Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
Helló! Azt meg lehet oldani valahogy, hogy 1 csatornán 2 szervót vezéreljek? Úgy értem, hogy mondjuk ha előre tolom a kart a távirányítón, akkor az egyik szervo tér ki, ha hátrahúzom a kart, akkor a másik szervó mozdul el?
Létezik erre valami megoldás szerintetek?
hy
most kezdtem bele egy modell dragster építésébe (semmi extra cucc csak házi alapanyagokból) a váz hurkapálca pill. ragasztó és karton keveréke egy kínai rc autó tengelye és egy tamya bajaking gyári mocija+ egy rc repcsi rádiója ![]() valami ilyesmi lesz képeket még nem tudok felrakni mert a saját gépem lerobbant ![]()
nincs otthon internetem, igy nem követtem az eseményeket.Elég karcsunak tünik a motor. Az akksival is lesznek gondjaid.
épülget dragster csakhát lassan
![]() de itt van pár kép már benne van az első és hátsó futómű meg a motor is ![]()
Hello! nem vok benne biztos de ha jól látom ez egy cd olvasó motor vagy magnómotor...ha az akkor szerintem elég gyengusz lesz...de azért sok sikert
![]()
Hali fiuk.
Otthon még mindig nincs internetem, nemtudok képeket feltenni.Csináltam egy fa épitésü törzset a kétmotoroshoz, kicsit nyujtottam az elején,hogy a sulypont előrébb kerüljön.Új felylemény ,hogy két e-starterral fog a baráti kör gépparkja bővülni .Az egyik nálam készül, a másik ocsipilcsinél. Igy már összesen négy lessz .Majd lessz kötelékrepülés. ![]()
igen egyenlőre az lesz benne (magnómoci) de mellé még berakok 12 elemet akkor menni fog
![]()
má majnem kész a kocsi
ha ma kész vok és holnap feltöltöm az elemeket akkor meglesz a próbaút is ![]() felrakok pár képet
+ 1 kép
amúgy a kormányt (nemtom mennyire látszik) gitárhúr húzza u.i. srácok nem lenne jó hogyha ez a topic a süllyesztőben végezné úgyhogy elő a szikét ragasztót ollót (elsősegélyládát ![]() ![]()
Biztos jó az autód, csak a képeken nem sok minden látszik. Mivel csinálod őket, telefonnal? Webkamerával? Már bocsi, de elég borzasztóak, nem nagyon látszik rajtuk semmi érdemleges... Pedig engem tényleg érdekelne az autód...
![]()
sajnálom de a telóm ennél jobbat nem tud
![]()
bocs a monőségért itt van szebben
Ha megengeded(őszintén és írigyen)
Wazze Neki van normális vevője-szervója és ilyen kókányt épít...nekem meg hiába van kész autóm ha nem jut bele vezérlés :rinya: LYÓ kis verdát építettél !
Óóóó, mindjárt más
![]() Üdv
tudom hogy jó a vevőm meg a többi de ez az első komoly rádióm eddig semmim nem volt amit "modell" alkatrésznek mondhatnám (kivéve a tamya baja king fél autóm de az is 10 éves) meghát nem vok milliomos :no: kb átlagba 5000-15000ft körül van a költségvetés.
ezt a járgányt úgy akartam megépíteni hogy csak olyat használok ami itthon van tehát ez vót itthon ![]() ha sikerül nyáron munkát szereznem akkor megépítem rendes jó minőségű modell alkatrészekből csak pénz kell ![]() u.i. eddig sajna még sose jutottam addig hogy vegyek egy gyári autót (vagy építőkészletet) ![]()
ember megy a gép!!!!!
nem egy dragster ![]() ![]()
még képek
a kormánymű nagyon egyszerű de bevált szépen kanyarodig a kicsike a sebességről ... hááát annyit mondok : magnómoci ![]() egy rendes motorral meg áttétellel nagyon menne amúgy a felépítmény bevált még terhelés alatt is egész jól megy sikerült!!!!! :yes: ![]() ![]() megjegyzés:IMÁÁÁDOOM
:integet2:
Kinek integetsz? Ha minden igaz ma este már otthon is lessz netem! Jól néz ki a géped! Sokan csak siránkoznak,de egy kis akarattal, ötletességgel nagyon jó dolgokat lehet alkotni.
a többi modellezőnek és modellrajongónak integetek
![]()
:integet2: Végre itthonról tudok netezni.Megépült a két új e-starter és egy szép
![]()
Íme a késztermék berepülés előtt.Így már nem erölködnek annyira a motorok, és sokkal stabilabb.
Szia!
Engem érdekelnének a képek! Egy dolog van még ami nagyon érdekel, korábban tettél föl képeket a "futómű" készítéséről (műgyanta+valami üveghálószerűség). Ennek az eljárásnak a leírása érdekelne, illetve, hogy a hozzávalókat hol lehet beszerezni (bocs, hogy itt kérdezem)
pöpec
![]()
S..r agépem két hosszú irásom és képem eltünt. Habanyagra kiralyzoltan a futó alakját kivágtam bevontam celluxszal. 90 gr os üvegszövet csikokat vágtam ,ABLONCI mügyantával rétegenként.7 réteg KB elég a kétmotoroshoz 800 gr. Ne tocsogjon a gyanta, kis gyakorlattal megérezni mennyi kell. Az üvegszövet :pesten NOVIA kft Nagy Lajos kir ut 108. Gyanta háztartási bolt.
Köszi a választ, én egy speciális alakú műszerdobozt vagyis burkolatot szeretnék készíteni. Azt hiszem ezzel a módszerrel fog is sikerülni.
Köszi mégegyszer!
Az a gond hogy sarkosan nem fordul,préselni kell ellenformával,vagy vácumolni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |