Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
cool
![]()
Sziasztok!!
Nagyfeszre kötöttem egy ártatlan kék ledet ![]() Videót is készítettem(3.avi).
ez most komoly
![]() ilyet csinál egy led?
hihi
![]()
A led nem égett szét, a sorkimenő nem volt bekapcsolva, a lángot egy jó kis progival oda tettem
![]() ![]()
Erre tippeltem magamban, de nem mertem beírni, nehogy hülyének nézzenek
![]()
és és ZLED találtuk ki ezt az átverést ill én mondtam neki hogy meg kéne vele tréfálni a fórumot
![]() ![]() mert ő mutatta nekem a videót
Én most csináltam meg az előbb és nekem is ment, de nekem piros színű volt. Csak én mikor megpöcköltem egy kis csavarhúzóval, akkor jól hangosan szétdurrant :eek2:
Áááá nem ![]()
Kiürítettem a lomtárat és elfelejtettem volna visszahozni?!?!
(Vista bug) ![]() ![]() ![]() Ez jó! Kiöntötted a kukával a szemetest?! ![]() ![]() ![]()
Mit töröltél ami olyan adat volt, ami még a kukádat is elrothasztotta? Megette a penész,.. Top Secret!
Titkos KGB? vagy 007 -es? Csak azt sajnálom, hogy ezután csak Shif + Del -el tudsz törölni, mivel nincs kuka, nincs ahová belehelyezni, így a Delete már nem megy,.. ![]()
Volt már olyan, hogy télen kivittem a szobai szemetest, beborítottam a kukába, visszafelé megnyomkodtam a macsekokat és másnap vettem észre, hogy lennt hagytam a szemetest!
Kicsit rövidtávú az agyam... ![]()
Kicsit rövid távú a... Mit is akartam írni?!
![]()
OÚPSZ....... :merges2:
Hát igen. Mehetsz venni egy tévét.
![]()
A mennyország az, ahol az angolok a rendőrök, a franciák a szakácsok, a németek a technikusok, az olaszok a szeretők és az egészet a svájciak szervezik.
A pokol, ahol a németek a rendőrök, az angolok a szakácsok, a franciák a technikusok, a svájciak a szeretők és az egészet az olaszok szervezik.
van benne valami
![]()
Bővebben: Link
A pasas keze olyan hangal gyorsul, mint a mosógépünk, amikor centrifugálás közben veszi fel a max fordulatot ![]()
Az egyik nap jött mailen:
"A Mozilla a gyengék útja. Az igazi férfi Internet Expókert használ - kaland, veszély, kockázat!" ![]()
Ez legalább olyan, mint amit a haver motorjára kellett felpingálnom:
Idézet: „Nem kell légzsák, férfiként akarok meghalni...!” ![]()
bárcsak nekem is ilyen pihent agyam lenne...
:yes:
Két villanyszerelő ott álldogál a létrán, s arra-megy egy nénike, s leszól az egyik neki,..
Férfi: hölgyem, kérem, feladná nekem azt a piross drótot,.. Nénike: melyiket? ezt itt? Férfi: igen azt, köszönöm szépen,.. Nénike: nagyon szivesen,.. Mire megszólal a másik,.. Nah, látod, mondtam én neked, hogy az a Föld, nem-pedig a Fázis,.. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |