Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Szia @!
Remélem idén nem 'sikerül' máshova szervezkedned, és itt leszel.
Nem lenne rossz Kálmán barátom! Igyekszem!
Szevasztok!
Időnként frissítek, hogy legyen mindenkinek ideje készülni. Remélem a főszervezőknek is lesz ideje előkészíteni. A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2015
Sziasztok
Pontosan mikor,hol, lesz a találkozó. Beugró van? Énis szívesen jönnék, még sohha sem voltam.
100 'felesen', feleségen, éven? Ha van aki odatolja, természetesen jöjjön.
A témában (olvasgasd) mindenre lelsz választ, de általában augusztus első/második szombatján, ~8-18 h közt, a Bókay kertben, Budapesten. Beugró, kaja van; függ az éppen kialkudott helybérlési díjtól, ~1 rúgó (függ a résztvevők számától is).
Topi!
A találkozós képekhez lehetne valami nézegetőt csinálni? Elég lenne csak annyi, hogy ne kelljen minden képet egyesével megnyitni, hanem pl. jobbra/balra nyilakkal léptetni.
Ha a képre kattintasz, nem a nevére, akkor úgy nyílik meg.
A tavalyinál igen, de pl. a 2013-nál nem.
Tényleg...
Mikor: Augusztusban, hagyomány szerint.
Hol: Bókay kertben, hagyomány szerint. Beugró: Igen, egy "jelképes" összeg, mely fedezi a hely bérleti díját, és a kaját, valamint a helyi infrastruktúrát. Gyere, szeretettel várunk!
Sziasztok!
Én elvállalnám ismét a találkozó "hangosítását" Topi engedelmével, ha szabad? Amennyiben igen, akkor a kollégák kiegészítő segítségét kérném egy jó hosszú vezetékes mikrofon, vagy egy vez.nélküli mikrofon szettel ha van valakinek jól jönne a tali napjára tudna-e biztosítani? Mert főleg eredményhirdetésnél, tombola, vagy kéne egy kis fogó stb jó lenne ahogy észre vettem 80-130 ember jó kedvét "ellensúlyozni". Így ezzel a módszerrel Frankye kollégánknak valószínüleg jó eséllyel hallani fogjuk tisztán a hangját, hátul is, hogy kit keres, melyik sorszámú tobola kinél van? Szóval szerintem hasznos lenne egy 8-15méter kábeles mikrofon, vagy egy rádiós (feltöltött akksikkal) vez.nélküli szett. Üdvözlettel. Tibi
A mai napig nem tudtam meg, hogy miért nem kerülhettek fel a tavalyi képeim. Kár volt egy fél napot szütyögni a konvertálgatásukkal. Nem mintha különlegesek lettek volna, de utálok feleslegesen dolgozni...
Valami rejtélyes okból az én képeim sem kerültek fel. Ugyanúgy jártam, mint Te.
Kedves Jelenlévők!
Legyetek szívesek ennek az egyéni kezdeményezésű Zsákai találkozónak egy másik topikot nyitni, nem HE találkozó címmel. Rengeteg meglepődő és felháborodó levelet kaptam, ez a topik a továbbiakban is kizárólag a hivatalos HE Találkozónak van fenntartva! Köszönöm, -- Topi
Úgy megörültem, hogy van valami bejelentés, de csak egy június elejei post ugrott fel
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2015
Hamarosan kiírásra fog kerülni az ezévi HE találkozó időpontja, és a jelentkezési lap is rövid időn belül itt, a topikon belül elérhető lesz.
A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2015
Srácok.
Lehet már tudni valamit? nagyon le kellene foglalnom a nyaralást, és ettől tesztem függővé.
Nem én vagyok a 'főnök', de hamarosan kiírásra kerül a dolog (ígérte a "Főnök").
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2015
Tisztelt Jelenlévők!
A 2015-ös HE találkozó időpontja az egyeztetések után kiírásra került, a jelentkezési lap is ezennel megnyílt. Az augusztus 8-i áthelyezett szombati munkanap miatt, az egy héttel későbbi szombati nap lett a kitűzött időpont. Bővebben: Hírek rovat - HE Találkozó 2015 A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Kálmán Bátyó. Rendszertől nem lehet kérdezni, Tőled talán lehetne. Ki jelentkezett? Régen láttuk...
Sajnos én sem tudok többet, (talán) lesz olyan lap, ahol lehet látni, hányan lennénk.
Szia. Valószínüleg fogok tudni kölcsön kérni, (még meg sem kérdeztem az ismerősöm) de az se baj ha véletlen több lenne, mint 0.
Szia Topi!
Ezt a linket fel lehetne tenni a Versenykiírás alá? "Már ennyien vagyunk vagy leszünk " vagy ilyesmi címmel. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |