Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hali!
Az A1,A2 rész, úgy ahogy van, rossz! Az ugyanis egyetlen IC, nem kettő! (LM1458) Valamint a kapcsolási rajzon nincs jelölve, de ezen IC-nek a tápot is be kell kötni! Ja, és az UAA180-as IC bekötése se jó!
+ középen fent van egy bekötetlen forrszem
A bemenet egy forrponttal kezdeném, nem mindjárt az alkatrészre forrasztok. arra ráérsz később ha nincs más megoldás, de az márt gányolás. Ugyan úgy a UAA180 10,11,12,13,14,15 –os lába hol van a LED kivezetés. A 4,5,6,7 –es lábak miért vannak összekötve és U+ -ra téve. de ugyan az a 8,9 –es láb is. A 16 –os láb a poti közepére kell mennie. Mért van testen. A1-A2 nézd meg, a ICt adatlapját. Egy tokba van. Te két tokba tetted. Az A1-A2 tápot nem kap vagy passzív alkatrész?
Vedd magad elé az alkatrészeket. Ha még nem vásároltad meg nézd meg a méretét fólia lyukaszd át a lábaknál rajzold a fóliára a tényleges méretet pl: ellenállás a két láb távolsága 4 raszter 0,5-0,9W a szélessége 1 raszter a láb furattól 0,5, 0,5 Ha megtervezted a panelt nyomtasd ki próbáld be ültetni. a kinyomtatott lap alá tegyél szivacsot úgy be tudod szúrkódni. A nyomtatást tükrözni kell. Ezt a panelt a felére lehet kicsinyíteni. És akkor is sok, üres hely lesz rajta. De itt ezt több sebből vérzik. De ne keseredj el valahogy mindenki el kezdte. Most márt csak csiszolni kell.
Sziasztok!
Ezt találtam a conrádba de q""""""va drága Szerintetek házilag meg lehet csinálni? ha valaki tudja mi kell hozzá,írjon!!!!(szerintem csak egy szivattyú)
Kérdezd meg még vagy öt témában...
Plexi, szivattyú, esetleg fűtés, vezérlés. Ha ránézésre nem tudtad eldönteni, hogy meg tudnád-e csinálni, ne kezdj neki...
Jólvan na ,csak biztos akarok lenni benne!
Kössz a segítséget! Üdv!
Én kisállat kereskedésben csináltattam 30*30* 1 cm es
(akváriumot) 600 ft vettem bele levegőztető csövet 300ft és egy levegőztető szivattyút 1700-ért ennyi
Jah,sejtettem hogy nem egy nagy gép...
A comrad-ban 52.000Ft Hohoooooo!!! Van levegőztetőm
De csak vaskloridhoz használd a melegítőt ,és nézd meg hogy bírja e a maratást!
Nekem kisebb van ilyenből. Igaz csak egy plexi "doboz" de jó. kb. 10cm x 3cm x 15cm Nem túl nagy de pont elég.
Az enyém nagy panelok maratásához készült
a kisebbeket müanyag tálakban maratom.
Szerintem 2-3ezer forintból már elég nagy tálat tudsz készíteni. Csak ki kellene találni, hogy mivel merüljön be. Mert fémet nem ajánlatos beletenni.
(tudjátok, hogy a nyákot ki tudd venni maratás végén)
Ragassz a panel hátuljára szigszalagot és nyomd a tál szélére! Most ez jutott eszembe , de ha meg fúrod a panel szélét damilt is köthetsz rá .
Én eddig mindig úgy csináltam, hogy egy húrkapálcával piszkálgattam ki...
Én egy epson photo r200-al nyomtatok, tintasugaras fóliára (előtte ráragasztom a pont akkora darabot egy papírlapra amekkora kell) természetesen a legjobb(fotó) opciót és az inkjet fóliát választva.
Az eredményt mellékelem, a nyák némi maradék, ezért nem tökéletesen egyenes, ettől tekintsetek el, és ajánlom figyelmetekbe a nyákon található webcím .-jait, plusz a vebcím szövegét(csak hogy érezzétek mi az a vonalvastagság ami simán megy) Ezt ha vasalással bárki megcsinálja, akkor nagyon ügyes, és várom a hasonló képét, mert csak a szememnek hiszek. Ja és a méretekről annyit, hogy a webcímes nyák 50*45mm.
Szia !
Ebben a vonalvastagságban semmi extra nincs. Nincs különbség a végeredményben vasalás és a foto eljárás közt, legfeljebb az, hogy valaki tudja, és valaki nem tudja szépen elkészíteni. Üdv!
sziasztok!
szeretnék áttérni a vasalásról a fotózásra :yes: annyi lenne a kérdésem hogy a HgLi 80W-os lámpa jó lenne a célta? (ilyet találtam itthon meg még 250W-osat de szerintem az már sok lenne ) Kaptam 1 ismerősömtől fotolakkot is denem tudom hogy mikori Mert azt hallotam hogy a fotolakk csak 1 ideig jó nem tudom hogy ez igaz-e hogy lehet kideríteni hogy jó-e még? üdv!
Voltam vegyszerboltba, de csalódtam... Proxid van? nem tartunk. Sósav? Van valami de gyenge. Kihoz egy lefojótisztitót, sosav kénsav stb tartalom 5% alatt.
Még van egy komolyabb, orvosi eszközöket, gyogyszerészeti cuccokat, laboreszközök vannak kitéve a vitrinbe. Holnap hátha nyitva találom.
Szia !
Idézet: „és várom a hasonló képét, mert csak a szememnek hiszek.” Mindent a szemnek. Panel mérete ugyan pár centivel kicsit nagyobb, de az írás lehet pár centivel kicsit kisebb Üdv!
Szia
„és várom a hasonló képét, mert csak a szememnek hiszek.” Ahogy parancsolod Uram....
Ne menj vegyszerboltba, nem érdemes.
Bármelyik kisboltban kapsz 20 százalékos sósavat, hidrogén-peroxid-ot pedig a fodrászkellékesnél kapsz 400 Ft-ért.
Nem a legszebb, de fotózd le ugyanígy, mindkét oldalát
Vasalással DIP-tok két lába között egy szál szépen átmegy, kell ennél több otthonra?
Uli-nak készült, mert (remélem, akkor még) nem ment neki a vasalás. Neki is tetszett, de ha még az alkotónak is, akkor már nekem is
Szia !
Valóban nem csak szöveget lehet írni, smd-t is lehet
Ezt a játékot szerintem már eljátszottuk egyszer ,
az a címe , Melyik a jobb technológia ? És akkor megegyeztünk hogy mindenkinek a sajátja. Egyébbként láthatnánk képet a nyákvasalódról? (nem koppintani akarok ) csak a kiváncsiság hajt! Én fotózok és nem is tervezem a váltást .
Bizony lehet, kétoldalas smd-t is
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |