Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor ez lehet az ok. Azért majd szét borítom jobban megpróbálok mindent átmérni,nem tetszik,hogy így megrázott.
Ez egy tipikus Whirpool táphibának tűnik elsőre. Tudnál képet feltenni a panelről? Akkor többet lehet mondani róla. Tisztelettel: Jani
Örülj neki hogy leoldott a relé. Ha kritikus helyen halad át rajtad az áram, simán elég annyi belőle, amire az év. relé meg se szólal. Plusz olvastam is valahol hogy a ráírt áramnál jóval nagyobb a valós leoldási árama. Talán a villanyszerelős topicban. Szerintem sincs ez így jól, én a zavarszűrő kondikat ellenőrizném, valamelyik szerintem átvezet.
Keresgéltem a témában és pl a sokat emlegetett whirpool lnk táp nem földfüggetlenít. Bővebben: Link Szóval lehet hogy normális, ha ráz a szekunder oldal.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Akkor ezentúl sokkal óvatosabb leszek.
Bizony.Ott max 5V lehet ahogy a felirat mutatja.
Tuti hogy valami nem jó ott,pl ha bedugom egyből bekapcsol.
Sziasztok, es szebb jobb napot!
Segitsegre lenne szuksegem, egy Gorenje wa50100 tipusu eloltoltos mosomasinahoz. Mosas kezdettol szamitva 10 percen belul leall, es a harom jelzo led villogni kezd (4 villogas egyszerre a harom leden.) Ami segitseg lehet hozza, hogy sem teljes sem fel adag ruhaval nem mukodik a gep. Bekapcs, porget 3lomhat,pihi,3lomha,pihi utana 4villogassal jelez, hogy gondja van. A viz bent marad, a dob tartalma felig vizes felig nem, de az aljan all a viz. Ugyanezt az adagot centrizni nem tudom, mert ugyanigy megadja magat a gepezet. Mindemellett ures dobbal mosast visz, szepen feltilti, szivattyu progival leadja a vizet, centrivel pedig szepen porget. DE CSAK URESEN. Valakinek otlete, vagy tapasztalata lenne esetleg, ami segithetne? Elore is koszonom! Udv.: Evezsu A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2015
Szia! Szénkefét, tacho-t kellene megnézni mert a 4 villogás az motor hibát jelent.
Hát,érdekes ez a panel,a 220, ha úgy dugom be akkor végig rajta van a szekunder oldal negatívján,ha fordítva akkor meg természetesen a nulla van rajta....
Szerintem meg a tisztelt háziasszony jobbanjár ha kihív egy mosógépszerelőt aki nem panelcserével kezd.
Koszonom szepen a valaszt. Motorra gyanakodtam en is
![]() ![]()
Ha nagy az áramfelvétele a motornak akkor letilt. 1 nadrág még vizesen nem "nehéz" a gépnek ezért centrizte ki
![]()
Szuper, nagyon halas vagyok a segitsegert
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tudni kellene milyen kefe van benne, én is szervizes vagyok
![]() Asszem 5*13mas van benne, nem vészes összeg ![]()
A szénkefe max egy 1000 es és kell egy ember aki berakja.
Ez lehet valtozo is adott geptipuson belul? Mert en ugy terveztem, hogy holnap elugrok egy muszaki alkatreszeshez, hogy ilyen gepbe szeretnek egy szenkefet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Vidd el kefetartóstól eggyüt. 2 csavar az egész.Látszik rajta ha cserélve lett.
Sziasztok! Indesit IWC 7115 előltőltős mosógéppel kínlódok. Minden alkatrésze kimérve, nem sorolom fel. Ajtókapcsoló hiba miatt nem indult el semmi, cserélve. Nagy nehezen elindult, de nem úgy ahogy kéne. Viz beenged, dob forog egy párat, majd egyszer csak átmegy viz ürítésbe. Elől az összes LED elkezd egyszerre villogni. A kikapcs és a pillanat állj gombra sem csinál semmit. Hálózatból kihúzom, visszakapcsolom és össz. ennyit produkál. Botesz ha van erre ötleted, megköszönném. Két órát görcsöltem vele, de most ide jöttem pihenni. Kösz.
![]()
Passz nem tudom talán testes fűtőbetét vagy paneltáp de azt írod minden végigmérve...Esetleg a tacho szakadás?Az csinál olyan hibát hogy nem indul a gép de hibát nem ír...
Sziasztok!
Szóval a problémám az, hogy a lakásunkat átalakítjuk és a fürdőszobából a házunk alatt lévő szuterénba szeretnénk beüzemelni a mosógépet! Víz, áram van odalent, de a szennyvíz a mennyezeten megy, és itt a problémám! Hogy tudnám a szennyvíz elvezetését a gépnek megoldani? Sehol nem találok használható infót, pedig van másnál is az alagsorba a gép! Köszönöm előre is! A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Szia! Nem tudom mások hogy oldják meg, nálunk a cégnél egy műanyag hordó van a gép mellett( kb100-120 l-es lehet) és abban egy búvárszivattyú úszókapcsolóval. A mosógép a hordóba üríti a vizet, onnan meg a szivattyú nyomja fel a csatornába. ( műanyag házas vízszivattyú, amilyet a Tesco-ban, Obi-ban kapni) A mosógép szivattyúja olyan magasra nem tudja felnyomni.
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, a whirlpool ec 4774.03 programkapcsoló bekötését- egyik oldala már meg van Bővebben: Link a másik oldal bekötésére lenne szükségem! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Úgy tudod megoldani ahogy az előttem szóló írja de lehet hogy én barkácsolnék hozzá a helyedben egy megbízhatóbb úszókapcsolót ugyanis ami a szivattyúkon van az nem valami megbízható.Esetleg kérdezd meg azt akinek az alagsorba van a gép hogy Ő hogy oldotta meg...
A hiba pusztán a vezérlő panel átforrasztgatásával megoldódott. Kondik át lettek mérve és mind jónak tűntek.
Köszi a segítséget!
Sziasztok olyan problémával küzdök hogy a mosógépemet áram alá rakom és se kép se hang. szerelővel beszéltem azt mondta hogy panel cserés de kiszállásal együtt kb:50000ft 60000ft ért veszek új mosógépet érdeklődni szeretnék hogy esetleg olcsóbban hogy jönnén ki. És esetleg hol vehetnék panelt a gépbe. A gép tipusa whirlpool AWO/D1010EX előre is köszönöm a válaszotokat. Niki
Először is megmérném meddig jut a delej a gépben. Aztán kezdeném törni a fejem panelcserén, ha látnám, hogy javíthatatlanul rossz. Itt hasonló hibáról írnak.
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Sziasztok! További fejlemény PG6 communication error,erre tud mondani valamit valaki? Köszönöm Gyula
|
Bejelentkezés
Hirdetés |