Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Kedves Kollégák!
Ingyen elvihető: Philips TV komplett (pontos típus: lásd fényképen). Nem működik (7 villogás = alacsony táp), de idő hiányában és mert feleslegessé vált nem keresem meg, melyik kondi és vagy sorvég tranyo ment el (service manual is van hozzá). Elvihető Budapest V. kerületből munkaidőben. Nagyon nehéz!
Sziasztok!
Ismét találtam némi felesleges anyagot amit ingyen elvihető vagy postadij (kb 1500Ft) ellenáben elküldöm !
Genius 10 wattos hangszóró rendszer számítógéphez vagy más lejátszóhoz, kábelekkel, dugaszokkal együtt elvihető. A benne lévő erősítőt kellene megnézni, mivel az egyik oldal nem szól. Budapest, Szegedi út, XIII.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2015
Ha postázod akkor kellene.
A hozzászólás módosítva: Máj 26, 2015
Szia!
Engem érdekelne, ha személyes átvétel OK.
A személyes átvétel nem annyira körülményes, mint a posta, így gondolom a tiéd lesz. Nekem is van egy ilyen kis aktív hangdobozom, meglepően szépen szól.
Felajánlom személyes átvételre:Kifogástalanul működő de meglehetősen koros konfiguráció.
Elitgroup P4VXAD alaplap , 3x 512Mb memória,2Ghz Intel Celeron+ hűtő Max proci amit még befogad: Northwood magos 2,86Ghz. Valamint 2 db Corsair memória. A kettő közül az egyik hibátlan, a másikat hibásnak ítéli a memtest. Ettől függetlenül működnek, de esetleges adatvesztést produkálhat. Postával nem bajlódnék. Átvehető H-Szo Sülysápon.
Jelentkeznék érte ha még meg van.
megvan az új gazdája, gratulálok
Köszönöm,de félek hogy vissza kell lépnem mert a napokban átutazóban mentem volna arra felé de elhalasztódik sajnos és így személyesen nem tudom át venni.
Te tudod. Én biztos hogy nem bajlódom a postával viszont eddig is elfért eztán is tudom tartogatni. Aki jön érte valamikor azé lesz , csak tudjam mikor jönne érte az új tulaj.
Holnapig vissza tudod tartani nekem, lehet jár arra ismerős és el tudná hozni nekem. Előre is köszönöm.
Szia! Én itt lakom Sülysápon és pont jó lenne ez a gép az egyik (sajnos csóró) ismerősömnek ajándékba. Ha esetleg úgy gondolod, akkor holnap eltudnák érte ugrani. Beledobnám egy dobozba + tápot és HDD-t teszek bele és mehet az ajándékozás.
Válaszodat előre is köszönöm!
Akkor a rend kedvéért: Bubu54 tied az elsőbbség, ha lemondod akkor boldogblog lesz a befutó.
Szia, ha tudnál egy eléghetőséget adni telefonszámmal pm-ben akkor az ismerős kedden el tudja hozni nekem. Előre is köszönöm szépen.
Elérhetőség ment privátban, kedden várom a fuvarosodat
2db Junost 402BC képcső és eltérítő tekercs, ha érdekel valakit.
Egyet kérhetnék pont egy ilyenem van és tartalék alkatrésznek jó lenne
Már elküldted az indukciósakat? Egyre szükségem volna tartalék alkatrésznek. Esélye se volt másnak mert nem tud mindig netezni.
Ingyen elvihetők, ha adsz érte egy csokit azt megköszönöm (Sárga membrános Samsung 10 cm volt korábban is egy darab ez egy újabb. Képminőségért bocsi.)
Orosz bakelit lejátszó azt hiszem 82-ből. Rajz van hozzá. Javításra szorul. Hétköznap mindig itthon vagyok. 20 389 2502
Szerintem ilyen esetben a felajánló helyett privát üzenetben kellene megtámadnod a nyertest.
Sziasztok!
Ingyen elvihetők az alábbi cuccok. 2db autórádió, nem tudom hogy működnek-e, 1db valamiféle telefonos -GPS-es cucc, valamint könyvek. Esetleg ha késztetést érzel hogy megdobj értük 1-2 db IRFP460-as Fet-el, akkor nem állok el az útjából Bontott is megfelel. A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2015
Az a telós gps cucc érdekelne hol lehetne átvenni??
A könyveket kérném, mert nincs meg minden a sorozatból. Cserében ami duplikált, azt továbbadom "beszerzési" áron...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |