Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Van valakinek a 0,8mmes lábtávval megtervezett TQFP64-es forr padja? Sprint-Layout 5ös verzióhoz kéne
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
Remélem jó lesz, de ellenőrizd le.
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy az SP6-nak van-e magyarosítás frissítése?, mert ezt a figyelmeztetést kapom. Köszönöm
Én mindig innen töltöm le : Bővebben: Link
Szia, letöltöttem, de nem akar indulni, csak gondolkodik a Win7
Mit értesz azon, hogy gondolkodik?
Mikor frissítetted utoljára? Be kell másolni a program mappájába és onnan indítani.
A Win7 karikája az (XP homokórája helyett)
Már régen, de most az SP 6-ot is frissítettem. Úgy csinálom. Most nézem, a feladatkezelőben ott van a folyamatok között, de nem tudom leállítani sem. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2014
A számítógép újraindításával megoldódott a probléma.
Köszönöm a segítségeteket.
Szia !
Tetszik, hogy lefordítottad a programot, de most a kéretlen webre indulásos autoupdate.exe-s csatolmány miatt, nyomtam egy F8-at.
Szia!
Ha kikapcsolod az Autoupdate-t, akkor nem fog induláskor keresni frissítést. Egyébként nem tölti le automatikusan, hanem csak jelzi, hogy van új frissítés.
Szia !
Igen az eredeti sprint exe igy működik, de amit leszedtem tőled az kicsit más. program indításakor 1.kép, aztán program fut, de létrehoz egy 2.kép update fájlt, és a programban hiányzik 3.kép az a rész ami az eredetiben benne van 4.kép.
Elindítod az AutoUpdate_hu.exe-t és bejelölöd a "Kikappcsolva"
Ezért van a külön exe, hogy akarsz e értesítést kapni a frissítésről a magyar verziónál vagy nem. Ha kikapcsolod, és van új magyar frissítés akkor sem fog jelezni a program, tehát úgy működik mint régen. Ez egy plusz amit többen kértek, hogy ne keljen mindig külön letöltögetni. Az eredeti program az csak az eredeti exe-t tudja frissíteni. Abba nem tudok és nem is akarok belenyúlni.
Sziasztok !
Be lehet állítani valahol az autoroute vonalvastagságát ?
Ha jól sejtem azzal a vastagsággal rajzol, ami épp be van állítva amúgy is vezető vastagságra.
Ez a gondom, hogy nem. A kézi vonalazással tudok a vonal vastagságon állítani, meg úgy is ha kijelölök egy bizonyos területet. Csak hogy ebben az esetben -néhol - a vonalak közötti távolság túl kicsi lesz. (egyébként a 6.0-ás változatot használom)
Amikor rányomsz az autoroute gombra, felül megjelenik egy sáv, ott lehet állítani a vastagságot is meg a vezetők közt tartandó távolságot is.
Sziasztok!
Többször átnéztem az abacom.com oldaláról letölthető makró pakkokat és egyikbe se találtam tekercsekhez makrót, valaki tudna adni/javasolni egyet? Köszönöm!
A tekercsnek van valami adata is, illetve van datasheet. A datasheetben megtalálod a tekercs méreteit, a kivezetések távolságát, vastagságát. Innentől már egyszerű, megrajzolod és elmented macroba. De ha pontosan megmondod milyen tekercsről van szó, akkor adhatunk és/vagy csinálhatunk egyet. De a kérésed nagyon általános!
Igazából házilag készített tekercs lenne , 4 menet 1-es Zom.Huzalból , a makró rajzolás opciója jutott eszembe nekem is.
Belegondolva , Két forrponttal is megoldható ekkora kis tekercs...
Szia!
Itt van pár darab.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Adott a képen látható nyák terv de olyan problémám lenne hogy olyan ic-t csak smd-be tudok beszerezni. De sprint layout-ba nem találom az icnek a méretét esetleg tudna nekem valaki segíteni hogy tudom beletenni? Esetleg meg tervezi nekem kompletten?
Sima SO28 tokozású, olyan van a makrók közt alapból.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |