Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Az ACÁR :Acél Árbóc 5/4' horganyzott cső ami 6m Csak a kikötési pontoknak kialakított részek vannak rajta, a talppontra 10es csavarral állítható. Mászóvasam már nincs. Kikötésem sincs, megmutatom hogy kell kerítés vezérdrótból 8-as anyával gyorsan megcsinálni, porcelánt adhatok hozzá Szeged környékén használata nem szükséges, csak Pesten, ha működik még az O1. Minden segédeszköz ehhez a csőmérethez készült az antennák bilincsei ezen csőíven fognak legjobban, mászóvasak, oldaltávtartók is erre a csőmérethez készültek. Komplex rendszer része volt. Ha valakit érdekel megmutatom hogy lehet üzembiztosan 9m-es árbocot csinálni egyszerű eszközökkel. Gelka gyártmány minősége most is jó.
Hegesztettek faszikáim. 2 nap is volt mire le bírták hozni őket helikopterrel a szél miatt anno. A liftet is utólg rakták bele talán. A rácsot utána rakták kívül rá állítólag a tűz gyengített a acél szerkezeten. Valóban toldtak hozzá utólag. Nem tudom mennyit.
Azok a varázsnevek! HORCSA, KEBI... az első leltáromon szétröhögte a raktáros magát a szenvedésem láttán.
Az a nagy szentesi TV torony tűz.
Soha nem fogom elfelejteni. Éppen az iskola TV-t (mekkora nagy dolog volt, általános iskolában, TV akkor) néztük volna az alsó tagozatban, de nem volt adás. Aztán a szünetben láttuk a füstoszlopot... Ahogyan én tudom: A háromszögletű megerősités a UHF (értsd második műsor ) antennák többlet terhelése miatt volt szükséges. Valóban elemelkedett a "cső" alja, ki is van állitva a "kertben", saját szemmel láttam... Sajnos a szentesi toronyban nem jártam, csak a "földszinten". De Misinatető és Kékes megvolt
Onnan még az udvaromba is belátni egy jó távcsővel, legalább is én látom onnan a tornyot.
Szelektáltam a múltkor. Szerintetek érdemes e ezeket a holmikat ide föltenni, nem e az lesz a vége, hogy valaki csak jót keres rajta és megdob cserébe egy nem teljesen őszinte köszönőmmel, miközben esetleg még a postát is elvárja? Illik e alkatrészért esetleg elvárni egy kis cserealkatrészt ami meg engem érdekelne, vagy az nem fér bele az ingyen tárgykörébe akkor sem ha a cucc értékes dolgot is tartalmaz csak szimplán nekem nem kell? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Az első képen a középső Jackley -re máris vevő lennék.
Illetve az első képen lévőket elfogadnám. Egy jelképes összeggel tudnám honorálni +egy ŐSZINTE köszönömmel. A postaköltséget természetesen állom. A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2015
A középső nagyméretűre gondolsz az hibátlan, de van egy áttetsző védőburkolata középen műanyagból az meg van sérülve, akitől kaptam bontotta és az sérült, valószínűleg csak úgy fért a csavarhoz hozzá. ha gondolod elpostázom és ha akad pár régi elektroncsöves alkatrészed akkor még fizetned sem kell érte csak a postaköltséget.
Szerintem ezek túl zúzós cuccok ide. Tedd fel apróba! Motoros potikra reális áron vevő vagyok.
Mire gondolsz pontosan?
Rádiós elektroncsövek, vagy foglalatok, esetleg rádiós kimenőtrafó, valami ilyen apróságokra gondoltam. Jók ezek a motoros potik egy kivételével mind ALPS de soha nem fog nekem kelleni, és mind működő készülékből lett kibontva. Nincs értelme őrizgetnem.
Más helyen már fönn voltak egy ideje, de semmi rámozdulás, itt meg nem tudom hirdetni.
Csöves TV váz kompletten?
Csak rádiókat gyűjtök, meg a dobozok csak belsővel hasznosak.
Valahol van egy régi rádió belső. Hétvégén előtúrom.
Az utolsó képen az a fehérebb panelon levő kapcsolóüzemű tápnak látszó dolog ha az, mit tud?
Szia!
A két hűtőbordával ellátott panel (utolsó kép középen) érdekel. Postázni tudnád esetleg?
Mascot táp 13,5V 6A ha jól emlékszem.
Szia, el tudom postázni ha úgy van, samsung 2.1-es erősítők, mellette is erősítők vannak két sztereó tv hang panel többit privátban.
A cuccok elmentek. Van itt egy ilyen is, kijelzőhibás navigáció medion E4460.
Lecsapnék rá
Mire is?
Dekár, hogy lemeradtam a motoros potikról
A kijelzőhibás gps-re de most láttam csak hogy hol van úgyhogy még elviheti valaki...
Használd a "Válasz" gombot!
Ingyen elvihető 2 db BASIC Stamp Experiment Board, és programozási leírások. Ezek olyan 1995-1997 kiadású cuccok, elvileg működnek, de én soha nem használtam, és nem is fogom. Átvehetőek a XIV. kerületben.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |