Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ez milyen alkatrész-készülék?

Témaindító: csaby, idő: Dec 25, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   605 / 1173
(#) Hp41C válasza valaki2233 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

A Google -nak "Wima MKP10" -et beírva: Wima MKP10 sorozatú kondenzátor Adatlap
(#) Buvarruha válasza valaki2233 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Komolyan nem értem miért olyan nehéz beírni a gugliba azt, ami rá van írva.
(#) granpa válasza kadarist hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Pontosan úgy néz ki, mint a 'zosza18' által linkelt eszközök. Képet még mindig nem tudok csinálni, berakni.
(#) kadarist válasza granpa hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Akkor azok lesznek. Nézd meg, hogy a D-S között találsz-e diódát. Előtte a gate-et süsd ki a source-höz való érintéssel.
(#) granpa válasza zosza18 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Köszönöm, kiméregetem eszerint.Nekem eszembe sem jutott más előjellel keresni. Azt hittem, azért van a neve, hogy azon nevezzük/keressük.
(#) zosza18 válasza granpa hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Szívesen!
Sokszor megszívtam régen adatlap és helyettesítéskor, hogy a feltüntetett típus helyett más betűkkel találtam meg, persze amúgy ugyan az a kettő csak egy szám meg betű kell elé még. Megtanultam egy életre, hogy r...
(#) Emberke válasza pucuka hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Tudom hogy fordító mert rögtön rákattantam.De sok mindent akkor sem tudtam kihámozni.Próbáltam cerkaaksit tölteni vele.Feszültség volt de az aksik nem melegedtek még egy óra múlva sem.
(#) Emberke válasza pucuka hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Tudom hogy fordító mert rögtön rákattantam.De sok mindent akkor sem tudtam kihámozni.Próbáltam cerkaaksit tölteni vele.Feszültség volt de az aksik nem melegedtek még egy óra múlva sem.
(#) nagytom14 hozzászólása Szept 15, 2014 /

Erre valaki tud valamit? kérdés
(#) lukovicsek hozzászólása Szept 15, 2014 /

Sziasztok. Van egy ilyen vackom amiről kellene egy kis infó és hogy mivel lehetne helyettesíteni.

KA75420
(#) elektroncso válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Hogy mivel lehet helyettesíteni azt nem tudom. De itt az adatlapja:Bővebben: Link.
A google csodákra képes, ezt is pillanatok alatt megtaláltam.
(#) lukovicsek válasza elektroncso hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Adatlapot azt én is találtam de annyira nem értem, hogy pontosan mi is ez, stabilizátor féleség?
(#) pjg válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

A bemenetén lévő feszültség megszűnése, vagy csökkenése esetén a kimenet átvált. Feszültségfigyelő. A KA75420 konkrétan 4,2V-ot figyelő beállítású.
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2014

Stabilizátor biztos nem. Ha jól értem akkor ez feszültség detektor. Figyeli a feszültség értékét, és bizonyos értéknél (a tiéd 4 volt körül) kapcsol. De hogy pontosan hogyan? Nem tudom.
(#) lukovicsek válasza pjg hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Egy ilyenem van helyette csak nem tudom hogy mi a különbség köztük ka75330

Adatlap. A 75420 4,05-4,35 volt között kapcsol, a 75330 pedig 3,15-3,45 volt között.

A 75330 3,3V-os.

Most már így kezd világos lenni.

Köszi mindkettőtök válaszait.

Szívesen, örülök hogy segíthettem. Én is csak most hallottam róla először. Eddig azt se tudtam hogy van ilyen.
(#) pjg válasza elektroncso hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Milyen jó ez a fórum....
(#) elektroncso válasza pjg hozzászólására (») Szept 15, 2014 / 1

Ügye, örülök hogy a tagja lehetek ennek a közösségnek. Tiszteletlenség volna ha azt mondanám hogy ezt is megoldottuk, csapj bele?

Már csak a beszerzését kellene megoldani valahogy.

Gondolom magyarországi üzlet kellene? Esetleg ha a HEstore-nél érdeklődnél nem tudnák-e beszerezni? Az általam ismert magyar webboltokban nem találtam. De ebben talán egy magyarországi jobban tudna segíteni, mivel én nem ismerem az ottani üzleteket. Valójában az itteniket sem.

Csak még egyet nem értek, ez egy mosógép paneljén van rögtön a proci mellett ha ugy van ahogy értem akkor ha megjelenik a 4.2 volt kb akkor elvileg kapcsol, ha nincs benne ez a kütyü akkor a panel összevissza világit ha beleteszem a 75330 akkor viszont bekapcsol , ki is irja a programokat vagyis valami életre kelt csak még vannak ledek amik összevissza világitanak, na de a kérdés hogy , hogy tud bekapcsolni a 75330-al ha az nem olyan feszültségintervallumban kapcsol mint a 75420, és nem tudom hogy csak azért világitanak a ledek összevissza vagy még más baja is van a panelnek.

1$

Más baja is lehet. Ha megvan a 4,2V az bőven több mint 3,3V.
(#) Sebi válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Processzorhoz való reset áramkör... Próbaként megteszi az is, ha a reset lábat felhúzod a tápra 47k-val, ezzel párhuzamosan teszel egy diódát (katóddal a + felé), a talaj felé pedig egy 10µF-os kondit.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
(#) lukovicsek válasza pjg hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Simán lehet más baja is azt tudom, csak ha jó bele a 75330-s akkor nem töröm a fejem a másik beszerzésével de ha azért nem megy rendesen mert nem a sajátja van benne akkor viszont muszáj beszerezni, azért nem tudom hogy kapcsolhat mert a 75330-nak 3.4 v a max, ha kapcsol nagyobbon is akkor miért van megadva a min és mximum? vagy az csak körülbelüli értékek?
(#) lukovicsek válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Találtam kacs rajzot, csak tudnám ezeknek honnan van ilyesmi? itt is kérdik hogy mivel lehet helyettesíteni, itt ds1833 mondanak.
(#) lukovicsek válasza lukovicsek hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Bővebben: Link

Link javítva.
Használd a link gombot!
-moderátor-
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
Következő: »»   605 / 1173
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem