Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Most volt a postás, csomagot hozott. Elcsodálkoztam mert nemvártam semmit. 10.-én rendeltem a mobilomba akkut, és ma meg is jott. Igaz nem Kínából, hanem Dagenham, Essex, United Kingdom-ból.
Europabol hamar megerkeznek a csomagok. Nekem egyszer az UK-bol hamarabb megerkrzett a kuldenemyem mimt Franciaorszagbol.
A puding próbája az evés.... Egy táp IC-nél azért túl sok mindent nem tudnak elrontani. Főleg, ha tudatában vagy - milyen technológiával dolgoznak. Röhögve tudják azt a színvonalat amit kell. Sokszor nem is a hardver minőségével van a gond, hanem azzal, ha az eredeti fejlesztő-gyártó megneszeli, hogy hamisítják és lehetőség szerint valamilyen szoftveres csavarral teszi használhatatlanná a klónokat. Itt ez a veszély nem fenyeget. Én most rendeltem tápokat különböző kínai forrásokból. Szkópon ugyanazt hozták, mint az itthon vásárolt és 10x-es áron beszerzett társaik. Én megvenném. Sőt lehet, hogy én is beszerzek pár ilyet. Aliexpressen 3.98$ de ott még nem faragtam rá fizetéssel. E-bay valahogy nem igazán szimpatikus, mert a szállítás néha nagyon el tud úszni árban- bár gyorsabbak az kétségtelen.
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2014
Megtudná nekem mondani mi ez? Van egy tippem hogy Avermedia koppintása csak nemvagyok biztos benne. Vagy ez egy IP kamerákhoz való DVR? Digital Video Recorder - vagyis visszajátszó?
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2014
Szia.
Nem tudom gyárt-e hasonlót az Avermedia (jó ideje nem használom a termékeit, mert sajna sok funkcióban már lecsúszott). Én nekem épp pár napja érkezett meg egy ilyen kütyü. Mondhatni ez egy Mini NVR, otthoni célra. Cégekhez nem raknék azért ilyet. Amit tud: -Akár 8db IP kamera jelét rögzíti, élőben megjeleníti. Ez a típus azonban csak 4-et! -VGA monitor kimenet -100M/1000M ethernet a kamerákkal való kommunikációhoz és az eszköz távoli eléréséhez -Többféle IP kamerát (ismeri az Onvif-et) kezel -Esata portra merevlemez köthető (SATA -> ESATA átalakítóval használom) -Mozgás, időzített, kijelölhető terület érzékelésre felvétel -Visszajátszás funkció -Többféle felhasználó -Linux alapú Alapvetően tehát nem DVR (Digital Video Recorder), mert az anlóg kamerákat kezel. Ez nem NVR (Network Video Recorder), tehát P kmaerákat kezel. A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2014
Akkor ez jó dolog. Avermédia gyárt DVR-eket. Jól gondoltam hogy erre jó. Koszonom a válaszod.
Szívesen.
Régebben többféle Avermedia DVR-t használtam én is. Még a PC-be való kártyájukból is. Mostanában sajna (ahogy fentebb is írtam), nagyon karcsúra vették a hardvert és a fejlesztéseket. Ez meg is látszódik a végeredményen.
Most rámentek a játék felvevokre [HDMI] ha jól tudom.
Sziasztok! CCTV és DVR témában nagyon vigyázzatok mit is vesztek. Rendszeresen jár a vagyonvédelmi szaklap, amiben fel van sorolva pár típus. Ha megveszed és rákötöd a netre, a képeket máris továbbküldi Kínába. Ez sajnos nem vicc - megtörtént.
Pontosabban a távoli elérést Kinai szervereken keresztül biztosítja, ha nem tudsz neki fix IP címet adni, az ingyenes névszolgáltatók pedig becsuknak.... Így az emberek többsége boldogan hajtja igába a fejét.
Igen, ezen már én is elgondolkodtam. Saját célra vett kínai kamerában volt ilyen szolgáltatás. Ki is kapcsoltam gyorsan. Szerencsére a no-ip segítségével megy a routeren át. A Mikrotiben egyébként is tiltok mindenféle kedves címet oda-vissza.
Persze soakn örülnek, hogy milyen jó. Meg "csak úgy" jár a kamerához.
Nekem arra nincs szukségem, van fix IP címem, amit kívulrol eltudok érni, ha megnyitok egy portot a routerben. Ilyen-olyan kínai szervereket sohasem használnék.
Rájotem. Elég Bővebben: Link .
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni esetleg egy ebay-es termék megszerzésében? Sajnos nem vagyok jó külföldi nyelvekben és ez a fizetési módszerekben való jártasságom is a nullával egyenlő.
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek rossz tapasztalata a bankkártyás fizetéssel? Konkrétan a fizetéssel, tehát hogy pl. több pénzt vettek le, vagy hasonló... Olyan kártyáról tudnék vásárolni, amin jelentős összeg van . Nem kockázatos? A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2014
Szerintem kockázatos.
Kérj mellé egy virtuális netkártya számot. Nekem egy Master Card tipusú számot adtak, arra mindig csak annyit pakolok rá, amennyit költeni akarok.
Korábban vásároltam néhányszor külföldről Paypal-lal. Jobb árfolyamon szokta számolni az Eurót, mint a hazai bankok. Most rendeltem valamit, 328,.. árfolyamon váltotta. Nem tudom, lehet hogy a hazai bank Euróban kapta a lekérést és itt váltotta "saját kénye-kedve szerint".
Hello! Lenne egy fontos kérdésem, remélem valaki tud segíteni! az történt, hogy én bolond 2 azonos termékre bideltem ebayen. Mindkettőt megnyertem, az egyiket kifizettem azonnal. A másik eladónak írtam, hogy elálnék a vételtől, mert a másikat már kifizettem. Sajnos ő követeli a pénzét, persze annyi pénzem nincs, hogy ezt is kifizessem és ugye szükségem sincs rá! A kérdésem, mit tud ő tenni? Lehetséges, hogy levonják a pénzt a számlámról, vagy csak kapok egy rossz feedbacket? Valaki segítsen!!
Szia
Kérned kell, hogy törölje az üzletet. Ha nem akarja, és van a számládon pénz, lekérheti. Ha nincs, max., adhat egy negatív minősítést...
Mondjuk ha licitálós akkor az elég tisztességtelen a licitálókkal (és az eladóval szemben is. Lehet jobb helyen még kitiltást is érhet, mivel visszaélésre ad lehetőséget ) . Ha valami bolt féle, nem licites, akkor az elállás szándékába esetleg beleférhetne. ( nekem volt ilyen esetem, szerencsére nem licites volt, valamint az eladóval sikerült megegyezni. Ő sem - én sem adtam értékelést, így sikerült a negatívot is megúszni )
Az szuper, mert van a számlámon pénz, de nagyon nem erre! mindenáron követeli a fizetést...
Másik út, amit kifizettél próbáld azt visszakérni, hátha az az eladó rugalmasabb.
Ha már kérted, hogy törölje, mert nyertél egy ugyan ilyet, és nagyon nem akarja, akkor még az eBay felé is eszkalálhatod a dolgot, hogy tegyenek igazságot (erre 48 órájuk van, hamar megy). A végén max. kapsz egy negatívot.
A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2014
Azért én durvább szankciókat olvastam , miután közölte az eladó az EBAY-el hogy nem fizettem. És valahol jogos is. Licitálás után nem csak az eladó "károsult", hanem a licitben utána következő is.
Szerintem tisztességtelen visszamondani ha már egyszer megnyerted. Lehet más éppen ezért többet fizetett másnál a termékért. Nem tudom mekkora értékről van szó, de gondolom ha 2 termékre is adtál le licitet akkor nem olyan nagy. Ha jó az ára akkor itt MO-n feldobod valahova és eladod. Így te is visszakapod a pénzed és az eladó is békés marad. Ha megmondod mit vettél lehet itt is átveszi valaki tőled.
Egy másik lehetőség ha "szerencséd" van nem érkezik meg időben és akkor van jogosultságod visszakérni a pénzt. Nekem 1 max 2 napon belül mindig visszaadták a lóvét.
Fizesd csak ki ,tanulópénznek jó! Máskor majd nem licitálsz kétfelé.
Sziasztok! Segítséget kérnék. Regisztráltam a paypalre, hozzákapcsoltam a webkártyámat, amir tettem 1500,-. A paypal azóta sem vette le a 400ft-ot. Viszont a webkártyámon már csak 1253ft van. Sem a bankszámlámon, sem a paypalen nem látom, hogy mi lehet ez a 247,-. Nem járt más is így? Miért nem veszi le a paypal a 400 ft-ot? Én rontottam el esetleg valamit?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |