Fórum témák
» Több friss téma |
Mert a tények ezt bizonyítják:yes: :yes: :yes:
![]()
Szerintem ez egy mikrokapcsoló. Gondolom kattant mindig egy kicsit amikor kapcsoltad. Sztem minden elektronikai alkatrész boltban kapsz ilyet, esetleg más lesz a formája, nem tudom az mennyire számít, de ezekből rengeted fajta van.
Netán láttad, ahogy a sok kis sárga emberke a veszélyes hulladékból túrja ki az akksikat, és nyomatja bele a forrasztóónba?
(Félre ne értse senki, nem a kínai bóvli- és gagyidömping mellett vagyok, de nem csak a távolkeleten állítanak elő kritikán aluli termékeket...)
OK Akkor a hozzászólásomban a "kínai" helyére helyettesítsd be azt amire te gondolsz.
![]() ![]() ![]()
Helo! Sztem te ezt keresed: Miniatür nyomógomb
csak nem tudom, jo-e, mert ami a képen van, annak 6 lába van ![]() olvasd el mit írnak róla Üdv. MoOn
Üdv!
Kérdés hol tudnék 60.000 µF os kondit venni? ![]() ![]()
600W os ??
sztem inkább ott A/-enként számolj 1000µF -ot. 47 000µF / 16v ra 1980ft + áfa :wow1:
Üdv Mindenkinek! Egyik haverom megkért, deritsem ki ,magyarországon lehet e kapni STK400-050 ic-t. Nekem nem sikerült,kérem a fórumtársakat,akinek van infója netán eladó ic-je segitsen.
![]()
Itt nézd meg: www.satel.hu
Rendelni is lehet tőlük! Lehet, hogy van nekik.
Hello az a gond hogy nekem a 16volt keves ha pedig sorba kotom oket akkor az erteke esik vissza tehat nem tudom megeri e kellen oldalankent 3 azaz 16+16+16 es (47e
Nem tudjátok, hogy a Chipcad KFT.-nek van üzlete a Tűzoltó utcában, vagy csak rendelésre szállítanak?
chipcad.hu / menü / megrendelésnél:
Átvétel a ChipCAD Kft. telephelyén vagy is: ChipCad Kft telephelye 1094 Budapest, Tűzoltó u. 31. egyértelmű :worship:
oh köszi, ezt nem láttam! Remélem úgy is lehet vásárolni, hogy bemegyek, és kérem, ami kell...
Hello! ITT
a legolcsóbb szerintem a kondi. 1 db 10000 µF-os 63V-os kondi 600 HUF ![]() U.i: Elég brutál lehet az erősítő amihez ekkora puffer kell. sok sikert hozzá!
Hello Pedrock!
Köszike remélem frankón fog majd működni egyébként ez egy 6x100w-os házimoci lesz ![]() ![]()
Hi
Igaz hogy azt mondják hogy 1000µF amperenként de ez csak amolyan előzetes számitáshoz jó. Kiszámoltad hogy mennyi kell hozzá? Van erre valamilyen képlet. Nem tudtál szerezni bele valami használt 10000µF-os kondit? Szerintem korzózzál ki a piacra és próbál kutakodni valmi erőssítőből kiazedett kondi után. Én most vettem egy rakással fillérekért. igaz hogy páronként vannak de pl egy rövid lista: JVC Super Audio Cap 10000µF/71V Ebből 2, Aztán 2 jappán 10000uf/63V , 2* 4700µF/63V , meg 8 nagy hütübordát egy 600wattos trafót meg kettő kissebet, meg csomó apróságot ami megérte, 3eFt-ért
Találtam olcsó forrasztóónt. Nem rendeltem még tőlük, de gondoltam beteszem. Ha valaki tud olcsóbbat, akkor írja már meg azt.
Ez
hi
még vettem 2 dobozt , egypár áramkört amiről kiforrasztottam ezt azt, azzal eggyütt 4eFt volt. Szóval ja. Nekekem megérte szerintem. És még a multkor vettem egy toroidot 2eFt-ért. Azt a toroid topicba fel is raktam, igaz senki nem mondott semmit rá...
hi!
Jó olcsón kijöttél. Boltban ahogy néztem inged , gatyád ráment volna mire ezeket beszerzed. Én még nagyon a kezdőkhöz tartozok, de erről még én is azt állapitom meg h jó vásár volt. ![]() További sok ilyet! üdv.
Nem semmi! Szuper vásárt csináltál!
![]() ![]() Melyik piacra jársz? PeCsa?
Nem.
![]() A debreceni zsibire. A Vágóhid utcánn. Most is van egy csomó jó dolog annál a bácsinál akinél vettem. Azt mondta most hogy jön a jó idó pakolja ki a dolgokat. Tényleg rengeteg minden van nálla... CSak nekem már nincs pénzem ![]() Ja alkudni muszáj!! (kérdezem mennyi ez amit összeszedtem, "Hmm... hát ez olyan 5-6eFt" Mondom az sok. Ezután előadta milyen jók még ezek a cuccok meg hogy ujjonana mennybe kerű... Én csak hallgattam nagyokat ümmögtem, Aztán mondom neki 4000! " Vigyed" Szóval lehet még alkudhattam volna de nem volt képem ![]()
Aha! Szal Te is debreceni vagy!
![]() ![]() (Lehet, fontolóra kellene vennem, hogy Debrecenbe költözzek?! ![]() ![]() ![]() ![]() Egy ilyen kisöreg nekem is jól jönne! Mondjuk a PeCsáan szokott lenni szintén jó kis zsibi, de ott nem mindig lehet alkudni, sőt, és van, h egy fél zsák szemetet kapsz a mellé az egy-két értelmes dolog mellé, amire szükséged van... ![]()
Hello!
Lenne egy technikai kérdésem de ide is tartozik ezért inkább ide teszem fel. Szóval ma jártam a mikroelektron bt-nel ami tényleg egy aranyos kis üzlet nagyon tetszik. Főleg az a középkoru hölgy aki a pult mögött áll és végre egy nő aki nem csak azért áll a pult mögött mert oda rakták hanem ért is a dolgokhoz ha kér tőle az ember valamit akkor nem áll neki katalogust bújni ilyenek ![]() Szóval most jön a kérdés láttam náluk egy szép nagy hűtőbordát olyan 35-40cm x 15-20cm est eleg rossz a szemmertekem ![]()
Ha tényleg ekkora a mérete, akkor az valóban nagyon olcsó vétel lenne! Már csak azt kéne megtudnod, hogy milyen a hőellenállása a bordának. Minél kisebb a szám, annál jobb egy hűtőborda. Egy 0,7 K/W már elég jónak számít. De van olyan, ami 2 K/W...na ez már nem olyan jól vezeti a hőt...
egy help itt
itt ha jól látom 2 db 10*30 cm es van 6*60 wattnak amugy azt már én is néztem a mikroelektroba, hogy 2 e ft csak.. ![]()
helló!
Én örömmel hallom , hogy itt a közelben is lehet ilyen cuccokat olcson beszerezni(mondjuk én csak egy Ladanyi kezdő vok, kevés pénzzel és sok ambicióval) szóval ... De eddig csak annyit halottam a Debreceni elektroboltokról h nagyon drágák és általában az elektrartból vásárolgatnak. Én kezdő vok tehát nekem még a tda 2030-as erősítő lesz majd a legközelebbi projektem ahoz meg ha jol emlékszem azt olvastam h max 2K/W -s hütőborda kell. Ilyet is lehet ott kapni (olcson)? Bocs h igy elhalmozlak kérdésekkel de ez a hely felkeltette az érdeklődésem. A legjobbakat! üdv.: bubu |
Bejelentkezés
Hirdetés |