Fórum témák
» Több friss téma |
Heló mindenkinek. Van 1 yakimoto 300 típusú robbanó motoros kerékpár. A probléma nem kevés....
Először is, darabokra szedve kaptam, a csatlakozói hiányosak, vezetékei szét szabdalva, nem beazonosítható ki-kivel van. a generátora egyik tekercse le van égve, tehát azt venni kellene, de míg nincs semmi rajz a vezetékeléséről, nem igazán akarok költeni rá. Ha valakinek van ilyen típusú kerékpárja, vagy tud rajzot róla azt nagyon megköszönném.
Helló. Lehet picit tudok segíteni. Csinálj sok sok képet először is hogy legyen min elindulni.
A leégett tekercset magad is megtudod csinálni, csak meg kell számolnod hány menet van rajta. Letekerés közben számolsz. vagy egy sorban hány kör van és hány sor, majd ezeket össze szorzod. A drótot ami rata van, meg tudod pótolni mondjuk egy 220/24 voltos trafóból. Kezdetnek ennyi.
üdvözöllek benneteket ,elnézést a zavarásért,
de nekem is van egy yakimoto 300-asom a problémám a következő: nem tudok beszerezni egy elektromos alkatrészt csatolok hozzá képeket ez a relészerű berendezés kapcsolja a fényszórót illetve a hideginditásnál segít be segítségeteket előre is köszönöm
Sziasztok
Nekem is lenne egy Yakimotor Freeride 300b robbanó motoros kerékpárom. A baj csak az hogy ki lyukadt a karburátorban az úszó, nem lehet már beszerezni se karbit sem azt. Esetleg valakinek valami ötlete? esetleg valakinek akad-e talonban? Válaszokat előre is köszönöm.
A baj az hogy a gyári fórrasztásnál engedte el, elvittem s"Szakemberhez" és szét fórrasztotta fórrasztó pákával... jelenleg most több helyről is beszőkik a benzin.
Gondolkodtam hogy feltőltőm pillanat ragasztóval, de az lehet hogy nehéz lenne.
Ugyanez nálam Simsonnal. Lehet, hogy a rezgéstől berepedezik az úszó.
Szerelj rá más karbit, lehetőleg műanyag úszóst.
Sziasztok
Yakimoto freeride 300B 2-T hez Keresek rajzot az elektromos részére.
Kakukk61
Szerintem itt találsz hozzá alkatrészt! vaszkoshop.hu/spl/961654,5/BFB-01-alkatreszek |
Bejelentkezés
Hirdetés |