Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én egy szabolcsi lepukkant Tsz-ből 2000-ért vettem 70cm-est!
Az első tárcsámat az ismerős vidéki ismerősétől vettem, fél napig tisztítottam, behegesztettem, stb...de aztán kinőttük
Végül nem szenvedtem egy jó nagy tárcsa keresésével, mert felfedeztem itt a 18.kerületben egy barkácsboltban. 3 féle méretben is van, (kicsi- közepes-nagy), közepe szépen behegesztve, két szélén fogófülekkel, vadonat új állapotú, valami spéci jó anyagból. Valami 10eFt környékén volt asszem, de nem bántam meg, örök db.
heló. hogy kell egyes emberek hozzászólásait egnézni? mindig elfelejtem, de azt tudom, hogy igy kell beirni * user:valaki
Pontosan így, csak ne a téma címekben keress, hanem a hosszászólásokban.
Láttam egy filmet arról, hogy az egyik embernek elege lett a mindenféle gépi beszédekből és utasításokból, bosszúból csokoládéba fojtott minden hiper kommunikációs ketyerét.
Biztos voltam benne hogy anyazas lesz belole...
Hol van az bolt (ha publikus)?
Hello!
No tegnap megcsináltam! FHP előtt 9mm -re gyújtott Beállítottam 3 mm-re, könnyebben indul.. olyan szépen be tudtam állítani, hogy csak na :taps: kösz
Én egy Ray Bradbury novállában olvastam egy hasonló történetet, csak ott a főhős miután bekattant, tönkretett minden a közelébe kerülő kommunikációs kütyüt.
Akkor dőlhet a sok szálfa, hosszú, tömött sorba,
Feltuningolt fűrészedtől hullik majd le lombja, Elképesztő sebességgel vágsz fel ezer tekét, S kandallódnál ülve, egyszer így kezdesz majd mesét: "Na az úgy volt, hogy miután tutira belőttem a Stihl-t, ... Gratulálok
kösz, TE löktél át a palánkon, különben a szekrény mélyére került volna megint :yes:
tetszik a vers
hát öö izé .. azt meg kiszeded az emberke alol
emberek lenne egy egyszerű kérdésem.mivel én egy kft-nél melózok igy ők minden hónapba fizetnek utánam bizonyos összeget a magán nyugdíj pénztárba.ez idáig ok.
na de én nekem nincs magán nyugdíj pénztáram.helyette önkéntes nyugdíj pénztáram van.na ilyenkor mi a helyzet? hogyan tudnék ennek egyszerűen utána járni?ha valaki tud valamit az ossza meg velem. előre is köszi Sergei
> Az Üllői úton, az 50-es villamos végállomásánál,
> a Béke téren. Bővebben: Link Koszonom a tippet, nagyon jo bolt. Ugyan csak ket tarcsajuk volt, de a kicsi pont jo lett, 7.900-ert... Kivulrol nem is gondoltam volna hogy ennyire jo bolt Gyanitom egy magad hegesztett vas haromlabbal hasznalod, ugye? (En ebben gondolkozom...) > Mi volt, ki anyázott? Jo, csak vicces volt > leakasztassz egyett a traktor hátamögül
Tényleg nagyon jó bolt, az égvilágon minden van!
Lába még nincs a tárcsának, ideiglenesen egy lada felnire tettem rá, úgy használtam De tavasszal készítek már valami tuti tartót.
nem hiába mondják azt hogy a lada kompatibilis mindennel
:rinya: Egyszerű kérdés adó, vagy TB ügyben? :rinya:
A legegyszerűbb hogy megnézed hova küldte munkáltatód a pénzt! (Számlaszám, megnevezés közlemény stb) Ebből kiderül hogy a magán vagy az önkéntes magán nyugdíjpénztárba utalt! Esetleg meg lehet kérdezni. (Sokan keverik az "önkétes magán" és a "magán" nyugdíjpénztárt!)
fogjuk rá hogy egyszerü
a fizetési papiromon magán nyugdij szerepel.nekem meg önkéntes van.szoval a kettö üti magát.az otp oldalán semmit nem találtam ezügyen.lehet személyesen kell bemenni és akkor többet fogok megtudni.
Nem piskóta ez a rendszer :eek2:
És milyen egyszerű ötleten alapul... jól megoldották!
Ezt pont múltkor láttam a tv-ben. Ott bemutatták az egész szerkezetet. Nagyon ötletes. És milyen kevés energia kell az átfordításhoz.
Én is ezen akadtam fel, a motorok teljesítményén. Teljesen hihetetlennek hangzik, pedig "csak" nagyon okos konstrukció. Ilyenkor irigylem, hogy nem én (azaz ezt sem én) találtam fel
Fröccsöntött cuccot házilag fel tudom olvasztani és újra formába önteni?
Persze, de miért fagyasztanád le a fröccsödet?
Szia!
Igen, megolvasztani tudod. Az odáig stimmel is, de nem tovább. Az a baj, hogy nem lessz elég folyékony. Mikor én megolvasztottam, sűrűbb volt mind a méz (legjobban a fán lévő folyásra hasonlít, ami még nyomkodható, azzal a különbséggel, hogy ez meleg). A másik, mikor ha valamit be akarok dolgozni (általában sikertelenül), akkor meggyújtom a műanyagot, van régi, ~1mm vastag műanyag lapom, az öngyújtóval meggyújom, utánna ég magától. Ahogy olvad,úgy csöpög (ha elég magasra teszed, akkor a lecseppenő műanyagcsöpp sivít, mint a tűzijáték szokott (boszorkány seprűnyélen tipus)). Ha meg tudod oldani, hogy egy régi húsdarálónak az elejéből kiveszed a rácsot, és egy kúpszerű valamit csinálsz rá, amire teszed a formát, és belepréseled az olvadt plasztikot. Csak valahogy az egésszet fel kell melegíteni. Mivel edényben (cipőpaszta kupakja, tudod az az 5cm átmérőjű fél centi magos edényke) nem tudtam megolvasztani, letettem róla. Pedig volt ám terv LEGOgyártására. Ha sikerül szólj, az álmaimról nem szoktam lemondani, csak túlságosan is realista vagyok, és féreteszem őket (anyám szerint túl sokat foglalkozok elektronikával, és fel vagyok töltve negatív töltésekkel, pesszimista vagyok). ez már mindenkinek szól Mi a mai emberi értelem: A napokban egy általános iskolás fejbelőte magát. Az apja megengedte, hogy játszon a szülnapján a piszollyal, kiszedte a golyókat. De annyi esze nincs a jónépnek, hogy a piszolyok mindig egy golyót betöltenek, nem próbálják ki, hogy tényleg üres a tár, mielőtt a gyereknek adják. Most meglehet az öröme. (errefele szinte minden házban van fegyver; sajnos) Üdv. Tóbi |
Bejelentkezés
Hirdetés |