Fórum témák
» Több friss téma |
A stabil verziót töltsd le, a többivel nekem csak a gondom volt..
Most letöltöttem amit előbb ajánlottál, most feldobom rá, egy pillanat.
Előbb a telóra menti, de hogy onnan importálja-e a simre, azt most tesztelem
Oda vissza tudja (és persze a google).
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015
Csak azt nem értem miért nem lehet autómatikusan beállítani, hogy sim-re mentse
A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015
Elvileg be lehet.
Kellene egy olyan menüpontnak lennie ahol választható, hogy telóra vagy sim-re mentse a neveket.
Mert alapvetően google-ra hagyatkozik (ami szerintem jó). Viszont megadja a lehetőséget, hogy alap információs és karakteres tartalommal menthesd a kártyára is.Alapból nem fogja a kártyára menteni az adatok mivolta miatt. Ezért nincs is benne ilyen funkció. Alacsonyabb rendű infót nem tud felkonvertálni, viszont a magasabb és bővebb információt le tudja butítani a sim-hez.
Két napja keresem, de nem jöttem még rá
De ha úgy mentem el a telóra, hogy e-mail, és egyébb adattal, akkor ha simre akarom menteni, akkor csak a nevet, és a telószámot menti a többit nem, hisz nem is tudné?
A szim korlátozott karakterkészlettel és hosszal bír. Nem tud mást tárolni. ez olyan, nem is tudom, milyen kérdés volt
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 28, 2015
Nem semmiért részesíti előnyben a telefont. Ott sokkal nagyobb a tárhely, sokkal több adatot tudsz csatolni egy névjegyhez. Sim kártyán csak egy szám és a hozzá tartozó név, ami még a karakterek hosszában is korlátozott. Ráadásul a sim csak 500 névjegy tárolására alkalmas.
Szia Csak importálni tud a sim-ről exportálni nem. Exportálni tárhelyre tud. Legalábbis ezt dobja fel nekem.
Nekem felhoz mindent lehet tárhelyre, SD-kártyára, Sim-re is exportálni, importálni. Névjegyek, menü, importálás/exportálás almenü és itt felhoz mindent.
Csak USIM-re tud exportálni. Legalábbis az enyém..
![]()
Holnap kicserélem a Vodánál. Kipattintós mikrókártya.
Lehet, hogy a sim okozza?
Én egy lassan 10 éves kártyát használok, azzal működik rendesen.
Sziasztok!
Tegnap egy kicsit paprikás kedvem volt. Szegény telefonomon csattant minden. Mondhatnám azt is , hogy a telefon csattant a földön. A kijelzője tropa lett. Az érintő talán működik. Akinek van Vodafone 875-ös telefonja megkérhetném, hogy fényképezze le azt a képet ahol a pin-t kéri. Megpróbálom bepötyögni a pin-t és lementeni a telefonról az adatokat. Köszönöm előre is.
A kártyát tedd át másik telefonba és kapcsold ki a pin kérést, aztán vissza a régibe... utána nem fogja kérni a pint ..
Köszi! Közben már nekem is eszembe jutott ez a megoldás.
![]() ![]()
Sziasztok!! Segítséget szeretnék kérni
![]()
Üdv!
Ha háttérvilágítás van, akkor bizony behat az alaplap. Ha az sincs, akkor lehet próbálkozni a kijelző cserével. A zúgás utalhat zárlatra (néha csinál ilyet egy-két tekercs), lehet, hogy épp a kijelző miatt.
Amikor hozám került akkor volt háttér világítás. kivettem a panelt beleprobáltam egy másikba de azzal nem volt háttér világítás. vissza raktam a másikba és már ott sincs háttér világítás. van egy készülékem egybe de azon meg van egy hajszál repedés és nem érzékel ha ennek a panelját átraknám akkor elérek vele valamit vagy nem??
![]()
Ha másikba próbáltad és nem volt jó, akkor szerintem ennyi. Javítani otthon az ilyet nem lehet megfelelő szerszámok nélkül.
![]() A javításhoz ajánlatos felszerelés: - Kapcsolási és beültetési rajz - Mikroszkóp - Normális forrasztó állomás + meleglevegős forrasztó állomás - Alsófűtés - Preciziós csipeszek - Akku emulátor (nem feltétlenül van rá szükség) - Plusz az apróságok és sok tapasztalat.
Sziasztok!
Van egy galaxy s3 minim. A problémám az, hogy töltőre dugva kiírja, hogy tölt, de a valóságban nem tölt. Ha kikapcsolom, akkor nem tudom bekapcsolni. Ha kiveszem az aksit majd visszateszem akkor minden rendben, tölt is, be is kapcsol, viszont legközelebb mikor tölteném, újra ki kell vennem az aksit, csak akkor javul meg. Mi lehet a probléma? Valamilyen szoftveres hiba lehet? Rendszeresen frissít, nem tudom mi lehet a baj. Köszönöm a segítségeteket.Üdv Sándor
Szia.
Én először egy szoftver resetet próbálnék meg. |
Bejelentkezés
Hirdetés |