Fórum témák
» Több friss téma |
Hali!
Kellene nekem Peugeot 405 1.9 SRi-hez (XU9J2) elektromos bekötési rajz. Próbáltam rákeresni de csak a motor típusát találtam, meg hogy EFI BOSCH gyújtása van. A gyújtás része lenne a fontos, mert a motor egy 309-ben van Előre is köszi
Szia!
Ebben a PDF-ben a 29. oldalon megtalálod.
Heló!
Ezért nem akartam új topicot nyitni ha már ez itt van! Nekem egy 1993-as 1.4-es injektoros Opel Astra kapcsolása kellene!
Sziasztok!
Nekem Suzuki Swift-ről kellene némi leírás legjobb az lenne ha valakinek meglenne az a CD esetleg könyv, ami a szervizeknek van belső használatra.
ezt nézd meg lehet h érdekel
mennyetek ide: [link=http://elektrotanya.podzone.net/]http://elektrotanya.podzone.net/[/link] itt van: peugeot_405_service_and_repair_manual 8 mb opel_astra_f_service_and_repair_manual_hun 75 mb javitasi_kezikonyv-suzuki_swift_hun 72mb javitasi_kezikonyv-opel_astra_f-benzin,dizel-hun 98 mb üdv :worship: remélem mentek vmire :worship: :worship: :worship:
Főmenü / Könyvek, újságok / Autó-Motor javítási könyvek
itt vannak..
Hello valaki nincs Renault Twingo-hoz?
Előre is kösz!
Nekem valami különös okból nem hajlandóak küldeni jelszót...
Szia!
Adj egy combos mailcímet, oda elküldöm. Azért kell combos, mert ~60M, és nem nagyon lehet csak a motort kiszedni belőle. Idézet: „Renault Twingo-” Ez igazándiból engem is érdekelne,hálám "üldözne"érte. Szerintem a 2BIG-gel elküldhetnéd az email cimemre. :worship:oszt egyszer meghálálom
www.2big.hu
Fájlokat tudsz rá feltölteni és tova küldeni egy email címre.
Küldöm, de ahogy nézem ez elég lassú
A rajzok magyarul vannak, van hozzá magyar leírás is(már a rajzolvasáshoz) , merthogy francia a lelkem, úgyhogy ritka hülyén van összetákolva és az ember szeme is kifolyik tőle. De viszont ez a gyári teljes, sok sikert!
Köszi várom.
Még kérdés. Idézet: „Autodiagnosztikai adapter” Evvel hogy álsz. Ez neked működik?
Ott a másikban írtam, hogy a neten találtam.
Én gyáriakat használtam, nem volt bonyolultabb ennél, sima 232 illesztő. Itt a program a nehezebb kérdés. VW és származékaihoz könnyű találni, de a többiért szenvedni kell (Renault főleg gáz, de OBD-n talán lejönnek a hibakódok, a többihez - klíma, komfort, stb.- biztos saját prog. kell). Mellesleg, ha valaki tud még ilyeneket, én is szívesen fogadnám. (2BIG) Feltöltési sebességet 5min/MB-ra írja és most meg is szakadt, elindítom újra azt' hadd ketyegjen, de ez már csak holnapra megy le. Idézet: „Nekem valami különös okból nem hajlandóak küldeni jelszót...” A regisztráció automatikusan történik, nem én küldözgetem manuálisan Arra a címre kapod a belépéshez szükséges infót, amit megadsz a regisztrációnál.... Lehet, hogy a mail szolgáltatód vacakol... Ha végképp nem megy, nem kell annyira elanyátlanodva lenni ott az oldalon egy mail cím, leírod a bánatod és ha tudok segítek rajta... Idézet: „Küldöm, de ahogy nézem ez elég lassú” Szia gdking, Feltennéd a tanyára is, ha nem gond Igaz, sajnos az is lassú, de lassú net is ip címet mos...
Szia !
Felrakom oda is, csak ilyesmiből nagyon sok van. A Tanya meg inkább elektronikai és nem akartam "eldugaszolni" autós cuccokkal. (több száz M)
Azt úgy kb. sejtettem, hogy nem manualice küldöd a jelszavakat, csak valami okból nekem nem érkezett egy se (se alapból, se "elfelejtettként").
OK, akkor majd írok oda! Köszi! Ps.: Köszönöm, közben a probléma megoldódott, a mélszolgáltató sz...ozott!!! Köszi a segítségedet!
Ha már így áttértünk autószerelésre akkor nemtudna valaki hozzásegíteni Volkswagen Passat(1,9TD) service, vagy repair manual-jához sajna a "Tanyán" nincs fennt.
Köszönettel: Robi
nekem mazda6 ról van valami pdf-ben ha jól emlékszem....
És ha már erobi így ráállt a témára, nekem is volna hasonló kérésem:
FIAT Palio Weekand... Pls! Akinek megvan, megosztaná velem? Sajna Tanyán ez sincs fenn... |
Bejelentkezés
Hirdetés |