Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   59 / 93
(#) don_peter válasza bubuszoft hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

A stabil verziót töltsd le, a többivel nekem csak a gondom volt..
(#) bubuszoft válasza zoszka hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Most letöltöttem amit előbb ajánlottál, most feldobom rá, egy pillanat.
(#) bubuszoft válasza bubuszoft hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Előbb a telóra menti, de hogy onnan importálja-e a simre, azt most tesztelem
(#) zoszka válasza bubuszoft hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Oda vissza tudja (és persze a google). az egyik LG-men is (p880) ez a verzió van fent. 2x gyorsabb, alig foglal memóriát, kigyökölhető és stabil már vagy 2 éve.
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015

Csak azt nem értem miért nem lehet autómatikusan beállítani, hogy sim-re mentse
(#) don_peter válasza bubuszoft hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Elvileg be lehet.
Kellene egy olyan menüpontnak lennie ahol választható, hogy telóra vagy sim-re mentse a neveket.

Mert alapvetően google-ra hagyatkozik (ami szerintem jó). Viszont megadja a lehetőséget, hogy alap információs és karakteres tartalommal menthesd a kártyára is.Alapból nem fogja a kártyára menteni az adatok mivolta miatt. Ezért nincs is benne ilyen funkció. Alacsonyabb rendű infót nem tud felkonvertálni, viszont a magasabb és bővebb információt le tudja butítani a sim-hez.
(#) bubuszoft válasza don_peter hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Két napja keresem, de nem jöttem még rá

De ha úgy mentem el a telóra, hogy e-mail, és egyébb adattal, akkor ha simre akarom menteni, akkor csak a nevet, és a telószámot menti a többit nem, hisz nem is tudné?

A szim korlátozott karakterkészlettel és hosszal bír. Nem tud mást tárolni. ez olyan, nem is tudom, milyen kérdés volt
(#) Ricsi89 válasza bubuszoft hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Nem semmiért részesíti előnyben a telefont. Ott sokkal nagyobb a tárhely, sokkal több adatot tudsz csatolni egy névjegyhez. Sim kártyán csak egy szám és a hozzá tartozó név, ami még a karakterek hosszában is korlátozott. Ráadásul a sim csak 500 névjegy tárolására alkalmas.

Szia Csak importálni tud a sim-ről exportálni nem. Exportálni tárhelyre tud. Legalábbis ezt dobja fel nekem.

Nekem felhoz mindent lehet tárhelyre, SD-kártyára, Sim-re is exportálni, importálni. Névjegyek, menü, importálás/exportálás almenü és itt felhoz mindent.

Csak USIM-re tud exportálni. Legalábbis az enyém.. Lehet régi a kártyád?
(#) zoszka válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Úgy úgy..

Holnap kicserélem a Vodánál. Kipattintós mikrókártya.
(#) bubuszoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Ápr 28, 2015 /

Lehet, hogy a sim okozza?

Én egy lassan 10 éves kártyát használok, azzal működik rendesen.
(#) mineral hozzászólása Máj 6, 2015 /

Sziasztok!

Tegnap egy kicsit paprikás kedvem volt. Szegény telefonomon csattant minden. Mondhatnám azt is , hogy a telefon csattant a földön. A kijelzője tropa lett. Az érintő talán működik. Akinek van Vodafone 875-ös telefonja megkérhetném, hogy fényképezze le azt a képet ahol a pin-t kéri.
Megpróbálom bepötyögni a pin-t és lementeni a telefonról az adatokat.

Köszönöm előre is.
(#) zoszka válasza mineral hozzászólására (») Máj 6, 2015 /

A kártyát tedd át másik telefonba és kapcsold ki a pin kérést, aztán vissza a régibe... utána nem fogja kérni a pint ..
(#) mineral válasza zoszka hozzászólására (») Máj 6, 2015 /

Köszi! Közben már nekem is eszembe jutott ez a megoldás.
(#) birkuuu hozzászólása Máj 6, 2015 /

Sziasztok!! Segítséget szeretnék kérni került hozzám egy sony xperia z ultra. Ha be akarom kapcsolni akkor rezzen egyet de nem ad képet. Ha viszont elkezdem nyomkodni akkor érzékeli hogy nyomkodom. Most akkor a kijelző adta be az unalmast?? Le vettem a hátlapját és a teteje felől halk zúgást lehet hallani van köze hozzá?? alaplapot cserélek akkor jó lesz? Köszönöm a válaszokat!
(#) eSDi válasza birkuuu hozzászólására (») Máj 6, 2015 /

Üdv!

Ha háttérvilágítás van, akkor bizony behat az alaplap. Ha az sincs, akkor lehet próbálkozni a kijelző cserével. A zúgás utalhat zárlatra (néha csinál ilyet egy-két tekercs), lehet, hogy épp a kijelző miatt.

Amikor hozám került akkor volt háttér világítás. kivettem a panelt beleprobáltam egy másikba de azzal nem volt háttér világítás. vissza raktam a másikba és már ott sincs háttér világítás. van egy készülékem egybe de azon meg van egy hajszál repedés és nem érzékel ha ennek a panelját átraknám akkor elérek vele valamit vagy nem??
(#) eSDi válasza birkuuu hozzászólására (») Máj 6, 2015 /

Ha másikba próbáltad és nem volt jó, akkor szerintem ennyi. Javítani otthon az ilyet nem lehet megfelelő szerszámok nélkül.

de akkor a panel a rossz? vannak hozzá szerszámaim
(#) eSDi válasza birkuuu hozzászólására (») Máj 7, 2015 /

Mivel állításod szerint kipróbáltad egy másik, feltehetően jó kijelzővel és azzal sem volt kijelzés, ebből kifolyólag az a következtetés vonható le, hogy igen, nagy valószínűséggel a panel a rossz.

A javításhoz ajánlatos felszerelés:
- Kapcsolási és beültetési rajz
- Mikroszkóp
- Normális forrasztó állomás + meleglevegős forrasztó állomás
- Alsófűtés
- Preciziós csipeszek
- Akku emulátor (nem feltétlenül van rá szükség)
- Plusz az apróságok
és sok tapasztalat.
(#) sankesz10 hozzászólása Máj 24, 2015 /

Sziasztok!
Van egy galaxy s3 minim. A problémám az, hogy töltőre dugva kiírja, hogy tölt, de a valóságban nem tölt. Ha kikapcsolom, akkor nem tudom bekapcsolni.
Ha kiveszem az aksit majd visszateszem akkor minden rendben, tölt is, be is kapcsol, viszont legközelebb mikor tölteném, újra ki kell vennem az aksit, csak akkor javul meg. Mi lehet a probléma? Valamilyen szoftveres hiba lehet? Rendszeresen frissít, nem tudom mi lehet a baj. Köszönöm a segítségeteket.Üdv Sándor
(#) set68i válasza sankesz10 hozzászólására (») Máj 24, 2015 /

Szia.
Én először egy szoftver resetet próbálnék meg.
(#) sankesz10 válasza set68i hozzászólására (») Máj 25, 2015 /

Szia,
Köszi a választ, a kérdésem az volna, hogy akkor ugye csak a belső memóriájából töröl, a sim és a memória kártyáról nem ?
Köszi, Sándor
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2015
Következő: »»   59 / 93
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem