Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   484 / 1155
(#) Roland 91 hozzászólása Szept 15, 2014 /

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy a procim mikor csinálok valamit 100 % - on pörög és szagatt a youtub is 3.ghz-es már újra tettem töbször is ugyan azt csinálja a proci az gyengülhet ?
(#) antikzsolt válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Szia

Nézd meg hogy mi terheli le a procit a feladatkezelőben. Akkor többet tudunk segíteni.

rendszer üresjárat 99 et ir
(#) kokozo válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Szia!
Lehet hogy a flash playereddel van a baj próbáld meg a html5 lejátszó kérését Bővebben: Link itt katt a html5 lejátszó kérésére, ha azzal rendesen megy akkor a flash playereddel kellene valamit kezdeni.

még flash player sincsen rajta volt ez elött és szépen is müködöt csak hirtelen fel ment minden 100 és ujra raktam most is azt csinálja 100 on megy
(#) qvasz2 válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Milyen oprendszer?
Mert XP-re az egyik utolsó frissítés az volt, hogy 100 %-on pörgeti a procit egész nap.

meg akkor ugy mondom mikor zenét kapcsolok akkor is dolgozik mint az állat mind1 mit csinálok rajta :/
(#) Roland 91 válasza qvasz2 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

win 7 ultimate van amugy rajta
(#) Roland 91 válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

csak probáltam xp-vel is de azzal is ugyan azt csinálja edig mikor faceztem meg youtuboztam 3 % on volt a procim
(#) kadarist válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Linuxxal még nem próbáltad... Ha azzal sem lesz jó, akkor egyértelmű, hogy hardverhibád van.
(#) Roland 91 válasza kadarist hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

és az dolgoztatná a procit anyira ? a hardverhiba ? mit takar az alaplapi cd-t telepitsem fel ? mert ezt sose csinálta és nem is volt rá fel téve 1 szer sem
(#) kadarist válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

A hardverhiba az, hogy fizikailag rossz valami az alaplapon. Memória, processzormag, stb. Telepítsd fel az alaplapi meghajtókat, de az erintem az nem segít rajta. Egy live Linuxszal azért letesztelhetnéd.

Én azért kérdeztem mert jártam már így 1 szer 2.6 proci volt benne és ugyan ezt csinálta vettem bele másik mprocit és azzal tökéletesen müködött mostanáig akkor a proci is gyengülhet :/ mert áram szünet volt és azota csinálja ezt
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2014
(#) kokozo válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Az nem lehet hogy a vinyód átváltott pio módba?
(#) Roland 91 válasza kokozo hozzászólására (») Szept 15, 2014 /

Köszönöm mindenki most már jó lett töbször is újra raktam és mostmár jó
(#) coyote55 válasza Roland 91 hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem megoldás, a hiba bármikor újra előjöhet.
Nem derült ki, hogy mi okozta, a hiba nem lett javítva.
(#) david10 hozzászólása Szept 16, 2014 /

Sziasztok,keszitettem egy Java alapu jatek(Minecraft) szervert.
A szerverhez kellet portforwardingolni egy portot.
A szerver mukodik nagyon jol,csak az a baj vele,hogy csak a 192.168.1.101-es IP cimen mukodik.
A kulso IP-n nem megy.
A halozaton mar van egy szerver,ami egy kameras szerver.
A Kameras szerver HTTP alapu.

Szerintetek kell-e valamit a modemben be allitani?
A valaszokat elore is koszonom!
(#) mikrokapcsolo válasza david10 hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Biztos jól állítottad be a portot? 25565 alapból azt hiszem. Biztos jó belső IP-t írtál bele? Próbáltad újraindítani a routert? Esetleg, a beállításnál, nincs olyan ablak, amit be kell pipálni, hogy "enabled" vagy valami? Milyen típusú a router?
(#) vladcepes hozzászólása Szept 16, 2014 /

Sziasztok! Windows 7 van a gépemen. Mit szúrhattam el hogy ilyet csinál:
Ha belemegyek Saját gép>mappákba és megyek még tovább a mappába akkor egyesével nyitja meg és pakolja egymásra. Tehát nem közvetlen megy bele és csak az lesz nyitva hanem megnyitja de új lapként.(mint a böngészőknél). Hol lehet ezt visszaállítani. (tudomásommal nem lett elnyomkodva semmi). Válaszokat előre is köszönöm!
(#) antikzsolt válasza vladcepes hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Szia

Vezérlőpult mappa beállítás. És ott találod a mappák tallózása. És ami kell neked Minden mappa ugyanabban....
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
(#) vladcepes válasza antikzsolt hozzászólására (») Szept 16, 2014 /

Szia!
Ez van bepipálva és még sem jó.

Névtelen.jpg

(#) antikzsolt válasza vladcepes hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

Akkor katt az alapértelmezet gombra. Ha az sem segit akor már csak egy külső program lehet a ludas. Nem telepitettél mostanában valamit?
(#) coyote55 válasza vladcepes hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

Rendszervisszaállítás?
(#) david10 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

A router tipusa: Linksys WRT54GL
A csatolt kepen vannak a beallitasok.

szerver.PNG

(#) vladcepes válasza coyote55 hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

Szia! Azt nem próbáltam. De más megoldása nem lehet? csak rendszer visszaállítással? Esetleg a Win7 dvd- javítás?
(#) vladcepes válasza antikzsolt hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

Köszönöm! Ezt is próbáltam az este,ez sem oldotta meg. Valami régebbi programot töröltem a "Revo Uninstaller"-el (de ezzel a törlővel máskor is töröltem óvatosan). Hogy ez miatt csinálná? Esetleg Win7 dvd javítás? ahogy fentebb is írtam?
(#) coyote55 válasza vladcepes hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

Nekem ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Lehet, hogy a DVD lemezes javítás is jó ötlet.
(#) david10 válasza david10 hozzászólására (») Szept 17, 2014 /

A Router beallitasait unalmamban nezegettem:
Kaptam egy ilyen oldalt,ahol szerintem a HOST Name-nel,es a Domain Name-nel kellene legyen valamilyen IP.
Szerintetek ott ilyen kell legyen?
A masik routeremben(amelyikre a HTTP szerver van kotve) mar van egy csomo IP.(szerver4.PNG)
A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2014
(#) vladcepes válasza coyote55 hozzászólására (») Szept 18, 2014 /

A DVD lemez javítás (Win 7 helyreállító cd) nem oldotta meg. hm, hogyan lehetne még?
(#) Norberto válasza david10 hozzászólására (») Szept 18, 2014 /

A Szerver3 kép alapján, mintha a router nem is csatlakozna semmilyen hálózathoz.

Tutira router-ként van használva a hálózatodban, véletlenül sem egy sima switch-ként? Mi van bedugva a WAN portjába hátul? Az internet szolgáltatód kábele vagy más vagy semmi?
Következő: »»   484 / 1155
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem