Fórum témák
» Több friss téma |
Rossz helyre írtam , majd moderáciot kértem de jó messze került az elejétől , Bővebben: Link esetleg ha valaki tudna segíteni ?
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2014
Sziasztok. Megint en, meg mindig az Aroston moso-szaritoval..
Csak kerdes.. Minden faca, miutan a faziskerdes belove.. ![]() Van rajta olyan program, hogy 30-30 mosas szaritas. Ez 30 perc mosas es annyi szeritas. Az utobbinal kikerekedett a szemem. Maradek 10 percnel, szaritas kozben elkezdett centrizni. Ez nala normalis, vagy egyeni elmezavar lepett fel nala? Nem vartam meg, hogy meddig csinalja, befejezi-e egyaltalan, mert ugy meglepodtem, hogy kikapcsoltam... ![]() ![]() Nagyon koszi elore is ![]()
Csak megjegyzes a minosegi tomeggyartasra..
Most megyek szetbelezni, egy 2honapos AEG gepeet. Lekopte a dobrol a gumit es elontott mindent a viz.. Siralom, hogy hova fajul a "minoseg"
Szétszedtem mindent, kitakarítottam, az érintkezőket is megtisztogattam. Most egyenlőre jól muzsikál. De azt vettem észre, bár eléggé rosszak a fényviszonyok, mintha a kommutátor picit elszíneződött volna. Mindenesetre, minden tisztogatás után, jól megy egy darabig.
Ha még egyszer szórakozna, akkor hogyan lehetne felújítani a kommutátort? Ha egy 1200-as csiszolópapírral, egy picit körbedörzsölném, az rontana vagy javítana rajta? Hogyan szokták ezt csinálni?
Üdv mindenkinek. Kaptam egy Samsung P1001 (Sensor Quick) mosógépet. Az ajtó kapcsoló ment tönkre, az vitte a triakot, és a meghajtó IC-t. Megjavítottam, (az ajtókapcsoló helyére ideiglenesen egy kapcsolót tettem) triak, meghajtó cserélve. A nyomógombok és a kijelző tökéletesen működik, tudja jelezni az ajtó hibát is. Ha bezárom az ajtót, rögtön kinyitja a fő víz szelepet. Ha programot indítok, akkor nyit a főszelep, és az üritő szivattyú is elindul, és nem állnak meg csak ha kikapcsolom.Ez az össz tudománya. Miért csinálja ezt? Tudtok tanácsot adni?
Sziasztok!
Van egy Bosch Maxx 6 Varioperfect mosógépem. a hiba a következő. Program választáskor mindig ugyan az a mosási időtartam jön elő a kijelzőn(1,04 óra). Bekapcsolás után háromszor meghúzza az ajtómágnest, majd elindul valami, hang alapján a szivattyú. az indítógomb pedig villog, de nem reagál a megnyomásra, a kijelzőn az ajtózár ikonja is villog. Megnéztem az ajtókapcsolót, jónak tűnik, érintkezők átadnak. Lehet programkapcsoló hiba? Köszi a választ, Üdv.
Habkővel szokták/szoktam csinálni.Ki kell szerelni a motort és a kivezetéseket sorban kell kötni (állórész-forgórész),majd meg kell táplálni kb. 80-90 volttal. Utána habkővel (ez a legjobb) vagy megfelelő csiszoló vászonnal meglehet csiszolni.Csak rá kell fogni a forgórészre.Némi ügyességet kíván a művelet.
Szervusztok!
Segítséget kérnék. Van egy AWE 6519-es típusú mosógépem.( ser.szám:8593 651 10092).Ehhez a géphez ( a ser.szám alapján) Keresek szerviz doksit. Érdekesség képpen ez a gép egy AWE 7519-es program kapcsolóval van szerelve aminek a száma. 12NC : 461975312313/001. Mivel a gépet használtan kaptam így nem tudom,hogy a beleszerelt pr.kapcsoló eredeti-e vagy sem.Van egy AWE 6519-es mosógép szervíz leírásom de köszönő viszonyban sincs az én mosógépemmel.Egész másmilyen a program rendszere.Motoros a program hajtása.Ha tudna valaki egy rajzot adni vagy megmutatni,hogy honnan töltsem le nagyon meg köszönném.
Sziasztok, egy Indesit WITP-82 mosógépről lenne szó.
A hibajelenség: a függőleges ledek közül az alsó (centrifuga), a vízszintesek közül mindegyik gyorsan villog, a gép nem csinál semmit. Ezt több, mint egy éve csinálja bekapcsoláskor kb. negyedóráig. Ha nem kapcsoljuk ki a gépet, akkor nincs semmi baja. Az a baj, hogy ez a negyedóra már több, mint két óra és nagyon úgy látom, hogy így is maradt. Tippje valakinek?
[/quote]
Minden fesz megvan.Beszerelés után elinditom ugyanaz,pár percig néma majd hibakód.Első alkalommal F8 a következő próbálkozásoknál F12.Valszeg új gép lesz a megoldás,esetleg ha még valamivel érdemes volna próbálkozni kérem szóljatok. Kösz a segitségért mindenkinek,főleg Tibor. A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
Szerintem, meg vedd le a bekarikázott alkatrészt. és úgy mérd meg, hogy mit csinál. Én még mindig úgy látom, hogy kondi, s lehet testzárlaton...
Ha az illető alkatrész hibás akkor,szerintem nem volnának meg a Tibor által mutatott feszültségek az adott pontokon.Az sem kizárt hogy valahol rossz az érintkezés,mert miutá, alapsan átvizsgáltam az alaplapot nagyon sok forrasztási pontot javitani kellett
De a habkő nem durva egy picit? Úgy érzem, hogy szinte fel kéne polírozni. Mert ha durva lesz a felület, akkor enni fogja a szénkefét. Ha mégis csiszolópapírt használnék, akkor milyen finomságút vegyek?
Ez most indesit?
Szia.Igen
Ja igen, látom, ezek a panelek sajnos nagyon kevés százalágban javíthatók, az F12 az kommunikációs hiba, leszedheted még a kezelőpanelt hátha ott eloxidálódott valami és azért nem érzi a főpanelt, ha nem akkor nagyon ugy néz ki hogy eldobható.
Szia, Ez már valami támpont! Eddig tapogatóztunk a sötétben... Úgy néz ki akkor, hogy ez is az ROHS technológia veszte. Komputerekben a hőtágulástól, itt a rázkódástól keletkeznek mikrorepedések, bizonytalan kontaktusok a panelen. Én is jártam úgy, hogy az összes lyuk-galvánt át kellet mérnem, forrasztanom, mert körben az oxid megette a rezet.... nagyon babra munka az biztos.
Ezek a fajta panelek az indesit leg rosszabbul megtervezett paneljei, a proci nagyon könnyen megadja magát, sőt sokszor minden ok nélkül is.
Futópadokat javítgatok, szintén procis vezérléssel, mindegyikben le van védve a progi, s mindegyik más kicsit. Ott is a konzol ébreszti wake-up ból, de a handshake más, és más...
A kezelőpanel vezetéke melyik csatlakozóra megy?
Nem ismerem ezt a gépet.
A habkőnek van több fajtája (finomsága).A csiszolópapír meg polir papír legyen.
Köszi mégegyszer.
Megcsináltam, most vígan táncol és veri le a csempét a fürdőszobáról ![]() Eléggé fájt volna most karácsony előtt közvetlenül venni egy mosógépet. Egy 680µF-os volt kidagadva, de kicseréltem a környékbeli plusz 2 db-ot is. Kellemes Ünnepeket!! tag: Indesit WITP-82
Hát ha ugrál és elmegy a helyéről akkor vagy rosszul van beállítva vagy érik neki egy lengéscsillapító csere.
Kívánok minden kedves kollégának és idetévedő embernek Áldott Békés Karácsonyt és Boldog (lehetőleg szivatós hibáktól mentes) Új Évet!!!
Örülök hogy idén is tagja lehetek ennek a fórumnak ès hogy segíthetek remélem ezzel más is így van és hogy jövőre is így marad!
BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDEN KEDVES FORUM TÁRSNAK!
Boldogat !!!!!!!!
Jo "estet", jo szurkolast..
A kezem koze kerult egy Siemens XLS140A fele-fajta motyogep.. Olyan hiba all fent... Minden program "elindul" (nem indul el) Az ossz mozgasi reakcio, hogy a dobot, idokozonkent felporgeti kb 300-ra es megall.. Kozben a mosasi, centrizesi ciklus fut tovabb, de a dobot csak megporgeti. Merre keresgeljek benne? Nagyon koszonom ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |