Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sziasztok!
Valaki elhagyott egy -valamilyen- márkájú és -valamilyen- színű headset-et. A "VIP-faház" mellett várta a becsületes megtalálót, közel az ingyenelvihetőcuccokhoz. Az elhelyezkedéséből ítélve nem szándékosan tehette oda a tulajdonos. Aki ráismer és megmondja milyen fajta/színű, privátban írjon. Idézet: „a "magasan kvalifikált" tenisz "elitnek" pedig szúrta a szemét a jelenlétünk (a zene, a "kajaszag").” Csak egy telefon kellett... De nem látom azt az Európa bajnokságot amire hivatkoztak, meg a TV-t sem. Na jó, valaki árult kettő TV-t 1.000 forintért közülünk bontásra. Mondjuk az a 6 éves kislány aki talicskázta ott "piros salakot" az sem volt semmi, mint szervező ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Topi oldalát nemrég bogarásztam. Pedig Őis nagy teniszező, legalábbis a hobbiai között szerepel. Biztos ismerte volna őket. .
A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Lehet az ultrahangot zavartuk...
Mondjuk Kálmán ehhez jobban értene. Állítólag Ő hallja az ultrahangot.. Lehet ő vonzotta oda őket..
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Idézet: „Ő hallja az ultranahgot..” Te mennyit ittál ma? ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Ez volt az a 4 és fél millás nagyszabású csapkodás a kertben... csapkodás a kertben
![]()
'ultranahgot- Ultrahang.
![]() Majd hozzászól.. Állítólag, már friderikusz is felfigyelt rá... A kék káposztalepkék párzását már 400m -ről meghallja. Hihi A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2015
Ahhoz képest nem volt túl nagy felhajtás.
Töltöttem fel énis két képet. Vittem fotógépet, de nemkerült elő. Barbi csinált párat, de ezek nemigen a témába illőek. Ha lenne még, tudom csatolni a .Zip mellé?
Sziasztok nagyon jó volt a találkozó
![]() ![]() ![]()
Nem ultra, infra! És nem hallom, érzem. Nem mindegy!
![]()
Nemtudjátok kivitte el az utolsó tombolát? A sorbafűzött ellenállásokat.. : )
A hozzászólás módosítva: Aug 17, 2015
A szkóp az tombola volt, vagy csak rosszul voltam informálva?
Szia, én vittem el, mellesleg volt még egy tombola, a tombolás bögre formájában.
Ami a "takarmányozás" ügyet illeti, nekem a következő tanulságok jöttek le:
- Szerintem a következőkben elég a gulyás (abból is maradt, meg az alapanyagokból is bőven ![]() - Az jó, hogy kockázva hoztam a husit, ezt szerintem érdemes megtartani (ezt a részét vállalom továbbra is, bár hentesem kicsit fújt ![]() - Érdemes korábban hozni az üstöt (ha időben ott lett volna, akkor már délben eszünk). - Továbbiakban nem javaslom az "előételt". Ez nem egy negatív hozzászólás, hanem jobbító jellegű. Ami azt illeti, ~100 emberes szervezés az már nem semmi. Topi-nak külön respect, hogy a "nehézségek" dacára jól sikerült az idén is ![]()
Nekem annyi tűnt fel, hogy nem volt CHZ a kiállítási erősítőivel, meg nem volt hallgatózós "szoba", ez kicsit hiányzott. De ennek ellenére jó volt a hangulat, kicsit túl gyorsan is telt az idő, túl hamar lett vége!
![]() ![]() ![]()
Helló Urak!
Nem tudja valaki, hogy ki volt az az 50 körüli, nagy-hajú szaki, aki a 'faház' bejáratánál CD lejátszókat, egyebeket árult? Mintha az apja is ott lett volna, de ez nem biztos. Nem rendszeres börzéző (azt hiszem). A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Bejárat mellett István volt balra, mármint kívül.
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Kerestelek a többiek közt de nem voltál ott.
Elnézést. Mert a Te erősítőid voltak kiállítva, ugye jól sejtem? Tudtam én, hogy C-vel kezdődik a tulajdonos neve, meg azt is, hogy ha rossz nevet írok, korrigáltok.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Köszönöm! Kb. ő lesz, majd Marika azonosítja, ő vásárol nála. Tudsz elérhetőségét?
Persze. St3. Itt lakik a "szomszédban".
Hacsak nem BEMCorp, mert Ő még "balrább" volt. Náluk balrább már csak az "ingyen vihető dolgok" voltak, meg Te a gulyással... A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2015
Nem igazán
![]() Bár őneki nem volt hosszú a haja, és 50 körülinek sem mondanám.... ![]()
Electronics fórumtárs árulta a hangfalakat is? Mármint az 5.1 hangfalakat? Végül meddig tartott találkozó?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |