Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
Helló! Azt meg lehet oldani valahogy, hogy 1 csatornán 2 szervót vezéreljek? Úgy értem, hogy mondjuk ha előre tolom a kart a távirányítón, akkor az egyik szervo tér ki, ha hátrahúzom a kart, akkor a másik szervó mozdul el?
Létezik erre valami megoldás szerintetek?
hy
most kezdtem bele egy modell dragster építésébe (semmi extra cucc csak házi alapanyagokból) a váz hurkapálca pill. ragasztó és karton keveréke egy kínai rc autó tengelye és egy tamya bajaking gyári mocija+ egy rc repcsi rádiója . valami ilyesmi lesz képeket még nem tudok felrakni mert a saját gépem lerobbant és máshonnan írok
nincs otthon internetem, igy nem követtem az eseményeket.Elég karcsunak tünik a motor. Az akksival is lesznek gondjaid.
épülget dragster csakhát lassan
de itt van pár kép már benne van az első és hátsó futómű meg a motor is
Hello! nem vok benne biztos de ha jól látom ez egy cd olvasó motor vagy magnómotor...ha az akkor szerintem elég gyengusz lesz...de azért sok sikert
Hali fiuk.
Otthon még mindig nincs internetem, nemtudok képeket feltenni.Csináltam egy fa épitésü törzset a kétmotoroshoz, kicsit nyujtottam az elején,hogy a sulypont előrébb kerüljön.Új felylemény ,hogy két e-starterral fog a baráti kör gépparkja bővülni .Az egyik nálam készül, a másik ocsipilcsinél. Igy már összesen négy lessz .Majd lessz kötelékrepülés.
igen egyenlőre az lesz benne (magnómoci) de mellé még berakok 12 elemet akkor menni fog
má majnem kész a kocsi
ha ma kész vok és holnap feltöltöm az elemeket akkor meglesz a próbaút is felrakok pár képet
+ 1 kép
amúgy a kormányt (nemtom mennyire látszik) gitárhúr húzza u.i. srácok nem lenne jó hogyha ez a topic a süllyesztőben végezné úgyhogy elő a szikét ragasztót ollót (elsősegélyládát ) és alkotni (már ha van rá idő)
Biztos jó az autód, csak a képeken nem sok minden látszik. Mivel csinálod őket, telefonnal? Webkamerával? Már bocsi, de elég borzasztóak, nem nagyon látszik rajtuk semmi érdemleges... Pedig engem tényleg érdekelne az autód...
sajnálom de a telóm ennél jobbat nem tud de mindjárt lefényképezem mással
bocs a monőségért itt van szebben
Ha megengeded(őszintén és írigyen)
Wazze Neki van normális vevője-szervója és ilyen kókányt épít...nekem meg hiába van kész autóm ha nem jut bele vezérlés :rinya: LYÓ kis verdát építettél !
Óóóó, mindjárt más Egyből látszanak a dolgok, mit hogyan oldottál meg. Egyébként hogy megy? Vagy volt már próbaút?
Üdv
tudom hogy jó a vevőm meg a többi de ez az első komoly rádióm eddig semmim nem volt amit "modell" alkatrésznek mondhatnám (kivéve a tamya baja king fél autóm de az is 10 éves) meghát nem vok milliomos :no: kb átlagba 5000-15000ft körül van a költségvetés.
ezt a járgányt úgy akartam megépíteni hogy csak olyat használok ami itthon van tehát ez vót itthon ha sikerül nyáron munkát szereznem akkor megépítem rendes jó minőségű modell alkatrészekből csak pénz kell u.i. eddig sajna még sose jutottam addig hogy vegyek egy gyári autót (vagy építőkészletet)
ember megy a gép!!!!!
nem egy dragster de azért megy és én csináltam és 0ft-ot költöttem rá!!!
még képek
a kormánymű nagyon egyszerű de bevált szépen kanyarodig a kicsike a sebességről ... hááát annyit mondok : magnómoci egy rendes motorral meg áttétellel nagyon menne amúgy a felépítmény bevált még terhelés alatt is egész jól megy sikerült!!!!! :yes: megjegyzés:IMÁÁÁDOOM
:integet2:
Kinek integetsz? Ha minden igaz ma este már otthon is lessz netem! Jól néz ki a géped! Sokan csak siránkoznak,de egy kis akarattal, ötletességgel nagyon jó dolgokat lehet alkotni.
a többi modellezőnek és modellrajongónak integetek
:integet2: Végre itthonról tudok netezni.Megépült a két új e-starter és egy szép kocka törzs a kétmotoros szárnyhoz.Ha érdekel valakit vannak fényképek az épitésről.
Íme a késztermék berepülés előtt.Így már nem erölködnek annyira a motorok, és sokkal stabilabb.
Szia!
Engem érdekelnének a képek! Egy dolog van még ami nagyon érdekel, korábban tettél föl képeket a "futómű" készítéséről (műgyanta+valami üveghálószerűség). Ennek az eljárásnak a leírása érdekelne, illetve, hogy a hozzávalókat hol lehet beszerezni (bocs, hogy itt kérdezem)
pöpec
S..r agépem két hosszú irásom és képem eltünt. Habanyagra kiralyzoltan a futó alakját kivágtam bevontam celluxszal. 90 gr os üvegszövet csikokat vágtam ,ABLONCI mügyantával rétegenként.7 réteg KB elég a kétmotoroshoz 800 gr. Ne tocsogjon a gyanta, kis gyakorlattal megérezni mennyi kell. Az üvegszövet :pesten NOVIA kft Nagy Lajos kir ut 108. Gyanta háztartási bolt.
Köszi a választ, én egy speciális alakú műszerdobozt vagyis burkolatot szeretnék készíteni. Azt hiszem ezzel a módszerrel fog is sikerülni.
Köszi mégegyszer!
Az a gond hogy sarkosan nem fordul,préselni kell ellenformával,vagy vácumolni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |