Fórum témák
» Több friss téma |
Igen. Tól-ig érték.
KA7542: nyitott kollektoros kimenetű, 4.2V -os, alacsony aktív kimeneű CPU felügyeleti áramkör.
Microchip MCP130-450DI/TO TO-92 ChaipCad @ 110 Ft +Áfa / db. Adatlap A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
Kösz az infót, meg is érdeklődöm tőlük.
Nem tudom honnan van ez a 2 digites kijelző. De jó lenne használni valamire. Kérdés, hogy kéne?
Nagyon régi PC-ből való, amikor még volt egy turbó gomb, és kijelezték a sebességet. Nem teljes értékű kijelző, csak 2 számot tud kiírni. Vagy lehet, nem is számot, csak a HI - LO jelzést.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2014
Sziasztok! Ez mi lehet? A felirat: KGS PS-0518. külön rányomtatva ez: 86K
PS-ből gondolom hogy Pressure Sensor, vagyis nyomásérzékelő lehet.
Szia!
A típusjelzést a keresőbe beírva az első találat: 12 V-ról működő nyomásérzékelő, 0-2,5 bar nyomástartományra. Üdv.: Feri
Pedig ha rákerestél volna, azt is tudnád hogy újonnan egy ilyen 100 ezer Ft körül beszerezhető !Bővebben: Link
Sziasztok. Két alkatrész tipusát, datasheetjét keresem, az egyik valamilyen cső lehet, talán kijelző, de lehet hogy nem... Szám, tipus, semmi sincs rajta! A másik pedig egy mini CRT cső, régi videókamerából van kiszerelve elvileg, szám is van rajta, de ezzel sem jutottam messzire: "L70A00500 P46" Előre is köszi!
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2014
Üdv!
Az első cső nagy valószínűséggel fotoellenállás, vagy hőellenállás. Multival mérd ki a lábát, közben takard le, majd világíts rá. Nagy mértékben kellene változnia az ellenállásának, ha az.
Szia!
Az első képen egy CdS fotoellenállás van, ellenállásmérővel könnyen ellenőrizhető. A második képen egy videokamera képkeresője van, feltehetőleg egy Sanyo VM-RZ1P kamerából. A felirat alapján egy találatot kaptam: CRT-5 wires Üdv.: Feri
Igen, a kamera tipus stimmel. Csakhogy nincs ilyen kamerám, néha fel-felbukkan ilyen, de nagyon drága (már antiknak számít). Sajnos a linkelt oldal sem segít, lehet nem is ez a tipusa, nehéz helyzet. köszi mindkettőtöknek!
Szia!
A típus biztosan ez. A mellékelt képen látszik. Üdv.: Feri
Sajna nem tudom mi ez, de találtam rólla egy videót, nagyjából bemutassák a cuccot.
Bővebben: Link Remélem tudtam valamit segíteni... A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2014
eupec G18UO TT162N16KOF POWERBLOCK, Valaki esetleg tudna segíteni egy müködő vezérlésben, a fenti Thyristor (SCR) Modules; 260 amp; 1600 volt-os működésbe hozatalára.
Rákerestem, de ilyen találatok jöttek, hogy tűzjelző, farmgazdálkodás, háborús emlékek, de köztük van az ebay-es link is, azt pont nem néztem. Már csak azon gondolkozom, honnan szedhettem ezt ki. Jelenlegi formájában ez vajon eladható?
Szia!
Én így szoktam életre kelteni az ellenpárhuzamos kötésű tirisztorokat. Leírás: Bővebben: Link.
Mindegy, hogy kiveszem-e, mindenkinek más a találati listája a böngészési szokásai szerint. Ami valakinek az első helyen van, az másnak a 4. oldalon is lehet. A Google pont ahhoz ért nagyon, hogy kereséskor megnézze, milyen témával kapcsolatban keresem az adott dolgot. Régen még volt ilyen, hogy nagyjából ugyanazt láttuk a találati oldalon, de ma már ez egyre valószínűtlenebb.
Nekem sem jött be semmilyen értelmes találat. Egyedül akkor jelent meg az egy szem ebay-es találat, amikor KGS nélkül kerestem.
PLL Center
Globalspec E-bay RS-online Speciális PLC alkatrész, nyomásérzékelő, ipari felhasználásra -gondolom ezért olyan méregdrága. Az utolsó linken egy azonos gyártótól származó másik nyomásérzékelő magyarul leírva. IOsys eladni nem nagyon tudod így használtan (próbáld ki egyáltalán jó-e), tedd el még jól jöhet egyszer! A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2014
Helo.Azt szeretném kérdezni ,hogy milyen az alábbi alkatrész....STRS20L5DCT...egy de walt fúrógép aksitöltőben van.Köszi szépen.
Ez a kereskedői választék nem változtat azon a tényen, hogy ezt a konkrét típust gyakorlatilag nem ismeri a kereső. Hasonló a helyzet, mint több, tévékben előforduló Renesas félvezető adatlapjával kapcsolatban.
Szia!
Nézd meg még egyszer a típusjelzést.
Szia.Bocsi.STPS20L5DCT
20A, 50V-os duál Schottky-dióda. STPS20L50CT.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |