Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Nem akarok kukacoskodni, de a képen egy patkoltnak tűnő bootmenü látszott. Sd-re kell másolni a rávaló szoftot, és onnan telepíteni. Ennél egyszerűbb lehetőség nincsen... Persze az akkut fel kell elöbb tölteni, az biztos. Ha a telefonban nem sikerül, akkor külsőleg...
Ugy is lehet de oda más felépitésü soft kell, amit nem ad ki a samsung, s csak modolt softokat kapsz amit ugy felrakhatsz, és azzal a bootloop-ot nem tudod helyrehozni.
i9300 van nekem is, hasonlo problémával vettem s csak ezzel a modszerrel tudtam ujraéleszteni, azután azt csinál az ember vele amit akar.
Először is köszönöm az eddigi segítségedet! Végig futottam működik, de a gyerek kártyáját nem fogadja el. SIM hálózatfeloldó pin kódja Jelenleg itt tartok. Eredetileg t- mobil
annak idején fügétlenítve lett, de úgy néz ki ez is elveszett. Üdv:Feco
Pinkod az a simkártya kodja!
S ha függetlenitve volt azt bármien softolás programozás nem teheti érvénytelenné!!! Ha mégis akkor becsaptak akik függetlenittették, s csak egy simma programot instaláltak a telefonra ami "emulálja" a kártyád...
Sziasztok. Rászántuk magunkat telefoncserére így vetünk 2db Myaudio force3 készüléket a célból hogy Skype-on is elérhetőek legyünk. Nos telepítés megtörtént rendszerbeálitásoknál a Skype fiók működik folyamatosan de ha nem futtatom a skype-ot (vagy is le van téve a telefon) akkor ha hívnak nem kapcsolja azonnal a készüléket csak többszöri próbálkozás után . Ez miért lehet ?
Másik kérdésem honnan lehet tudni mekkora program vagy játék tud futtni a készüléken ? Eddigi észrevételem 30mb fölötti APK telepítők (alkalmazások - játékok ) nem működnek vagy is elindúlnak de a betöltés egy részénél megszakad . Köszönöm a tanácsokat előre is .
Szia, sajnos a 256Mb rendszer memória nem alkalmas gyakorlatilag semmire se. Próbáld ki vibert az talán stabilabban fog menni.
Sziasztok,nem kaptam más témát,ezért egyet nyitottam.
Van 3db SD kártyám: 8 GB Class 10-------8GB Class 4-------16GB Class 6. Mindhárom SD kártyát felismerte az Androidos telefonom,de most csak a 8GB Class 10-es kártyát ismeri fel. Érdekesség: Az Eflite 721-es kamera csak azt a kártyát ismeri fel. Az összes kártyát a számítogép felismeri. Szerintetek miért csak az az egy kártya müködik? A választ előre is köszönöm!
Szia!
Ellenörizd hogy FAT32 re legyenek formázva az sd kártyák! Ha ugyse ismeri fel öket lehetséges kontakthiba vagy esetleg haldokolnak a kártyáid!
A nem müködő kártyák NTFS-re voltak formázva,és átformáztam FAT32-re.
Sajnos egyik se javult meg. Kezdenek haldoklani? A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2015
Sikerült megoldani,mivel Raspi-ben is volt használva mind a 2 kártya,ezért visszakellett particionáljam őket.8 MB particion kivül maradt,hála az Ease US Partition Master 2013-nak.A Win XP lemezkezelőjével sikerült mind a 7826 MB-ot egy particioba süriteni.
Köszönöm a segítségedet,és elnézést kérek a moderátortol az uj téma nyításáért.
Hali!
Van egy samu galaxy ace advancom, amin eddig youtube is volt. Nem frissitettem ezt az alkalmazát, mert minek, gondoltam. Erre ma egy 410-es hibakóddal fogadott.Utána néztem, ez azt jelenti, hogy a tartalmat törölték a szerverről. Na akkor frissítsük. Ez meg is van, de ha megnyitom az új alkalmazást, akkor így fogad: Hiba történt az indításkor. Ellenőrizd a hálózati kapcsolatot, és a rendszeridőt. Mindkettő rendben. Na jól van, attól még csak lehet rajta videót nézni. Nos, nem, mert mindig ezt a hibát írja. Hogyan lehetne ezt megszüntetni? A válaszokat előre is köszönöm!
Elnézést, a telefon tipusa Samsung galaxy S andvance. Android 2.3.6-tal
Szevasz!
Zavard rá a h2testw programot, elmond mindent. Hibás szektorokat (ha vannak), sebességet.. Messziről rendelt kártyáimat teszteltem vele. Kíváncsiságből röhejes árért vettem, sejtettem, hogy ennyi pémzért hamis lesz (32GB, 1650-ért). Megkapták a test eredményéről a képernyőfotót, másnap itt volt pénz. 8GB-ra formázva (ennyi volt a valós kapacitás, ezt is a tesztből tudom) hibátlanul működnek. Üdv: StMiklos
Szia, milyen böngészőn keresztül probálod a youtube-ot?
Google playes alkalmazásból. De ha böngészőben lévő youtubeos videót, ha megnyitok, akkor sem megy. Amúgy Opera classic, firefox, amit használok
.
Sziasztok,
kijelzőcserével kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. A kutyám megkóstolta a telefonomat és ez a kijelzőnek nem igazán tetszett, azóta csak fehér képet mutat két nagy fekete pacával, lassan kezdem unni, úgyhogy gondoltam kicserélem. Szóval a kérdésem az lenne, h ez "csak" kijelző probléma? Vagyis inkább az, h az lcd így is tönkre tud menni h csak fehéren világít? Eddig az összes betört kijelzős telefonom (volt jó néhány) adott képet csak, a törésnél fekete foltok vagy csíkok jelentek meg.
Sziasztok.
Alcatel OT-6015X Touch Fire telefonhoz kéne valami magyar nyelv. Nincs menübe se magyar. Valami magyarosítás kellene ha valaki tudni valami megoldást az segítsen már benne. Köszönöm előre is. Üdv Erik.
Sziasztok.
Én is rászántam magam, hogy legyen egy okos telefonom, (Allview A4you) és lenne egy kérdésem: azt be lehet állítani, hogy a kijelzője ne legyen ennyire érzékeny? Pl.: a névjegyzékben keresés közben azonnal hívja a megérintett bejegyzést, pedig még csak keresem a megfelelőt. Köszönöm.
Szia. Android van a készüléken?
Ha igen, ezt telepítsd fel. Nekem eddig mindig segített, ha nem volt magyar nyelv. Bővebben: Link
Mitől lenne android? Legalább rákerestél volna...
Szia.
Off 1 - A téma címe : Androidos telefonok. 2 - Sajnos eléggé kevés az időm. 3 - Másnak attól még hasznos lehet. 4 - Nem úgy, mint a te hozzászólásod, amit nekem címeztél. Jó szerencsét!
Sziasztok!
Van egy Huawei Ascend y300-as készülékem. Egyik reggel bekapcsolás után bootloopba került, hosszas vizsgálat után rájöttem, hogy a emmc chip readonly módba került. Nem gyári szoftver van a készüléken, és rootolt, kicsit bővebbek a lehetőségeim. Másik szoftvert feltenni nem tudok, a readonly mód miatt. Van egy szoftver, amit recovery módból lehetne futtatni, visszaállítja az emmc chipet gyári állapotra (ha tudja, és nem hw hiba), csak akkor elvész a bootloader, meg minden ilyen finomság, magyarul tégla lesz a készülék. Csinált már valamelyikőtök ilyet, érdemes belekezdeni, vagy eleve kuka a készülék. (a chip csere nem hiszem, hogy megérné ennél a készüléknél.)
Öt perc kereséssel a következőt találtam egy 2003-as cikkben: a telefon első bekapcsolásakor, vagy szoftverfrissítést követően elindul az "első indítás" nevű alkalmazás, ahol többek között a telefon nyelvét is be lehet állítani. Magyar nyelv is választható... De ha nincs időd, ráadásul arról sincs lövésed, hogy mit kérdeztek, minek kukorékolsz bele?
Sziasztok
Van 1 samsung tipo telefonom és nem akar be kapcsolni de ha rá dugom a töltöre ugy be kapcsol és ha le huzom a töltöröl kis idő múlva ki is kapcsol az aksi fel van töltve rendesen azt mutatja . válaszokat elöre is köszönöm .
Helló!
Lehet, hogy az akkunak már nem sok kapacitása maradt. Ki kellene cserélni, valószínűleg az a probléma.
köszönöm a gyors válaszodat
Mobiltelefonoknál a 3.7V akku 4.2V körülre van töltve. Kérdésem az, hogy mekkora a a minimális feszültség, amit a telefon nem vesz lemerültnek? Elég lenne ,,elhitetni" a telefonnal, hogy 20% körül van a töltöttsége az akkunak. Külső akkuról akarom használni a régi Xperia X8-as telefonomat, afféle hordozható zenedobozhoz. Előre is köszi a segítséget!
Tudtommal körülbelül 2,5-7 V körül kapcsolnak le a Li-ion akkuk védőáramkörei.
Igen, de a telefon gondolom előbb jelez lemerültet. (legalábbis így gondolom)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |