Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia hány kg lehet kb ? postán 20kg ig 1690ft kb üdv lali
Részleteket privátban plíz, ne offoljuk szét a topicot! Küldtem PÜ-t annak akiket illet!
A telefonos doboz elkelt! A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2014
Szervusztok! Egy Unitra ZK 140 magnó elvihető tőlem. Posta OK, ebben az esetben a vevőt terheli a szállítás. Ha senkinek nem kell, 1 hónap múlva elbontom. Ugyanitt ehhez a típushoz originált kombináltfej is van.
Szia milyen állapotba van a magnó üdv lali
A magnó már elkelt.
Sziasztok!
Akinek igénye van az alábbi két cuccra, nekiadom. A személyes átvételt és a mogyorós fehércsokit preferálom. Kiborg ui: Kecskemét és vonzáskörzete az érintett elsősorban A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2014
Ha valakit érdekel, a harmadik képen látható doboz még érintetlenül megvan!
Sziasztok !
Az alábbi 3 televízió ingyen elvihető: - Sony KV25C5K ( RC kicsit romos , G2-őn állítani kellett úgy működik. ) - Sharp 70GS-61SC ( RC nincs meg, jelenleg nem működik ) - Videoton C2911-AM Plat ( RC jó, televízió hibás . A hiba képen mellékelve . ) videoton1 , sony , sharp videoton hiba Van egy kis nehezítés a dologban: ! csak mind a három vihető el egyszerre ! Hely: Orosháza ( esetleg az elszállításban tudok segíteni )
Sziasztok!
Ingyen elvihető Mornsun DC-DC konverterek: 48 V -> 5 V (70 db.) 48 V -> +-12 V (35 db.) Személyes átvevő(k) van(nak) előnyben, a konverterek Dusnokon vannak. Postaköltségért cserébe (1700 Ft, előreutalással) el is küldöm (a súlyuk miatt levélként már nem lehet feladni). Több érdeklődő esetén a csomagot max. két részre osztom. Személyes átvételre jelentkezni 2014 szeptember 14. 16:00 -ig lehet. Ha nem lesz ilyen, akkor jönnek a küldözgetős ügyfelek. Érdeklődni ezügyben csak itt, a topikban!
Szia! Engem érdekelne, de csak postával tudnánk megoldani.
Szia! Engem is érdekelne pár darab ,de én is csak postával tudnám megoldani!
Én annyit tudnék segíteni, és ezúttal szólnék Bakman úrnak hogy megyek ill. mennék hozzá a jövőhét végén(pénteken), hogy Dusnok-Jánoshalma-Kiskunhalas-Szeged-Dunaföldvár-Székesfehérvárvár útvonalon el tudom valakinek szállítani!
Egyébként jó kis cuccok, ugyan az adatlapjukat még nem néztem, de nekem úgy tűnik, hogy izolált inverterek, tehát azonos betápról használva is szabadon kötözhetők a kimenetek!
Ha viszed legalább a felét, hajrá. Már ha addig személyes találkozóra nem jelentkezik valaki.
Szia! Akkor ha lehet én vinném a másik felét ha lehet.
Üdv:
Lehet, holnap 16:00 -ig türelmedet kérem!
Közbe megkerestem az adatlapját az 5 voltosnak 1,5kV szigetelése van a be és ki oldal közt!
Nekem jó, már ha nem jelentkezik más 16.00-ig.
Szia!
Ha esetleg még be lehet szállni a postázós részbe, és 3 felé dobnád akkor engem is érdekelne.
Dusnok Pakssal szemben a Duna másikoldalán van?
Jujj! Ez erős kérdés volt! De ennyi erővel megnézhettél volna egy térképet is! Pl:guglitérkép Én általában nem égetem magam ilyen kérdésekkel, inkább utána nézek, szépen csöndben mielőtt kiderül, hogy teljesen analfabéta vagyok. Persze ez csak az igenek előtt segít, akik ismernek azok tudják, hogy én meg nem tudok!
Egyébként Szekszárddal szembe, Baja felett... Persze én most könnyen okoskodok mert megnéztem a térképen, meg már jártam ott. Ja meg most nekem meg kell néznem hol van pontosan Paks, de szerintem északabbra.. A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2014
Golem, köszönöm a nyomtatókat !
Szivesen.
Sziasztok!
Van 5 CRT monitorom, ha érdekel valakit és eljön értük, viheti. Ha jól emlékszem 2-3 működik. Hó végéig tárolom, utána viszem a hulladék udvarba.
Merre találhatók? Érdekel, ha nem messze tőlem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |