A privát üzenet rendszerben karbantartásokat végzünk. Lassulások előfordulhatnak!
Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Köszi, de ezeknek a Hfe értéke alacsony, nekem olyan kell aminek 100 feletti.
BC167B az jó lenne?
Sziasztok!
D304x tranzisztor mivelyennel lehet helyettesíteni?
Szia!
Ez egy szimpatikus helyettesítőnek tűnik.
Szia! Valami 30V-ot elviselő NPN csak akad a fiókban. A PNP nem jó.
Sohasem tanultam de falramászok, ha keresni kell. Nemis tudom minek raktározok.
Nézem az adatlapot, ilyen kis feszültséggel csak lesz.
Sziasztok érdeklődnék hogy a P6-os tranzisztort mivel helyettesíthetem egy orionette rádióba van üdv lali
Szerintem valami hasonló kaliberű germánium tranzisztorral. Mondjuk MP40-es szovjet, vagy valami hasonló.
Szia köszönöm a segítséget szól az rádió üdv lali
Volt elég orosz tranyód, mit tettél bele?
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2014
sziasztok
Philips BUK7520 as mosfet helyett mit tudnék betenni?
Sziasztok!
Tungsram OC1076-os tranzisztort milyen korszerűbb típussal lehet helyettesíteni, ami ma is kapható?
Ge tranzisztorokat ma már nemigen lehet kapni, keress AC128, AC188 tranzisztorokat, talán.
A végfok topikba írtam egy postot, de azt hiszem ide kellett volna. Ha valaki tud segíteni, előre is megköszönöm!
Bővebben: Link
A Két ledes villogóban bemutatott kapcsolásban ( Bővebben: Link )Helyettesíthető a tranzisztor BD241c-vel?
Nem helyettesíthető. Keress ilyet: Bővebben: Link.
Sziasztok! Bd 249c és Bd250c tranzisztorokat mivel lehet helyetesiteni ? Mert azt irják hogy a ma kaphato bd -k hulladekok vagy esetleg egy olyan helyet ahol lehet kapni eredetit ami nem olyan hulladek minőségű ?? Valaszokat elöre is köszönöm . (Orion Se 260)
Rendben, köszönöm!
Kattints a "Keresztreferenciák"-ra, majd írd be és enter.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, ezek a tranzisztorok mivel helyettesíthetők. Neten nem találok róluk sok mindent. Fontos lenne nagyon. DTA114YSA DTC114YS DTC323TS BKTC3199 2SC1740 Köszi!
Beírtad őket a fejlécben lévő keresztreferencia táblába?! Mert én mindjárt találtam rájuk (helyettük).
A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2015
Heló!
Meg szeretném építeni a következő nagyfeszgenerátort. Bővebben: Link De nincs itthon 2N3055 csak BU126 ami egy tv-ből származik. Ugyan ebből a tv-ből származik a sorkimenő is amiből készülne. Tehát lehet helyettesíteni ezzel a tranyóval? A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2015
Helyettesítheted, sőt még jobb is a BU.
Tuti jó lesz? Mert nem akarom kinyírni magam!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |