Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ha már úgyis ott jársz, vegyél nekem is kettőt, hiszen akciós!
Az akciós sapka és a szemüveg a drága. Ezek nélkül kell megvenni.
Idézet: „Ez egyszerűen elírás.” Szerintem nem, én nem hiszem, hogy drágább lenne.
Épp ezért elírás, hibázott az illető aki bepötyögte....
Mint amikor az egyszeri őrnagy hangosan gondolkozott: Egy autó 3 óra alatt ér fel szegedről pestre, akkor kettő masfel óra alatt.
Nem az a gond hogy ezt mondta, hanem hogy komolyan gondolta...
Azt hiszem a sörgyári kapriccsoban volt jó szöveg: Joga van hülyének lenni...
Ebbe a nagy melegbe a panelek anyaga is jelentős hőtágulást szenved.
Igen, ... itt a bizonyíték:
Index.hu-n mókás kedvükben vannak.
Ha építkezel,és sokallod a fuvarköltségeket,itt a megoldás!
Ha kész a ház, lehet telepíteni a libákat.
Hát tényleg nagyon benéztem. Vagy libák álruhában.
Lehetséges, hogy a nagy melegbe bizonyos dolgok kitágulnak, vannak viszont amik összemennek.
Ez egy döglött 6800 µF-os kondi, még sose szedtem szét, csak feltűnt, hogy kotyog a belseje.
Szia!
Milyen gyártmány volt? Hogy ezután csak ilyet keressek...
Házilag game controller? Bővebben: Link
Nem tudom, de méretbeli paraméterei miatt drága volt, lehet nem is kell bele ekkora, az áramkör már csak akkkor nem működött amikor már csak 0µF volt... akkor meg elég lett volna egy 1000-es is.
Jóhangú hálózati kábel. : )
A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2015
Ráadásul földeletlen. Így végül is nem kell a földhurok problémával bajlódni erősítő esetén, ha előfordul.
Milyen jó lesz ez majd a Fite Duophon-hoz...
De földelt dugókkal szerelve... tényleg Litze? Vajon tudja egyáltalán a hirdető, hogy mi fán terem a Litze huzal?
Az árába bele van szerintem kalkulálva Á, ez nagyon kemény. Akkor lenne a legdurvább ha kiderülne, hogy egy fórumtárs adta volna fel a hirdetést...
A Litze huzal nem fán terem, mint például a tarhonya, hanem egy német városkában gyártják (Lichtenau-ban). Csak a magyar szakik nehezen tudták kimondani a város nevét, ezért egy mozaikszót alkottak a városka nevéből és a zománc szóból (tájszólással "zemenc"). Így lett
Lit-ze. Röviden Litze.
Hát, én pedig úgy hallottam, tavasszal mondják, hogy szépen zölddel már a tarhonyaföld...
Meg azt sem értem, hogy a litze miért nem licce? Ha már azt látom mindenfelé, hogy lécci-lécci... |
Bejelentkezés
Hirdetés |