Fórum témák
» Több friss téma |
Komolyan nem értem miért olyan nehéz beírni a gugliba azt, ami rá van írva.
Pontosan úgy néz ki, mint a 'zosza18' által linkelt eszközök. Képet még mindig nem tudok csinálni, berakni.
Akkor azok lesznek. Nézd meg, hogy a D-S között találsz-e diódát. Előtte a gate-et süsd ki a source-höz való érintéssel.
Köszönöm, kiméregetem eszerint.Nekem eszembe sem jutott más előjellel keresni. Azt hittem, azért van a neve, hogy azon nevezzük/keressük.
Szívesen!
Sokszor megszívtam régen adatlap és helyettesítéskor, hogy a feltüntetett típus helyett más betűkkel találtam meg, persze amúgy ugyan az a kettő csak egy szám meg betű kell elé még. Megtanultam egy életre, hogy r...
Tudom hogy fordító mert rögtön rákattantam.De sok mindent akkor sem tudtam kihámozni.Próbáltam cerkaaksit tölteni vele.Feszültség volt de az aksik nem melegedtek még egy óra múlva sem.
Tudom hogy fordító mert rögtön rákattantam.De sok mindent akkor sem tudtam kihámozni.Próbáltam cerkaaksit tölteni vele.Feszültség volt de az aksik nem melegedtek még egy óra múlva sem.
Sziasztok. Van egy ilyen vackom amiről kellene egy kis infó és hogy mivel lehetne helyettesíteni.
KA75420
Hogy mivel lehet helyettesíteni azt nem tudom. De itt az adatlapja:Bővebben: Link.
A google csodákra képes, ezt is pillanatok alatt megtaláltam.
Adatlapot azt én is találtam de annyira nem értem, hogy pontosan mi is ez, stabilizátor féleség?
A bemenetén lévő feszültség megszűnése, vagy csökkenése esetén a kimenet átvált. Feszültségfigyelő. A KA75420 konkrétan 4,2V-ot figyelő beállítású.
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2014
Stabilizátor biztos nem. Ha jól értem akkor ez feszültség detektor. Figyeli a feszültség értékét, és bizonyos értéknél (a tiéd 4 volt körül) kapcsol. De hogy pontosan hogyan? Nem tudom.
Egy ilyenem van helyette csak nem tudom hogy mi a különbség köztük ka75330
Adatlap. A 75420 4,05-4,35 volt között kapcsol, a 75330 pedig 3,15-3,45 volt között.
A 75330 3,3V-os.
Most már így kezd világos lenni.
Köszi mindkettőtök válaszait.
Szívesen, örülök hogy segíthettem. Én is csak most hallottam róla először. Eddig azt se tudtam hogy van ilyen.
Milyen jó ez a fórum....
Ügye, örülök hogy a tagja lehetek ennek a közösségnek. Tiszteletlenség volna ha azt mondanám hogy ezt is megoldottuk, csapj bele?
Már csak a beszerzését kellene megoldani valahogy.
Gondolom magyarországi üzlet kellene? Esetleg ha a HEstore-nél érdeklődnél nem tudnák-e beszerezni? Az általam ismert magyar webboltokban nem találtam. De ebben talán egy magyarországi jobban tudna segíteni, mivel én nem ismerem az ottani üzleteket. Valójában az itteniket sem.
Csak még egyet nem értek, ez egy mosógép paneljén van rögtön a proci mellett ha ugy van ahogy értem akkor ha megjelenik a 4.2 volt kb akkor elvileg kapcsol, ha nincs benne ez a kütyü akkor a panel összevissza világit ha beleteszem a 75330 akkor viszont bekapcsol , ki is irja a programokat vagyis valami életre kelt csak még vannak ledek amik összevissza világitanak, na de a kérdés hogy , hogy tud bekapcsolni a 75330-al ha az nem olyan feszültségintervallumban kapcsol mint a 75420, és nem tudom hogy csak azért világitanak a ledek összevissza vagy még más baja is van a panelnek.
Más baja is lehet. Ha megvan a 4,2V az bőven több mint 3,3V.
Processzorhoz való reset áramkör... Próbaként megteszi az is, ha a reset lábat felhúzod a tápra 47k-val, ezzel párhuzamosan teszel egy diódát (katóddal a + felé), a talaj felé pedig egy 10µF-os kondit.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
Simán lehet más baja is azt tudom, csak ha jó bele a 75330-s akkor nem töröm a fejem a másik beszerzésével de ha azért nem megy rendesen mert nem a sajátja van benne akkor viszont muszáj beszerezni, azért nem tudom hogy kapcsolhat mert a 75330-nak 3.4 v a max, ha kapcsol nagyobbon is akkor miért van megadva a min és mximum? vagy az csak körülbelüli értékek?
Találtam kacs rajzot, csak tudnám ezeknek honnan van ilyesmi? itt is kérdik hogy mivel lehet helyettesíteni, itt ds1833 mondanak.
Bővebben: Link
Link javítva. Használd a link gombot! -moderátor- A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |