Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Műhelyünk felszerelése, szerszámai
Téma, a műhelyünkben előforduló készülékek, anyagok, szerszámok, eszközök bemutatására, kitárgyalására.
Lapozás: OK   29 / 198
(#) mikrokapcsolo válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Egész jópofa bőrönd ez. Ha esetleg valaki sokat utazik külső munkákra, jól jöhet,ha ezt magával viszi. Az egy akku viszont tényleg kevés lehet, és ha jól láttam, akkor a doboz tápellétása is arról az egyetlen akkuról megy.
A link gomb iOS-en tényleg kivág a böngészőböl...
(#) Massawa válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Nekem is ez lenne az egyik kérdésem meg lenne egy másik is; a dobozban lehetne egy massziv tápegység is, amivel az akkukat tölteni lehetne, meg a gépet hálozatrol is müködtetni. Sem a prospektusban sem a videon nem térnek ki erre.
(#) KTobi válasza Massawa hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Két akku, egy a gépen még kézzel dolgozik, ez van a belső vászonbőröndben, meg egy kívülről a doboz oldalán.
(#) nzozz hozzászólása Júl 3, 2015 /

Szerintem nem egy túl masszív, tartós szerkezet, az akkurögzítéstől kezdve szinte minden műanyagból... Viszont a videóban nem sokat vacakoltak az elpakolással, az a videó eleje visszafelé lejátszva.
(#) Massawa válasza nzozz hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Láttam már ettöl sokkal rosszabbul megcsinált dolgot is. Ha jo anyagokat használtak akkor akár tartos is lehet.
(#) Massawa válasza KTobi hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Igen ugy néz ki, hogy a kofferban is van egy akku, söt amikor a körfürész van a dobozban, akkor a külsö akkut is bedugja a kapcsolok alá ( párhuzamosan ? )
(#) zolika60 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

460 Euro? Mostanában nem veszek ilyet.
(#) Massawa válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Tényleg komoly az ár - igaz Angliában fejlesztették meg gyártyák, ami ad némi minöségi garit..

Itt honlapjuk:

http://www.power8workshop.com/index.php
(#) nagym6 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Ennyi pénzért lehetne hálózati üzemmód is, sok helyen megoldható a 230V táplálás.
Akku kimerül, lehet csücsülgetni és mérgelődni.
(#) KTobi válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 3, 2015 / 1

Ha adsz neki áramot akkor tölti mikor épp nem használod a benne lévőt, a töltőn (oldalsó drót) levő pedig állandóan töltődik.
(#) CIROKL hozzászólása Júl 3, 2015 / 2

Jó szolgálatot tesz ez a kis szerkezet most csináltam nem oly rég ...Bővebben: Link
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 3, 2015
(#) kameleon2 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Nekem tetszik. A cégnél jól jönne, mert nem kellene mindig azon agyalni, melyik gépet nem hoztuk magunkkal. Az árát talán jobb ha nem is tudom.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Pár hete asztalos fórumon dumáltunk róla. Barkács kategória, 150 000-ért.
Pontosságot nem feltétlen előtérbe helyező feladatok elvégzésére jó lehet.
(#) nagym6 válasza KTobi hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Többre tartom a hálózati gépeket, jóval erősebbek, akkusok pici motor gyengék, főleg hosszú strapás munkára. Ez az akkus is csak hálózatról használható 15 percnél (legyen 25 perc) tovább, keményebb igénybevételnél. Nem tudom mi értelme.
(#) Massawa válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Ez a gép nem is hosszu strapás munkára készült.....
(#) Bakman válasza Massawa hozzászólására (») Júl 3, 2015 /

Nem tudom. Számomra a "mindenre jó" dolgok olyanok, mint az ezermesterek, semmihez sem értenek igazán. Cipőt a cipőboltból. Ráadásul használat után egy óra összepakolni. Viszont, akinek tetszik, hajrá!
(#) Massawa válasza Bakman hozzászólására (») Júl 4, 2015 /

Én sem vagyok nagy hive ilyen mindenttudo masináknak, nekem is megvan minden, amit ez tud a mühelyben, de az utobbi idöben ( házépités) bizony gyakran jött volna jol, ha kéznél van egy ilyen doboz. Összepakolni az összes gépet a mühelyböl felcipelni pl. a 2. emeletre stb. biztos, hogy több idöt vett igénybe mint ennek a gépnek az összerakása ( volt olyan nap amikor csak 2x kellett pl. az asztali körfürész.....).
A profi asztalosnak minden gépe be volt épitve a furgonjába igy 15-20 percenkent rohant le az emeletröl az autohoz, hogy levágja a butorlapot méretre. Egy elönye volt, hogy kevesebb fürészpor maradt a szobában....
(#) velegiistvan hozzászólása Júl 13, 2015 /

Sziasztok!

Nemrég láttam bolhapiacon egy olyan rúdcsavarbehajtót, mely gyerekkoromból ismerős. Az aksija már halott volt, a mechanikája miatt szemeztem vele. Viszont a márkáját elfelejtettem megnézni. Csak kíváncsiságból kérdezem, ráismer valaki a leírásból erre a gépre?

a 90-es évek végén két mesternél láttam ilyen gépet, kb. 3 V-tal működik. Különös ismertetője, hogy a tengelyt fixálni lehet egy, a gép hossztengelyére merőleges műanyagdarab eltolásával. Ez a rögzítő elem mindkét végén a gép belseje felé tolható el. Lényege, hogy beakad a tengelybe, így ha lemerül, akkor is lehet vele csavarozni. Ez a rögzítő elem a gép műanyag burkolatának végén található. Az irányváltó és egyben ki-be kapcsolója szintén merőleges a gép hossztengelyére. A burkolata sötét színű volt.
Üdv:
István
(#) zoly15 válasza velegiistvan hozzászólására (») Júl 13, 2015 1 /

Esetleg Ő?
Nekem is van egy ilyen darabom működőképesen.
(#) yulo5310 válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Ilyen nekem is van,de már csak mint asztali vezetékesként használom,mert az akksija tropa! Érdekes a Bosch-omban fele ekkora akksi van,mégis 1 hétig is elvan 1 töltéssel.
(#) csjoki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Ráadásul elemes!
(#) velegiistvan válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Köszönöm a hozzászólásokat. Szerintem ez volt az a gép. Mekkora feszültség kell neki pontosan?
(#) zolika60 válasza velegiistvan hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

3V. Emlékeim szerint. Valaha nekem is volt egy ilyen.
(#) yulo5310 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

2,4 volt,2 db 1,2 voltos fúrógépbe való akksi van benne sorosan!
(#) yulo5310 válasza yulo5310 hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Nekem 5 volttal megy trafóról,évek óta!
(#) zoly15 válasza velegiistvan hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Nekem 1Li-Ion 18650-es akku van benne
(#) velegiistvan válasza yulo5310 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Köszönöm. Ha lesz is ilyen gépem, tápról fog járni, és nem is nagyon lesz terhelve
Ezek szerint ez egy strapabíró gép, ha ennyiőtöknek van. A maiakhoz képest mennyi fém alkatrész van benne?
Mi ennek a behajtónak a pontos típusa?
(#) zolika60 válasza velegiistvan hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Nem azért van sokaknak, mert annyira jó. Amikor kijött ez a típus újdonság volt és nem is igen volt más gyártmány a boltokban. Ez egy játékszer egyébként. Nyomaték beállítás sincs rajta, pedig az az egyetlen dolog ami szükségessé teheti egy ilyesmi masina használatát. Egy jó hagyományos csavarhúzóval gyorsabban lehet dolgozni és még áram sem kell hozzá, csak csülök, vagy bableves. Egyébként mintha az enyémet láttam volna a padláson a lomok között a múltkor. A hétvégén megnézem, és ha megvan még felteszem az ingyen elvihetőbe.
(#) kameleon2 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 15, 2015 /

Nekem az első sorozatú Bosch PSR2,4V-os változat van meg 25 éve. Villanyszereléshez, szerelvényezéshez nyomatékbeállítás nélkül is kitűnően használható volt. Most jobb híján vezetékről lóg, de 2,4-3V körüli akksit keresgélek, ami belemenne az eredeti Mexikói helyére. A kínai motor elég jól bírja. (I love EU).
(#) granpa válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 16, 2015 /

Remélem megleled, és kirándulok Valkóra máris.
Következő: »»   29 / 198
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem