Fórum témák
» Több friss téma |
Bocsánat elirtam. Esetleg le tudod fényképezni a panelt?
Szervizes tapasztalatok alapján, minden kondenzátort cseréld ki (Nem muszály mindent csak a kis feszültségűeket) , illetve ellenőrizd a R020 ellenálást, és az L503 induktivitást.
Üdv.
Lehet inkább egyből az LNK ic-t kellene cserélni.
Hali, aki tud segítsen!
Bauknecht WA 1600 Dolpin mosógépem van. Nagyon jól ment, de mikor a mosógépet elindítottam, a mosás után szerencsétlenségembe az élettársam kikapcsolta, tudván végzett a gép. Vissza kapcsoltam, de újra indúlt a program, de csak mosott, és le állt, a program nem ment tovább, csak morog és kész. Az öblítést, centrifugálást nem csinálja. Vagy is a programról töröllte a többit. Sajnos azóta hiába inditom el, a mosás meg van, és kész, még a vizet is bennhagyja. Egy félvezetős elektronikája van. Mit lehet csinálni vele, a programot újra lehet tölteni? Ebben a dologban kérek tanácsokat. Jimmy47
Hagyd békén a panelt.vagy megdöglött a szivattyú vagy eldugult.
Köszönöm a segítséget! Valóban ez volt a probléma.
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Egy AEG Electrolux 46210 mosógép szívat egy ideje! A hibajelenség a következő: Bekapcsoljuk akármelyik programra, elindul a program, bekapcsol a szivattyú és megállás nélkül szivattyúz, míg le nem jár a program. Lekaptam az oldalát, és megszívtam a vízszint jelzőt, majd szépen abbahagyta a szivattyúzást, elkezdett vízzel tölteni, majd mosni, mígnem el nem ért a szivattyúzásig, aztán megint csak szivattyúzik, míg újra meg nem szívom a vízszint jelzőt. Rögtön elszaladtam a boltba, vettem egy vízszint jelzőt, de sajnos ugyanez a probléma azzal is. Mi lehet a baj? A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2015
Légcsapdát kipucolni,tömlőcsatikat ellenőrizni,nem-e falsot szív!
Ezen már túl vagyok....
Azt az egész golyósszelepes gumi csonkot kivettem, a légcsapdával együtt, és alaposan megtisztítottam, olyan most mint a patyolat! A gumitömlők is szépen tömítenek! Amúgy az a vízszintjeladó az csak a vízszint maximális szintjét jelzi, vagy érzékeli azt is kiürült e a dob??? Ja* annyit még, hogy ha elkezdi feltölteni magát, akkor a szintjeladó szépen adja a jelet és eláll a töltés.... A hozzászólás módosítva: Márc 26, 2015
Persze,az érintkező helyzete jelzi a panelnak,hogy üres a dob. Meg kell nézni a fűtést testre,végig a panelon is!
Sziasztok.
A dd motoros Lg fordulatjeladójában cserélt már valaki hall sensort? Mivel lehet helyettesiteni?
Megnéztem, azzal is minden rendben!
De a panelon van kettő darab ACS1026T ACswitch amiknek kicsit kormos volt a teteje! Lehet azokkal gond???
Háát!,lényegében azok AC kapcsolók,lehet h, ott a prücök.
Ebbe nem 2 szintszabàlyzó van?egy analóg meg egy induktív?
Hali ! Olyan jó mosógép, valahogy rosszúl hangzik, hogy "megdöglött". Szerintem nem ment tönkre a panel. valamilyen hibakódot kiír. Lent van a tanyámon, most lemegyek, és menézem a kódot. Egy hét múlva jövök. Üdv.: Jimmy47
Ne a hibakódot hanem a szivattyút illetve e környékét(csövek) nézd.
Nem, csak egy szintszabályzó van benne, pneumatikus!
Amúgy kivettem a panelt, megtisztítottam, az oxidos forrasztásokat átjavítottam, az AC kapcsolók lábait átforrasztottam, átpucoltam kontakt sprével, valamint a csatlakozókat is. Egy programot már ledolgozott "egyedül"! Holnap további próba, remélem sikerül neki!!! Hogy végül mi is volt a baja, továbbra is talány......remélem nem adja ki újra!!!
Nem is olyan talányos!,egy átkefélés,és utánforrasztás csodákra képes!
Sziasztok!
Indesit felültöltős mosógépem van.A minap azt csinálta hogy meg állt egy kis centriző programon és onnan se tovább. eltelt jó idő mire észre vettem. a következő indításkor semmit sem csinált azon kívűl hogy magába szívta a vízet.Aztán egy kis idő múlva újra próbálkoztam akkor mosott is de minden egyes forgáskor hátul érdekes szikrázó , ciripelő hangot adott ha gyorsult még hangosabb volt.( amikor ezt a hangot adta a szomszéd helységben a rádíó is sercegett) Azóta nem mertem hozzá nyúlni. Mi baja lehet ?, köszönöm a választ előre is Henriett
Köszönöm a választ . Ez kb. mennyibe kerülne, ? Nem szeretnék és nem is tudnák most másikat venni.
Egyértelmű szénkefe probléma"elfogyott",az új kb 1000 forint. A régit lemérni sz,v,h.!
Nem szedett még senki sem ilyet szét???
Én ugyan nem szedtem szét de nincs rajta valamilyen azonosító szám ami alapján be lehetne azonosítani?
van, de nálunk nincs ilyen, amugy 2 db bipoláris mágneses mező érzékelő van benne To92 tokozással, csak nem tudok analógot keriteni amit nálunk is forgalmaznak, mert az hogy bipoláris annyi nem elég. W12c 7044 ami benne van.
Hát én meg ilyen szinten már nem értek hozzá...legalábbis hálistennek ilyen DD s még nem került a kezem közé.
Sziasztok!
Van egy eudora WA755 mosógépem.Az a jelenség, hogy mosóprogram elindításakor vizet engedi be, a szivattyú pedig azonnal nyomja is ki.Mi lehet a oka? Kérném a segítségeteket. Köszönöm.
Üdv.
Valamit nem ir ki, hibakódot?
Sziasztok,...
Siemens WM2000-es előltöltős mosógépem van. a beállított programot elindítom-felveszi a vizet de már a mosást nem csinálja hanem egy idő után öblít és kész előtte levő héten nem volt hajlandó öblíteni mégegy héttel előtte pedig nem engedte le az öblítővizet- mi lehet a gond, - köszönöm szépen a segítséget- üdvözlettel Andrea |
Bejelentkezés
Hirdetés |