen a gép mindenesetre rendeltem Y elosztót egyenlőre ennyi ![]()
Teljes csőd!!! Beigazolódott amitől féltem, kevés a motorteljesitmény. A sulypont nagyon foltolódott a nehéz szány miatt, eldobás után balra lecsuszott és lezúgott.Ennyit a kétmotorosról. Az x- ufót még a helis srác sem tudta fenttartani.Az e-starter hozta a szokott formályát --kétszer 15 perc örömrepülés.Felvettük videóra a dolgokat de nem az enyém a kamera nemtudom mikor kapom meg a filmet.Kár hogy nemvittem vitorlást ,mert du. nagyon szép idő lett.
ismerem ezt a helikoptert. jol müködik?hallod hová valosi vagy ha meg kérdeszhetem?
Sajnálom, hogy nem sikerült a berepülés
![]() Valamit próbálj meg rajta módosítani, gondolom a fő probléma a súlyponttal volt. Drukkolok, tényleg tetszik a géped! És sok sikert a módosításokhoz! Remélem sikerül helyrehozni szegényt.
még rajzolom de ha kész felteszem a vázlatos terveket
a robotról (rc robot) a robot neve:URP[i] (universal robot platform) ![]()
Köszi a bátoritást, ugy tervezem, hogy csinálok egy uj szárnyat balsábol.Végülis nem tört semmi. Sok apro hiba adódott össze.Az easy star felületi terhelése azért kevesebb.!
Üdvözöllek! Ugy látom te is sokoldalú vagy ,Remek dolgokat csináltál. De a vitorlás az igazi . Az az oldalkormány hogy mükszik?Szabadorepülő és az csak trimm???
azért kár hogy nem repült
nekem naon tetszett a két moci egy kis korrigálás azt repülni fog simán! (nem jöhet össze minden elsőre :no: ) nem add fel!! ![]()
Nos az jó
![]() én elég sokat játszik vele
Igen jól működik megérte megvenni(amugy itt tudod a legolcsóbban meg venni ittitt tudod
a drágábikkal jobban jársz(bár nem tudom mi a kettő között a különbség ![]() Üdv! Ui.:megkérdezhete hogy hovávalósi vagyoka válaszom atz lesz hogy nézd meg a személyes adatokban(leírtam)
Bocsánat djtometkow elírtam a végét
ez akart lenni: én elég sokat játszok vele Üdv!
na itt a terv
ez még csak a felülnézeti, lesz majd egy oldalnézeti remélem elnyeri tetszéseteket
nagy külömbség nincs csak hát az anyagminőség...
![]()
nem hiszem el milyen kicsi motor van benne.mennyi idot kell toltesd?és mennyit tudsz veel repülni?nálunk valamivel olcsobb
itt az oldalnézet
nem irtam rá mégegyszer a méreteket az rajtvan a másikon
nagyjából 25 perc alatt feltöltődik és 10 percet vígan repül és nem gond ha lezuhan
én már csináltam vele olyat amitől egy nagy heli ripittyára tört volna de ez meg se érezte ![]() elfelejtettem írni hogy a robot úgy 200-220g lesz ja és a terv 1:1 arányos (a kockás füzetben 2 kocka=1 cm)
Nem adom fel !! Uj szárnyat csinálok,már elkezdtem a fémbordát átalakitani mesterbordának.Egyedül a két extra led müködött tökéletesen a szárnyban.Lehet hogy elfelejtettem irni ,de van leszállófény is. És a két motornak a hangja valami félelmetes ahogy interferálnak.Remélem ez a szakkifelyezés helyes
.A vaterán én is rendeltem egy kis piko-t 5500 lessz postával együtt.
akkor megéri megvenni, azt mondod?
ez az
csak aztán el ne felejtsd itt publikálni ![]() én meg asszem ha minden jól megy elkészülök az rc robottal a hétvégére ![]() ![]()
Simple Jak-52 Szalagvadász / 3D modell építési leírása.
szerintem megéri
még az ilyen csapnivaló heli pilóták mint én is boldogulnak vele :yes:
Simple Jak-52 Szalagvadász / 3D modell építési leírása. nem tudja valaki hol találom meg teljesen mert amit kaptam oldalt pont alegfontosabb része hiányzik a vége
Ha érdekel publikálom. Úgyis mindent fényképezek. Ahogy hazaértem lejegyzeteltem az észrevételeket.(akinek nincs esze legyen notesze). Még a sebeimrt nyalogatom ,de megköszörültem a habvágáshoz használt fémbordát ,mert az nagyobb.Rárajzoltam 2 es balsára párat + ugyis kell még 6 db zőborda rétegeltből. Maezt megcsinálom és game over.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |