Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   4 / 441
(#) erobi82 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 25, 2006 /

Mert a tények ezt bizonyítják:yes: :yes: :yes:
(#) Báddzsó válasza (») Márc 25, 2006 /

Szerintem ez egy mikrokapcsoló. Gondolom kattant mindig egy kicsit amikor kapcsoltad. Sztem minden elektronikai alkatrész boltban kapsz ilyet, esetleg más lesz a formája, nem tudom az mennyire számít, de ezekből rengeted fajta van.
(#) Frankye válasza erobi82 hozzászólására (») Márc 25, 2006 /

Netán láttad, ahogy a sok kis sárga emberke a veszélyes hulladékból túrja ki az akksikat, és nyomatja bele a forrasztóónba?
(Félre ne értse senki, nem a kínai bóvli- és gagyidömping mellett vagyok, de nem csak a távolkeleten állítanak elő kritikán aluli termékeket...)
(#) erobi82 válasza Frankye hozzászólására (») Márc 25, 2006 /

OK Akkor a hozzászólásomban a "kínai" helyére helyettesítsd be azt amire te gondolsz.
(#) MoOn válasza Báddzsó hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Helo! Sztem te ezt keresed: Miniatür nyomógomb
csak nem tudom, jo-e, mert ami a képen van, annak 6 lába van , és 2 pólusú, ennek meg 2 lába van és 1 pólusú, tehát ez nem a megfelelő, de attól függ, hogy váltani akarsz vele, vagy csak simán kapcsolni
olvasd el mit írnak róla

Üdv. MoOn
(#) Frankye válasza erobi82 hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Megegyeztünk!
(#) creative válasza Frankye hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Üdv!

Kérdés hol tudnék 60.000 µF os kondit venni? ráadásul kettő kellene csináltam egy jó kis házimozit ahhoz kellen tuningra...
(#) szabi83 válasza creative hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

600W os ??
sztem inkább ott A/-enként számolj 1000µF -ot.

47 000µF / 16v ra 1980ft + áfa :wow1:
(#) mex válasza (Felhasználó 466) hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Üdv Mindenkinek! Egyik haverom megkért, deritsem ki ,magyarországon lehet e kapni STK400-050 ic-t. Nekem nem sikerült,kérem a fórumtársakat,akinek van infója netán eladó ic-je segitsen.
(#) Thom válasza mex hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Itt nézd meg: www.satel.hu
Rendelni is lehet tőlük!
Lehet, hogy van nekik.
(#) creative válasza szabi83 hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Hello az a gond hogy nekem a 16volt keves ha pedig sorba kotom oket akkor az erteke esik vissza tehat nem tudom megeri e kellen oldalankent 3 azaz 16+16+16 es (47e47e47e) ugyhogy jo lenne ilyen kondi de minimum 50voltos...
(#) mex válasza Thom hozzászólására (») Márc 26, 2006 /

Sajna nincs nekik,de a bolt szuper!
(#) miklosch válasza (Felhasználó 466) hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

Nem tudjátok, hogy a Chipcad KFT.-nek van üzlete a Tűzoltó utcában, vagy csak rendelésre szállítanak?
(#) szabi83 válasza miklosch hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

chipcad.hu / menü / megrendelésnél:

Átvétel a ChipCAD Kft. telephelyén

vagy is:
ChipCad Kft telephelye
1094 Budapest, Tűzoltó u. 31.

egyértelmű :worship:
(#) miklosch válasza szabi83 hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

oh köszi, ezt nem láttam! Remélem úgy is lehet vásárolni, hogy bemegyek, és kérem, ami kell...
(#) pedrock válasza creative hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

Hello! ITT
a legolcsóbb szerintem a kondi. 1 db 10000 µF-os 63V-os kondi 600 HUF Szerintem ennél occsóbb nincs, max valami használt.

U.i: Elég brutál lehet az erősítő amihez ekkora puffer kell. sok sikert hozzá!
(#) creative válasza pedrock hozzászólására (») Márc 28, 2006 /

Hello Pedrock!

Köszike remélem frankón fog majd működni egyébként ez egy 6x100w-os házimoci lesz szal annyi az össz gondom a 10000µF el hogy kevés vagy teszek bele 12-t ami meg méretre és összegre sem utolsó de ezek szerint nem nagyon fogok találni se olcsóbbat se nagyobbat... hát szomorú vagyok pedig a google-ban olvastam egy két angol helyet ahol létezik 60.000uf 100v csak ott se olcso asszem 25dolcsi per darab az a 2db-nál 10ezer de még mindig 2ezerrel olcsobb lenne és több helyem maradna.... Azért ha valaki lát ilyen szép nagy modellt vagy 30.000uf 100 voltost megfizetheto áron az szóljon mert utobbibol eleg lenne 4db... elore is koszi mindent
(#) isamisa válasza creative hozzászólására (») Márc 29, 2006 /

Hi
Igaz hogy azt mondják hogy 1000µF amperenként de ez csak amolyan előzetes számitáshoz jó. Kiszámoltad hogy mennyi kell hozzá? Van erre valamilyen képlet. Nem tudtál szerezni bele valami használt 10000µF-os kondit? Szerintem korzózzál ki a piacra és próbál kutakodni valmi erőssítőből kiazedett kondi után. Én most vettem egy rakással fillérekért. igaz hogy páronként vannak de pl egy rövid lista: JVC Super Audio Cap 10000µF/71V Ebből 2, Aztán 2 jappán 10000uf/63V , 2* 4700µF/63V , meg 8 nagy hütübordát egy 600wattos trafót meg kettő kissebet, meg csomó apróságot ami megérte, 3eFt-ért
(#) Norberto válasza isamisa hozzászólására (») Márc 29, 2006 /

Ezt mindet 3 ezerből???
(#) tszaboo válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 3, 2006 /

Találtam olcsó forrasztóónt. Nem rendeltem még tőlük, de gondoltam beteszem. Ha valaki tud olcsóbbat, akkor írja már meg azt.
Ez
(#) isamisa válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 3, 2006 /

hi
még vettem 2 dobozt , egypár áramkört amiről kiforrasztottam ezt azt, azzal eggyütt 4eFt volt. Szóval ja. Nekekem megérte szerintem. És még a multkor vettem egy toroidot 2eFt-ért. Azt a toroid topicba fel is raktam, igaz senki nem mondott semmit rá...
(#) bubu válasza isamisa hozzászólására (») Ápr 3, 2006 /

hi!
Jó olcsón kijöttél. Boltban ahogy néztem inged , gatyád ráment volna mire ezeket beszerzed. Én még nagyon a kezdőkhöz tartozok, de erről még én is azt állapitom meg h jó vásár volt.
További sok ilyet!
üdv.
(#) Frankye válasza isamisa hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Nem semmi! Szuper vásárt csináltál!

Melyik piacra jársz? PeCsa?
(#) isamisa válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Nem.
A debreceni zsibire. A Vágóhid utcánn.
Most is van egy csomó jó dolog annál a bácsinál akinél vettem. Azt mondta most hogy jön a jó idó pakolja ki a dolgokat. Tényleg rengeteg minden van nálla... CSak nekem már nincs pénzem
Ja alkudni muszáj!! (kérdezem mennyi ez amit összeszedtem, "Hmm... hát ez olyan 5-6eFt"
Mondom az sok. Ezután előadta milyen jók még ezek a cuccok meg hogy ujjonana mennybe kerű...
Én csak hallgattam nagyokat ümmögtem, Aztán mondom neki 4000! " Vigyed" Szóval lehet még alkudhattam volna de nem volt képem )
(#) Frankye válasza isamisa hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Aha! Szal Te is debreceni vagy!

(Lehet, fontolóra kellene vennem, hogy Debrecenbe költözzek?! )

Egy ilyen kisöreg nekem is jól jönne! Mondjuk a PeCsáan szokott lenni szintén jó kis zsibi, de ott nem mindig lehet alkudni, sőt, és van, h egy fél zsák szemetet kapsz a mellé az egy-két értelmes dolog mellé, amire szükséged van... (Ez az árukapcsolás?! :yes: )
(#) creative válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Hello!

Lenne egy technikai kérdésem de ide is tartozik ezért inkább ide teszem fel.

Szóval ma jártam a mikroelektron bt-nel ami tényleg egy aranyos kis üzlet nagyon tetszik. Főleg az a középkoru hölgy aki a pult mögött áll és végre egy nő aki nem csak azért áll a pult mögött mert oda rakták hanem ért is a dolgokhoz ha kér tőle az ember valamit akkor nem áll neki katalogust bújni ilyenek

Szóval most jön a kérdés láttam náluk egy szép nagy hűtőbordát olyan 35-40cm x 15-20cm est eleg rossz a szemmertekem a lenyeg az hogy csak 2ezer forint és nekem most épp egy jó hűtőbordára lenne szükségem viszont nem vagyok benne biztos hogy 6db TDA7294est (100W) le tudna rendesen hűteni... vagy ha ez nem is akkor mekkora borda kellene hozzá illetve hol lehet kapni olyat és mennyiért...
(#) Norberto válasza creative hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

Ha tényleg ekkora a mérete, akkor az valóban nagyon olcsó vétel lenne! Már csak azt kéne megtudnod, hogy milyen a hőellenállása a bordának. Minél kisebb a szám, annál jobb egy hűtőborda. Egy 0,7 K/W már elég jónak számít. De van olyan, ami 2 K/W...na ez már nem olyan jól vezeti a hőt...
(#) szabi83 válasza creative hozzászólására (») Ápr 4, 2006 /

egy help itt
itt ha jól látom 2 db 10*30 cm es van 6*60 wattnak
amugy azt már én is néztem a mikroelektroba, hogy 2 e ft csak..
(#) bubu válasza isamisa hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

helló!
Én örömmel hallom , hogy itt a közelben is lehet ilyen cuccokat olcson beszerezni(mondjuk én csak egy Ladanyi kezdő vok, kevés pénzzel és sok ambicióval) szóval ... De eddig csak annyit halottam a Debreceni elektroboltokról h nagyon drágák és általában az elektrartból vásárolgatnak.
Én kezdő vok tehát nekem még a tda 2030-as erősítő lesz majd a legközelebbi projektem ahoz meg ha jol emlékszem azt olvastam h max 2K/W -s hütőborda kell. Ilyet is lehet ott kapni (olcson)?
Bocs h igy elhalmozlak kérdésekkel de ez a hely felkeltette az érdeklődésem.
A legjobbakat!
üdv.: bubu
(#) Frankye válasza creative hozzászólására (») Ápr 5, 2006 /

És hol van ez a bolt?
Következő: »»   4 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem