Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Megjött a kinai trasfer papír válasz erre
Ez tapintásra ugyan az mint amiből naponta kb:150-200m-t dobunk ki. Különbség egyenlőre annyi, hogy ez A4 méret, amit meg kidobunk az x méter hosszú és 12cm széles. De még a próba hátra van ezzel a kinai papírral.
Sziasztok!
Vasalásos nyákkészításhez lehet használni normál fénymásolópapírt, vagy mindenképp szükséges műnyomó papírt szerezni? És ha kell, akkor ilyet tudok venni minden papír-írószerben is?
Olvass vissza itt a témában eyess leírta hogyan kell sima fénymásoló papírral vasalni ...
Sima reklám újság papírja ugyan olyan jó, az is műnyomó, mindegy, hogy már van rá festve valami. A kicsit vastagabb fajta a jó, ki kell próbálni több félét, ingyen van...
Ezzel csak az a baj, hogy a fénymásoló szalonból elhajtanának vele, mint minden más papírral, itthon meg nincs semmilyen nyomtatónk.
Van videó is róla .Szépen el van magyarázva bemutatva az elejétől a végéig.
Tudom javasolni , hogy több példányt másoltass , és lehetőleg a legjobb minőségi beállítást kérd.Több példány azért jó , hogy ha rontasz véletlenül, akkor legyen másik. Egyébként pont ezért lett kikísérletezve ezzel a papírral is , hogy akinek nincs lehetősége otthon nyomtatni stb , és ha még is van lehetőség otthon , de valamiért nem úgy sikerül másfajta papírra nyomtatni, erre a fajta papírra általában minden nyomtató jól nyomtat Igen egyre többet hallani , amit írsz , hogy nem nagyon akarnak nyomtatni akármilyen papírra.Ugyanis egy sima papírról nem marad szennyeződés , ha nyomtatásról van szó a Fuse hengeren.Viszont egy fényes szöveges pepírról már lehetséges , hogy ragadhatnak , illetve válhatnak le a meleg hatására részletek a mondjuk fényes reklám papírról.És ez már zsebbe nyúlós téma , ha javítani kell emiatt .Szóval nem véletlen a tiltakozás . A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2015
Köszönöm a segítséget, már megcsináltam sprint layoutba a nyákot, mert csak jpegben volt meg, holnap megyek és kinyomtattatom. Eddig is több példányban nyomtattam, biztos ami biztos, most pedig főleg.
Ha mindent úgy csinálsz ahogy a videón van , akkor már az első is tökéletes lesz.Ha esetleg valami mégsem jönne össze nyugodtan írd le ide , és megoldjuk.
Sziasztok!
Ilyen lett. Igaz már beültettem de a lényeg azért látszik.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, nem lett a legjobb, de első próbálkozásnak szerintem jó lett, és csak kétszer kellett vasalnom.
Jó de kinek írtad ezt és mi ez a cuccos ?
Úgy látom sokan szenvednek a nyáklemez gyártásával, a képet biztatásnak szántam. Ha kell tudok segíteni.
Értem de ha így van kicsit jobban fejtsd ki legközelebb mert ez így elég érthetetlen volt ..
Oké! Azt akartam megmutatni a képpel hogy amatőr módszerrel el lehet érni a 0,6 mm-es lábtávolságot.
Nem amatőr módszerekkel pedig ezt lehet elérni.
Nyugodtan nagyítgassatok bele ctr+-al A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2015
Amatőr módszerrel Vasalásos technikával kb 4 db lapot csináltam. A csatolt képen lévőt harmadjára sikerült "normálisan" rávasalnom. A kuka logó tetszik, az hajszál A sávok milliméteresek. (kínai sárga papírra nyomtatva)
A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2015
Így van, vasalásossal is lehet működőképes panelt készíteni. Elég "egyedi" a vonalvezetés, és nem is látom, hogy az egyes szegmensek honnan kapnak áramot, és ahogy a közös bemegy: elég meredek...
A szegmensek össze lesznek "drótozva" a lustaságom miatt...A türelmem az üveg előlap gravírozására tartogatom
Még nem hallottam róla. Kicsit bővebben leírnád?
Üdv. Pauszpapírra nyomtathatok lézer nyomtatóval? Nem szeretném tönkretenni az új toonert. Elvileg bőrpauszt vettem. Ez hőálló lenne?
Lehet pauszra, bár nekem nem jött össze. Bővebben: Link, viszont sokan dicsérik.
Nyomtathatsz. A nyomtatónak elvileg nemlesz semmi baja. Én nem értem el jó minőséget vele, de még tintással sem.
A pausz nem vasaláshoz való, hanem fotózáshoz.
Vasaláshoz jó a Lidl reklámújság. |
Bejelentkezés
Hirdetés |