Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy a procim mikor csinálok valamit 100 % - on pörög és szagatt a youtub is 3.ghz-es már újra tettem töbször is ugyan azt csinálja a proci az gyengülhet ?
Szia
Nézd meg hogy mi terheli le a procit a feladatkezelőben. Akkor többet tudunk segíteni.
Szia!
Lehet hogy a flash playereddel van a baj próbáld meg a html5 lejátszó kérését Bővebben: Link itt katt a html5 lejátszó kérésére, ha azzal rendesen megy akkor a flash playereddel kellene valamit kezdeni.
még flash player sincsen rajta volt ez elött és szépen is müködöt csak hirtelen fel ment minden 100 és ujra raktam most is azt csinálja 100 on megy
Milyen oprendszer?
Mert XP-re az egyik utolsó frissítés az volt, hogy 100 %-on pörgeti a procit egész nap.
meg akkor ugy mondom mikor zenét kapcsolok akkor is dolgozik mint az állat mind1 mit csinálok rajta :/
csak probáltam xp-vel is de azzal is ugyan azt csinálja edig mikor faceztem meg youtuboztam 3 % on volt a procim
Linuxxal még nem próbáltad... Ha azzal sem lesz jó, akkor egyértelmű, hogy hardverhibád van.
és az dolgoztatná a procit anyira ? a hardverhiba ? mit takar az alaplapi cd-t telepitsem fel ? mert ezt sose csinálta és nem is volt rá fel téve 1 szer sem
A hardverhiba az, hogy fizikailag rossz valami az alaplapon. Memória, processzormag, stb. Telepítsd fel az alaplapi meghajtókat, de az erintem az nem segít rajta. Egy live Linuxszal azért letesztelhetnéd.
Én azért kérdeztem mert jártam már így 1 szer 2.6 proci volt benne és ugyan ezt csinálta vettem bele másik mprocit és azzal tökéletesen müködött mostanáig akkor a proci is gyengülhet :/ mert áram szünet volt és azota csinálja ezt
A hozzászólás módosítva: Szept 15, 2014
Az nem lehet hogy a vinyód átváltott pio módba?
Köszönöm mindenki most már jó lett töbször is újra raktam és mostmár jó
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem megoldás, a hiba bármikor újra előjöhet.
Nem derült ki, hogy mi okozta, a hiba nem lett javítva.
Sziasztok,keszitettem egy Java alapu jatek(Minecraft) szervert.
A szerverhez kellet portforwardingolni egy portot. A szerver mukodik nagyon jol,csak az a baj vele,hogy csak a 192.168.1.101-es IP cimen mukodik. A kulso IP-n nem megy. A halozaton mar van egy szerver,ami egy kameras szerver. A Kameras szerver HTTP alapu. Szerintetek kell-e valamit a modemben be allitani? A valaszokat elore is koszonom!
Biztos jól állítottad be a portot? 25565 alapból azt hiszem. Biztos jó belső IP-t írtál bele? Próbáltad újraindítani a routert? Esetleg, a beállításnál, nincs olyan ablak, amit be kell pipálni, hogy "enabled" vagy valami? Milyen típusú a router?
Sziasztok! Windows 7 van a gépemen. Mit szúrhattam el hogy ilyet csinál:
Ha belemegyek Saját gép>mappákba és megyek még tovább a mappába akkor egyesével nyitja meg és pakolja egymásra. Tehát nem közvetlen megy bele és csak az lesz nyitva hanem megnyitja de új lapként.(mint a böngészőknél). Hol lehet ezt visszaállítani. (tudomásommal nem lett elnyomkodva semmi). Válaszokat előre is köszönöm!
Szia
Vezérlőpult mappa beállítás. És ott találod a mappák tallózása. És ami kell neked Minden mappa ugyanabban.... A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
Szia!
Ez van bepipálva és még sem jó.
Akkor katt az alapértelmezet gombra. Ha az sem segit akor már csak egy külső program lehet a ludas. Nem telepitettél mostanában valamit?
A router tipusa: Linksys WRT54GL
A csatolt kepen vannak a beallitasok.
Szia! Azt nem próbáltam. De más megoldása nem lehet? csak rendszer visszaállítással? Esetleg a Win7 dvd- javítás?
Köszönöm! Ezt is próbáltam az este,ez sem oldotta meg. Valami régebbi programot töröltem a "Revo Uninstaller"-el (de ezzel a törlővel máskor is töröltem óvatosan). Hogy ez miatt csinálná? Esetleg Win7 dvd javítás? ahogy fentebb is írtam?
Nekem ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Lehet, hogy a DVD lemezes javítás is jó ötlet.
A Router beallitasait unalmamban nezegettem:
Kaptam egy ilyen oldalt,ahol szerintem a HOST Name-nel,es a Domain Name-nel kellene legyen valamilyen IP. Szerintetek ott ilyen kell legyen? A masik routeremben(amelyikre a HTTP szerver van kotve) mar van egy csomo IP.(szerver4.PNG) A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2014
A DVD lemez javítás (Win 7 helyreállító cd) nem oldotta meg. hm, hogyan lehetne még?
A Szerver3 kép alapján, mintha a router nem is csatlakozna semmilyen hálózathoz.
Tutira router-ként van használva a hálózatodban, véletlenül sem egy sima switch-ként? Mi van bedugva a WAN portjába hátul? Az internet szolgáltatód kábele vagy más vagy semmi? |
Bejelentkezés
Hirdetés |