Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok

Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   11 / 62
(#) SzervízMacska válasza neocska hozzászólására (») Feb 7, 2015 /

Nem akarok kukacoskodni, de a képen egy patkoltnak tűnő bootmenü látszott. Sd-re kell másolni a rávaló szoftot, és onnan telepíteni. Ennél egyszerűbb lehetőség nincsen... Persze az akkut fel kell elöbb tölteni, az biztos. Ha a telefonban nem sikerül, akkor külsőleg...
(#) neocska válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 7, 2015 /

Ugy is lehet de oda más felépitésü soft kell, amit nem ad ki a samsung, s csak modolt softokat kapsz amit ugy felrakhatsz, és azzal a bootloop-ot nem tudod helyrehozni.

i9300 van nekem is, hasonlo problémával vettem s csak ezzel a modszerrel tudtam ujraéleszteni, azután azt csinál az ember vele amit akar.
(#) feco45 válasza neocska hozzászólására (») Feb 7, 2015 /

Először is köszönöm az eddigi segítségedet! Végig futottam működik, de a gyerek kártyáját nem fogadja el. SIM hálózatfeloldó pin kódja Jelenleg itt tartok. Eredetileg t- mobil
annak idején fügétlenítve lett, de úgy néz ki ez is elveszett.
Üdv:Feco
(#) neocska válasza feco45 hozzászólására (») Feb 7, 2015 /

Pinkod az a simkártya kodja!
S ha függetlenitve volt azt bármien softolás programozás nem teheti érvénytelenné!!!
Ha mégis akkor becsaptak akik függetlenittették, s csak egy simma programot instaláltak a telefonra ami "emulálja" a kártyád...
(#) zsa hozzászólása Feb 8, 2015 /

Sziasztok. Rászántuk magunkat telefoncserére így vetünk 2db Myaudio force3 készüléket a célból hogy Skype-on is elérhetőek legyünk. Nos telepítés megtörtént rendszerbeálitásoknál a Skype fiók működik folyamatosan de ha nem futtatom a skype-ot (vagy is le van téve a telefon) akkor ha hívnak nem kapcsolja azonnal a készüléket csak többszöri próbálkozás után . Ez miért lehet ?
Másik kérdésem honnan lehet tudni mekkora program vagy játék tud futtni a készüléken ? Eddigi észrevételem 30mb fölötti APK telepítők (alkalmazások - játékok ) nem működnek vagy is elindúlnak de a betöltés egy részénél megszakad .
Köszönöm a tanácsokat előre is .
(#) lanti válasza zsa hozzászólására (») Feb 8, 2015 /

Szia, sajnos a 256Mb rendszer memória nem alkalmas gyakorlatilag semmire se. Próbáld ki vibert az talán stabilabban fog menni.
(#) david10 hozzászólása Márc 15, 2015 /

Sziasztok,nem kaptam más témát,ezért egyet nyitottam.
Van 3db SD kártyám: 8 GB Class 10-------8GB Class 4-------16GB Class 6.
Mindhárom SD kártyát felismerte az Androidos telefonom,de most csak a 8GB Class 10-es kártyát ismeri fel.
Érdekesség: Az Eflite 721-es kamera csak azt a kártyát ismeri fel.
Az összes kártyát a számítogép felismeri.
Szerintetek miért csak az az egy kártya müködik?
A választ előre is köszönöm!
(#) neocska válasza david10 hozzászólására (») Márc 16, 2015 /

Szia!
Ellenörizd hogy FAT32 re legyenek formázva az sd kártyák!
Ha ugyse ismeri fel öket lehetséges kontakthiba vagy esetleg haldokolnak a kártyáid!
(#) david10 válasza neocska hozzászólására (») Márc 16, 2015 /

A nem müködő kártyák NTFS-re voltak formázva,és átformáztam FAT32-re.
Sajnos egyik se javult meg.
Kezdenek haldoklani?
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2015
(#) neocska válasza david10 hozzászólására (») Márc 17, 2015 /

Van esély rá, hogy igen.
(#) david10 válasza neocska hozzászólására (») Márc 18, 2015 /

Sikerült megoldani,mivel Raspi-ben is volt használva mind a 2 kártya,ezért visszakellett particionáljam őket.8 MB particion kivül maradt,hála az Ease US Partition Master 2013-nak.A Win XP lemezkezelőjével sikerült mind a 7826 MB-ot egy particioba süriteni.
Köszönöm a segítségedet,és elnézést kérek a moderátortol az uj téma nyításáért.
(#) gernerakos hozzászólása Ápr 21, 2015 /

Hali!
Van egy samu galaxy ace advancom, amin eddig youtube is volt. Nem frissitettem ezt az alkalmazát, mert minek, gondoltam. Erre ma egy 410-es hibakóddal fogadott.Utána néztem, ez azt jelenti, hogy a tartalmat törölték a szerverről.
Na akkor frissítsük. Ez meg is van, de ha megnyitom az új alkalmazást, akkor így fogad:
Hiba történt az indításkor. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot, és a rendszeridőt.

Mindkettő rendben.
Na jól van, attól még csak lehet rajta videót nézni. Nos, nem, mert mindig ezt a hibát írja.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
A válaszokat előre is köszönöm!
(#) gernerakos válasza gernerakos hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

Elnézést, a telefon tipusa Samsung galaxy S andvance. Android 2.3.6-tal
(#) StMiklos válasza david10 hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

Szevasz!

Zavard rá a h2testw programot, elmond mindent. Hibás szektorokat (ha vannak), sebességet..
Messziről rendelt kártyáimat teszteltem vele. Kíváncsiságből röhejes árért vettem, sejtettem, hogy ennyi pémzért hamis lesz (32GB, 1650-ért).
Megkapták a test eredményéről a képernyőfotót, másnap itt volt pénz.
8GB-ra formázva (ennyi volt a valós kapacitás, ezt is a tesztből tudom) hibátlanul működnek.
Üdv: StMiklos
(#) ronin75 válasza gernerakos hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

Szia, milyen böngészőn keresztül probálod a youtube-ot?
(#) gernerakos válasza ronin75 hozzászólására (») Ápr 21, 2015 /

Google playes alkalmazásból. De ha böngészőben lévő youtubeos videót, ha megnyitok, akkor sem megy. Amúgy Opera classic, firefox, amit használok
.
(#) balint2005 hozzászólása Máj 22, 2015 /

Sziasztok,
kijelzőcserével kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
A kutyám megkóstolta a telefonomat és ez a kijelzőnek nem igazán tetszett, azóta csak fehér képet mutat két nagy fekete pacával, lassan kezdem unni, úgyhogy gondoltam kicserélem. Szóval a kérdésem az lenne, h ez "csak" kijelző probléma? Vagyis inkább az, h az lcd így is tönkre tud menni h csak fehéren világít? Eddig az összes betört kijelzős telefonom (volt jó néhány) adott képet csak, a törésnél fekete foltok vagy csíkok jelentek meg.
(#) erik001 hozzászólása Jún 11, 2015 /

Sziasztok.
Alcatel OT-6015X Touch Fire telefonhoz kéne valami magyar nyelv. Nincs menübe se magyar.
Valami magyarosítás kellene ha valaki tudni valami megoldást az segítsen már benne.
Köszönöm előre is.
Üdv Erik.
(#) Kari55 hozzászólása Jún 12, 2015 /

Sziasztok.

Én is rászántam magam, hogy legyen egy okos telefonom, (Allview A4you) és lenne egy kérdésem: azt be lehet állítani, hogy a kijelzője ne legyen ennyire érzékeny? Pl.: a névjegyzékben keresés közben azonnal hívja a megérintett bejegyzést, pedig még csak keresem a megfelelőt.

Köszönöm.
(#) marty9228 válasza erik001 hozzászólására (») Jún 13, 2015 /

Szia. Android van a készüléken?

Ha igen, ezt telepítsd fel. Nekem eddig mindig segített, ha nem volt magyar nyelv.

Bővebben: Link
(#) SzervízMacska válasza marty9228 hozzászólására (») Jún 14, 2015 /

Mitől lenne android? Legalább rákerestél volna...
(#) marty9228 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Jún 14, 2015 /

Szia.

Off

1 - A téma címe : Androidos telefonok.
2 - Sajnos eléggé kevés az időm.
3 - Másnak attól még hasznos lehet.
4 - Nem úgy, mint a te hozzászólásod, amit nekem címeztél.

Jó szerencsét!
(#) tothricsi hozzászólása Jún 14, 2015 /

Sziasztok!

Van egy Huawei Ascend y300-as készülékem. Egyik reggel bekapcsolás után bootloopba került, hosszas vizsgálat után rájöttem, hogy a emmc chip readonly módba került. Nem gyári szoftver van a készüléken, és rootolt, kicsit bővebbek a lehetőségeim. Másik szoftvert feltenni nem tudok, a readonly mód miatt. Van egy szoftver, amit recovery módból lehetne futtatni, visszaállítja az emmc chipet gyári állapotra (ha tudja, és nem hw hiba), csak akkor elvész a bootloader, meg minden ilyen finomság, magyarul tégla lesz a készülék. Csinált már valamelyikőtök ilyet, érdemes belekezdeni, vagy eleve kuka a készülék. (a chip csere nem hiszem, hogy megérné ennél a készüléknél.)
(#) SzervízMacska válasza marty9228 hozzászólására (») Jún 14, 2015 /

Öt perc kereséssel a következőt találtam egy 2003-as cikkben: a telefon első bekapcsolásakor, vagy szoftverfrissítést követően elindul az "első indítás" nevű alkalmazás, ahol többek között a telefon nyelvét is be lehet állítani. Magyar nyelv is választható... De ha nincs időd, ráadásul arról sincs lövésed, hogy mit kérdeztek, minek kukorékolsz bele?
(#) Roland 91 hozzászólása Jún 28, 2015 /

Sziasztok
Van 1 samsung tipo telefonom és nem akar be kapcsolni de ha rá dugom a töltöre ugy be kapcsol és ha le huzom a töltöröl kis idő múlva ki is kapcsol az aksi fel van töltve rendesen azt mutatja .
válaszokat elöre is köszönöm .
(#) mikrokapcsolo válasza Roland 91 hozzászólására (») Jún 28, 2015 /

Helló!
Lehet, hogy az akkunak már nem sok kapacitása maradt. Ki kellene cserélni, valószínűleg az a probléma.
(#) Roland 91 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jún 28, 2015 /

köszönöm a gyors válaszodat
(#) rockersrac hozzászólása Jún 29, 2015 /

Mobiltelefonoknál a 3.7V akku 4.2V körülre van töltve. Kérdésem az, hogy mekkora a a minimális feszültség, amit a telefon nem vesz lemerültnek? Elég lenne ,,elhitetni" a telefonnal, hogy 20% körül van a töltöttsége az akkunak. Külső akkuról akarom használni a régi Xperia X8-as telefonomat, afféle hordozható zenedobozhoz. Előre is köszi a segítséget!
(#) mikrokapcsolo válasza rockersrac hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Tudtommal körülbelül 2,5-7 V körül kapcsolnak le a Li-ion akkuk védőáramkörei.
(#) rockersrac válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Igen, de a telefon gondolom előbb jelez lemerültet. (legalábbis így gondolom)
Következő: »»   11 / 62
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem