Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én meg pont a tábláról ismertem fel. A biztonsági őr itt terelt be...
![]()
Valószínűleg megyünk, de még a haversrác lagziba van és nem ítélőképes.
![]()
Igazad van, csak fejből mondtam, de az iránynak jó. A Margó Tivadar utcában van ez a bejárat, a Kele utca és a Cziffra György utca közötti szakaszon. Utóbbi utca gyakorlatilag a Méta utca volt még régen, amíg egy körforgalommal ketté nem választották.
Sziasztok!én biztos hogy megyek
![]() ![]()
Szerintem a nem csajozásból az ő korában még nagyobb a baj.
![]()
Nem csajozásról van szó, csupán azt hittem idén nem ütközik az az esemény, amit az elmúlt kettő évben kihagytam a HE találkozó miatt, és idén készültem arra is..
![]()
Szia Kálmán!
Ha tudunk jönni a Zasszonnyal, akkor segítünk főzni is. ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
Szia Geri!
Mint a tájékoztatóban szerepel: Gulyás. Mi az, hogy: "Ha tudunk jönni"?! A néppel tűzön-vízen át! ![]() Szia: Kálmán
Nagyon szépen köszönöm a felajánlásodat (azt hiszem mindenki nevében köszönhetem), és élnék is a lehetőséggel. A múlt évben / években bebizonyosodott a jó főztöd, így a mondást megfogadva a járt utat a járatlanért el ne hagyd elven, méginkább igényt tartanánk segítségedre.
Adagok és "forrás anyagok" tekintetében pedig keresni foglak még. Mégegyszer Köszönjük!
Sziasztok jön valaki Monor felé kocsival ? nem kéne vonatoznom
![]()
Elég baj az a te korodban mindig csajozásról kéne szónak lenni.
![]()
"egyik jobbkéz..."? Ezt hogy kell érteni? Mennyi jobb keze van granpa-nak?
Üdv Minden 'találkozósnak'!
Én Szegedről megyek autóval, eddig ha minden igaz max 4-en vagyunk, de van még 3 szabad hely. Ha valaki csökkenteni akarja az utazási költségeit... ![]()
Regisztrációt hogy lehet törölni? Úgy alakult, hogy 98% hogy végül nem megyek a találkozóra, és nem akarom feleslegesen foglalni a helyet a regisztráltak között, esetlegesen ,,személyemmel" is számolva pl kaja, stb terén.
![]() ![]()
Szia! melyik úton mész Szegedről én Monoron lakom és nm kellene vonatozni üdv lali
Én Gyál felől jönnék, ha valakit érintene. Nagykőrösi / Üllői út környéke négy szabad hellyel. Természetesen ingyen.
Végre eldőlt a sorsunk és megyüüünk mi is.
![]()
Töröltelek a listáról, ha mégis jönnél akkor egyrészt szívesen látunk, másrészt újra töltsd majd ki a regisztrációs lapot (adjunk esélyt annak a 2%-nak)
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2014
Szia ! én Monoron lakom szívesen mennék veled lenne pár dolgom a börzére
![]() ![]()
Rendben van, lebeszélem haverommal és egyeztetünk. Nekem is van pár dolgom börzére.
![]() Sedan B-sPassat-al megyünk, úgy szedd össze a holmikat. ![]()
Szia mik lennének a dolgok a börzére
![]() ![]() ![]()
nekem alkatrészek, trafók, áramkörök, készülékek meg ilyesmik. Volna egy tombolára való, saját készítésű kis cuccom, ami mindenkit megmosolyogtat, csak hiányzik egy 20x18cm-es fekete plexi az elejéről, mert az nem tudtam beszerezni sehol. Azért kellene rá, hogy ne látszódjon a "bele", viszont a piros LED-ek fénye átjöjjön.
Esetleg ha akadna egy anódfeszültség-transzformátorod,akkor magyaro forintokért cserébe szivesen megszabadítalak tőle. Sajons az én csöves erősítőm még nem lessz kiállítva. Mivel alkatrészhiányos.
![]()
Igen, a 4-esen szántunk felfelé a lehetőségek városából a mesés fények városába.
![]()
Akkor majd lehet hogy csatlakoznék hozzátok de ez még nem 100%-os!
![]()
Az sajnos nincsen, pedig szívesen segítenék Neked, bár van egy két trafóm, amit gőzöm sincs miből lettek kiszedve, majd megmutatom, hátha jók lennének rá.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |