Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Műhelyünk felszerelése, szerszámai
Téma, a műhelyünkben előforduló készülékek, anyagok, szerszámok, eszközök bemutatására, kitárgyalására.
Ez a régi öreg oxigén tömlőre hasonlít. Ha a szövet nem sérült nyomathatod bátran.
Ez oxigén tömlő,így ránézésre kutya baja,ez bír akár 20 légkört is!
Köszönöm a válaszokat, akkor rákötöm a kompresszorra. A spirálcső tényleg 50 centi, azért szeretném azt használni inkább.
Akkor az "irdatlan hosszú"-t idéző jelbe tehetted volna,akkor értettük volna az iróniát!
Nekem is oxigén tömlőm van. A nyomást vígan bírja, azzal nincs gond, de nagyon merev, nehéz, hurkolódik, kifejezetten kényelmetlen a mindennapokban. Eredetileg kb. 10 m-t tettem rá, gondolván jó ha elér mindenhová, de örök gubancolás volt. Mióta megfeleztem, már együtt tudok élni vele, de a vékonyabb csőhernyó sokkal kényelmesebb a melómban. Ha teheted, kerüld ki a merev a csövet.
Csatlakozom! Nekem is 5m oxigénömlő van fenn, siralmas. A spirálnál viszont kerülni kell a olcsó vackokat! Nekem volt ilyen kínai piacos, de azt ha egyszer kihúzod, kinyúlik. Az olasz háromszor annyiba kerül, de az visszahúzódik.
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2015
Csillár kampó egy reszelő nyélben. De hogy mire jó ???
Lehet, hogy a rejtvény része a zsákai találkozóra?
Idézet: „Csillár kampó egy reszelő nyélben.” Igen Idézet: „De hogy mire jó ???” BJD babák fejét cserélni
Régebben kompletten szoktam cserélni őket.
Sziasztok,
Mai naptól a lidlben lehet kapni akkus fúró-csavarozót. Szerintetek otthoni barkácsoláshoz megéri az árát? Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2015
Ennyiért nem rossz. A Parkside elég megbízható márka.
Sziasztok. Ennek a masinának van értelme? Lidl-ben van. Köszönöm.
Ja igen lemaradt, köszi. Ő lenne:
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2015
Múltkor volt vezetékes verzió a Lidl -ben, az érdekelt volna. De amúgy egy ismerősömnek van Fein Multimaster, az egy elég minőségi gép, de annyira nem volt meggyőző, legalábbis darabolás tekintetében. De a Fein kiadott a 250W -os gépek mellett 350W illetve 400W -os gépeket is.
Az igazán nagy előnye akkor jön elő ezeknek az oszcilláló gépeknek, ha pl. négyszögletes lyukat kell valaminek a közepébe vágni vagy levágni egy falból kiálló csövet közvetlen a fal mentén és hasonlók.
Köszönöm. Akkor hagyom a boltban, mert én sem találtam leírásában számomra érdekeset. Az akkus üzem -jobban belegondolva- nekem hátrány, csak lakásban kellene. Ha akku kimerül, munka vége 1 órára.
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani olyan anyagot (lehetőleg a weben), ahol részletesen le van írva a zégergyűrűk és fogóik méreteinek a meghatározása (előny, ha ábrával)? Ha pl. ,,zégergyűrű méret"-re keresek, úgy én leginkább csak katalógusokat, rendelési oldalakat találtam.. Konkrétan arról van most szó, hogy le kellene vennem egy zégergyűrűt egy 5mm-es tengelyről, ez már elég nagy ahhoz, hogy a ,,csavarhúzóval lepattintom" módszer ne működjön az esetében De mi alapján válasszak hozzá fogót? Mert pl. apukám műhelyében van egy készlet, aminek a dobozán "Diameter 1,22mm" felirat áll, de az arra alkalmatlan, amire nekem kéne (kipróbáltam, túl nagy..). Mellesleg a neten keresve 3mm-esnél kisebb fogót nem is találtam - szóval gondolom nem jól értelmezem a méreteiket.. A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2015
Nem tudhat a világ magyarul.... Próbáld a "seeger ring dimensions" -ra keresni.
Bővebben: Link Hasznos olvasmány A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2015
Nem tudom. De összehasonlításképpen: 20 évvel ezelőtt vettem egy magyar, hasonló készletet 6200 Ft-ért, amit használok azóta. Nemrég egy Bosch készletet vettem harmad annyi fúróval 4700-ért - és egész tűrhető, persze kopik ez is, de legalább nem hajlik el mint a LUX, amit senkinek nem javaslok. Az általad linkelt változat kb. a nagy készletem 2/3 -a mennyiségre, de az ára már gyanúsan olcsó. Vagy nagyon prómó termék, azaz alul van árazva, vagy svindli. Ha előbbi - szerencséd van.
Ezt nem ajánlom. Unokatesóm nemrég vett egy ilyen készletet (nálunk múltkor volt akcióban), nagyon ramaty a minősége. Nem hozza a szokott minőséget. Általában itt használható barkácsszerszámok szoktak lenni, de ez nem az.
Kölcsönadni viszont jó. Mert mifelénk mindent elkéregetnek, vissza már alig kerül valami.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |