Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2339 / 3609
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

7 éve szereztem a jogsit, akkor az elsősegélyen elvéreztem 12- alkalommal, ezeknek a többszöri vizsgadíjat is beleszámolva kb 110ezer Ft volt. Ma sokkal drágább minden. Akkor az elsősegély vizsgadíj 4500Ft, most 6500Ft. Forgalmi vizsgáról ne is beszéljünk, ma kb 15000Ft, akkor még külön volt rutin és forgalom, de nem hiszem, hogy a kettő együtt több volt, mint 10000Ft. Persze drágább lett a gyakorlati oktatás is, mivel akkor az üzemanyag ára is kevesebb volt, mint most.
(#) szikorapéter hozzászólása Aug 13, 2014 /

Én most rakom a jogosítványt B kategóriában és összesen azt mondta az oktató hogy 130.000Ft-ért már el tudom rakni,de azt mondta hogy pótórákat mindenképpen vegyek mert jóljön,persze pótórával eggyüt kb 150.000Ft lessz az össz amit kiadok érte.
(#) zoly15 hozzászólása Aug 13, 2014 /

Sziasztok!
Elhatároztam, hogy kellene nekem egy laptop, nézelődtem is, találtam árban megfelelőt, a véleményeteket szeretném kérni, milyen minőségnek számít ez? Ismeri valaki konkrétan ezt a típust? Ennyiért jó vétel lenne? Bővebben: Link Előre is köszönöm!
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Egy liter benzin három forint ötven fillér volt ha jól emlékszem. Ma a százszorosával is kiegyeznék.
(#) mikrokapcsolo válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

12? Az nem semmi. Nekem hátra van még az, de az oktatáson, ami mellesleg 8 rugó volt, a nő úgí kezdte, hogy az összesen 4 órában 2-2 elmélet/gyakorlat lesz, tehát, amit itt elmond elmélet, az édeskevés, vedd meg a könyvet, stb. A gyakorlatot rendesen bemutatta.
(#) zolika60 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Figyelj oda és nem lesz gond. Nekem az is elsőre ment. Igaz talán a nyolcvanas évek végén kellett letennem, ha nem tévedek. Semmi olyanra nem emlékszem mint amit egy sima elsősegélynyújtó tanfolyamon oktatnak.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2014
(#) Ricsi89 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Elírtam 1-2 alkalom akart lenni. Nekünk 1 vagy 2 elméleti óra volt, akkor bemutatta a dolgokat, meg elmondta, hogy olvassuk el a könyvet és kész.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Vagy az akkori bérem százszorosával.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Na most egy vagy kettő? Nem olyan sok, hogy ne tudd.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Az nekem kevés volna. 1850Ft volt. A százszorosa sem sok.

Akkor az nettó volt. Azért most nettó 185000 nem rossz. Legalábbis felénk.

Ha naponta 120km-t kéne érte utaznod nem sokallnád.

Most azt mondom utaznék annyit ennyiért.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

A HP nem rossz. Ez nem jobb?

Nekem havi 60-70 000Ft-ba és napi 2-3 órába kerül minimum. Lehet telhetetlen vagyok, de nem sokallom ami marad.

Akkor végül is mindegy.
Annyit én is bent töltök a melóban pluszban. A pénzből meg egy tízes maradna a különbségből.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 13, 2014 /

Nem emlékszek már pontosan rá. De biztosan nem elsőre mentem át.
(#) Gafly hozzászólása Aug 14, 2014 /

Ebbe beleszaladtam tegnap, annyira nagy sikoltozás nem volt...
Sajnálom szegényt.
Kalandos volt utána hazajutni, szerencsére vonat azért járt.
(#) Gery78 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Sziasztok Srácok! Mindenkinek köszönöm szépen az infót a jogsival kapcsolatban, hát nem lesz olcsó.
(#) nagym6 hozzászólása Aug 14, 2014 /

Üdv. Toyota Yaris 1.0 autója van valakinek? Jóismerősöm vette most, minden oké, csak az indítása nehézkesebb. Azaz kell neki gáz indításkor, sőt talán még pumpálni is kell kicsit. Ha elindult jó. Ez típusjellemző lehet, vagy csak ennél hiba. 9 éves.
Köszönöm.
(#) sargarigo válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Így első blikkre nem tűnik rossznak! Nekem biztos kevés lenne a 800pixeles képernyő magasság. A 160Gb hdd is szűkös lehet (csere), a videokártyáról nem tudok mit mondani, azokat nem ismerem. A többi elég jónak látszik. A legfontosabb hogy mire szeretnéd használni! Ha csak panelt tervezel meg HE fórumot olvasgatsz, akkor az életbe nem növöd ki. Játszani inkább egy asztalit picit több pénzért.
(#) zoly15 válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Szia! Köszönöm a válaszodat!
Már le is csaptam rá! Én autó diagnosztikázásra, nyák tervezésre, netezésre, ha valahová megyek zenét lejátszani ilyenekre, fimezésre, ilyesmikre. A 160Gb-os sosem fogom kihasználni Játszani, meg komolyabb dolgokra itt az asztali PC-m 4X 3,7Ghz Cpu, 8Gb DDR3 Ram, 500Gb Hdd, stb
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Jahogy már lecsaptad. Akkor nem írok semmit.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Ha nem csaptam volna le, akkor mit mondanál?

Azt, hogy a HP nem annyira strapabíró.
Szerk.: bár mondjuk ez talán jól össze lett rakva: ezt vetted meg?
A Fujitsu Siemens-szel is ez a helyzet, csak a Lifebook széria bírja a gyűrődést, anno olyat vettem vaterán, és valóban bírja. Talán ez a fajta HP is ilyesmi, csak picit gyengébb.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2014
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Miféle strapára gondolsz? Nyitogatás, vagy nem üzembiztos, vagy mire gondolsz?

A fizikai igénybevétel, pl. nyitogatás, törés.. stb.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2014
(#) jani1987 hozzászólása Aug 14, 2014 /

Most nézelődök a nyílászárók után. Nem tudom reklámozhatom-e. Majd még egy ajtót is szerezni kell. Kinek milyen tapasztalatai vannak ez ügyben? Honnan érdemes a magam fajta kis költségvetésű ember számára?
(#) BarnaPili válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Sok hőszigetelt bontott német ablakot lehet kapni megyeszerte.Van egy hely pl Sarkadon is.Érdemes lenne ezeket is számba venned.
(#) jani1987 válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 14, 2014 /

Tudod a volt osztálytársam anyja is most átépít és holnap megkeressem. Kis hiba a dologba hogy a tokot szétverték. Lehet próbálkozni saját készítéssel is de annak ellenére hogy a kamrához már készítettem egyet az még csak egy első példányos prototípus.
Következő: »»   2339 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem