Fórum témák
» Több friss téma |
Hosszú mosásnál büdösít csak (2órás), de most mostam vele, menet közben, mosás alatt büdösít... és megint hullámzik a centri... lehet, h nem ér a szénkefe a kumutátorhoz? a szénkefe büdösíthet? Megpróbáljuk kicserélni az ékszíjat is... nagyon köszönöm a segítségeket.
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2015
Mégis csak csúszhat az az ékszíj ha "hullámzik" a centri, mert akkor nagyobb fordulatra kellene forgatni a dobot de nincs elég nyomatékátvitel a szíjhajtásban.
![]()
Az ékszíj jónak tűnik, de a fenyőgyanta spray-t megpróbálnám. Szerintetek az megoldhatná a csúszást? Bár nem vagyok biztos benne, hogy valóban csúszás. Menetzárlat kilőve, mivel a teljes teljesítményt leadja végig, csak néha van ingadozás. (MKati férje) köszönöm
Nem feltétlen kell, hogy a zárlat folyamatosan meglegyen. Rázkódásra hol összeérnek, hol nem a vezetékek. A hullámzó sebesség erre enged utalni. Valószínűleg az ékszíj csúszásának hangja is lenne, bár ebben nem vagyok biztos. Egy komplett mosás után szedd le a burkolatot és óvatosan tapogasd végig (természetesen áramtalanítás után), hol meleg. Esetleg eleve leszedett burkolattal indíts el egy mosást. Ha szénkefe problémája van, az többnyire látható, szikrázik mint Májkel Jakó Jakson a színpadon.
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2015
A hullámzó centri meg az égés szerintem összefügg.Motor hiba.Nekem is így halt meg annó a siemens gépem.Csak annak már ereje sem volt.Esetleg a tachogenerátor mágnesét nézd meg.
Sziasztok!
Miele W921-es mosógéphez hol lehet kapni legolcsóbban vízbeeresztő szelepet? Illetve mi pontosan a "PC" lámpa, mert már annyi mindent hallottam róla, hibát jelez, vagy vízhiányt (arra nem a mellette lévő lámpa van?) de még olyat is hallottam hogy valahogy "programozni" is lehet és ahhoz is kapcsolódik. Mi az igazság? Köszi!
Az orczy nàl van. Igen programozható olletve a testt mód elérésénél világít.mi a hibajelenség?
Sziasztok..
Ker gep, ket kerdes.. ![]() Az elso meg mindig a siemens. Most jutottam el a fojtatasig.. Szoval. Minden program "fut", de a jelenseg csak annyi, hogy a motort felporgeti kb 600-as fordulatig es leall... Megint porog, megint leall.. tachogenerátor, motor, minden fenyesre takaritva, atnezve, helyrepofozva. Csatik, illesztesek, minden tokeletes.. A masik.. Az Ariston Hotpoint moso szarito. Minden fasza, azt leszamitva, hogy kb 3 kilo ruha, 2x 3 ora alatt nem szarad meg. Prorgeti, forgatja, forro, de vizes marad. Persze.. szivattyuza is kifele a vizet magabol.. A fobb gond.. kb 1000-es cenriig tokeletes, utanna hangosodik. 1400-as fordulaton, inkabb hasonlit egy yugoszlav tipusu betonkeverohoz, mint mosogephez. Felek, hogy mikor szolnak, hogy a beton dongolest fejezzem be.. Csapagy jo, lengescsillapiton nem latok semmi rendellenesseget. Sullyok atnezve, es megis brutal. Bocsi a regenyert.. Elore is koszonom szepen!!! ![]()
Köszi! A hiba az, hogy kikapcsolt állapotban nagyon lassan megtellik a dob vízzel, és hallani a dobban a víz sziszegését, illetve az, hogy a PC lámpa néha el kezd villogni mosás közben, majd megy tovább szépen és el is alszik, de van amikor félbehagyja, a kijelzoj 0 van, és villag a PC lámpa, és nem is öblít például.
Ma szétkaptam a vasat, ezen 3 szelepes vizbeereszto van, de nem tudtam rajonni merre mehet be a viz, amikor at kene menni minden esetben a mososzeradagolon is, de ott nem folyik a viz, csakis a dobban (nyitott ajtonal) lehet hallani spriccelest).
Az pedig az adagolón keresztül folyik.Ez Waterproof os gép ugye?Vagy csak a sima 3 as szelep van benne.Az biztosan szelep csere.Igen kiáll hibára olyankor gondolom túltölt.Szeretem ezt a szériát mert meg lehet nézni hogy hány üzemóra van benne.Az szerintem csere után jó lesz!
Szia!
Siemens:vagy a motor menetzárlatos vagy vezérlésgond. Olasz takony: Fűt a szárításnál? A szárító szelep megy? centri:ha nincs csapágyas hangja és szimplán csak hangos értsd:zörög rezeg majd szét esik.. akkor első körben lengéscsillapító csere ha akkor is akkor egyszerűen csak berázza a dob a gép vázát és az rezonál....sz@ar konstrukció....
Koszi Botesz..
En is vezerlesre gondoltam.. Behelyeztem a kisszobaba alkatresznek.. Igen, olyan, mintha az oldalat razna.. De nem birom lokalizalni a hangot.. Multkor volt egy ilyen hangjelensegem egy Gorenje-n.. Ott a sully volt lelazulva az elejen.. Kb 2 eves gep. Szegyen tole.. A szelep mukszik.. Ki-be szuszog, ha razom az ustot. Fut, mint az allat, minden forro benne, csak vizes marad. MEg a ventilator kibelezesen gondolkodtam, hatha tele van szmotyivel... A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2016
Az bizony lehet hogy el van dugulva a légjárat.Azt a szelepet azért ellenőrizd lehet hogy nem nyit ki eléggé.
Köszönöm, ebben csak ez a 3 szelepes dolog van, vizvedelem nincs. Elárulod hogyan lehet megnézni az üzemórát? Ilyesmi szervizeléssel kapcsolatos dologkat nem találtam róla, pedig nagyon érdekel. Az a programozásos dolog hogy van? Adott volna ki a Miele hozzá új "szoftvert"? (nem akarom bantani, csak érdekel
![]()
Természetesen leírom de privátban keress meg.
Sziasztok!
Segítséget, illetve tanácsot szeretnék kérni. Egy Elektolux EWT 1015 felültöltős mosógépem van, amiben megszólalt a csapágy. A ruhák zsírfoltosak lettek, úgyhogy azt hiszem a szimering is megadta magát, ha nem ép az halt meg először. Nekiugrottam, hogy szétkapom, de ilyen csapágyházzal még nem volt dolgom. Egyértelműen rá van írva a bontási irány, de nem merem nagyon bántani, nehogy elszúrjam. Hogyan bontsam szét? Spéci szerszám kell hozzá a sok lyuk miatt? A ház újrahasznosítható és elég csak csapágyat és szimeringet venni bele, vagy (mert webshopokban így láttam) kompletten kell cserélni? Ki kell szerelni a dobházat, vagy meg lehet így oldani oldalról? Ugyanis a dobház nem tűnik bonthatónak. És egy utolsó kérdés, mi az a fekete dolog, amit mellé tesznek a képeken? (zsír, tömítés felismerve ![]()
Ékszíjnagykerben dolgozom, és sokszor találkozok olyan ékszíjjal, ami nem néz ki vészesen, csak éppen elveszítette az elasztikusságát. Arra már hiába fújunk sprayt. Ha EL vagy MA jelölés van a szíjon, akkor érdemes erre is gondolni. És nem szabad meglepődni, ha az új szíj úgy néz ki mintha nem menne fel, mert rövid. Az új csak megtépve éri el a kívánt hosszt.
A sprayt egyébként csak arra javaslom, ha elkezd fütyülni a hajtás és szeretnéd ha kibírná még addig míg elmész a boltba újért. A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2015
Ezt úgy lehet szètszedni hogy kitekered valamilyen szerszámmal a csapágyházat.Csapágyházat kompletten tudsz venni adnak hozzá v gyűrűt.
Ezt úgy lehet szètszedni hogy kitekered valamilyen szerszámmal a csapágyházat.Csapágyházat kompletten tudsz venni adnak hozzá v gyűrűt.
Helló! nyugodtan kiskalapáccsal és valami fémruddal megütheted hogy elforduljon. Nem kell szétszedni a dobot hozzá. Az újhoz nekem mellékeltek egy betekerő "segédeszközt" is. A képen is az látszik.
Egyre azért figyelj oda, az egyik oldalt balos menet van, vagyis visszafele kell tekerni, amugy rá van rajzolva nyillal ha szerencséd van.
Hello! Köszi, pont erre gondoltam, nem mertem megütni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Hello
kifüstölt az Indesit T2001-08-G nevu mosogepunk iranyito panelja. kiszedtem es par dolog meg egett rajta.nem tunik annyira rossznak.foglalkozik valaki ilyen javitassal vagy vehetunk uj gepet?
Ternészetesen javítható.A gond csak az jogy úgy magától nem ég ki a panel tehát a perifériákkal is gond van.
Lehet, hogy a tápegység körben keletkezett valamilyen zárlat, így a perifériákat nem érinthette a baj. Igaz, ez sem egy jó eset, lehetséges tápegységhibánál a kontroller tönkremenetele, ami már kicsit nehezebben szerezhető be.
robi0777, tudsz pár fotót mutatni a megégett részről?
Sziasztok!
Újra WIDL126 , F12-es hibát ad , kommunikáció probléma , átnéztem a vezetéket, kimertem de jó , mi lehet a baja?
nem tudom fog latszani valami
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2015
Semmi használható. Egy dolog látszik: a trafó környéke poros (középen, felül), de ennyi. Melyik részen van égésnyom?
dobtam fel uj kepet pirossal van bekeretezve az egett resz közepen.remelem mar latszik
|
Bejelentkezés
Hirdetés |