Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma beszéltem az iskola igazgatóságával,holnapra kapok időpontot hogy melyik nap tudom az épületet előkészíteni,és melyik napon lehet a rendezvényt reggeltől fogva tartani. Most számolgatok még egy kicsit,aztán ha minden jól megy akkor meghirdetem.
Sziasztok. Szükségem lenne egykis segitségre. Vane egy Benq DV M23-as kis kézi kamerám. Fel kellene vele szednem jópár órás műsort, de ha bedugom az kábeljét, egyből el kezzdi tölteni, felvenni nem lehet. Másik akkut már nincs lehetőségem beszerezni. Az akkut ami 3,7V 1050mAh, lehetne-e helyettesíteni adapterrel? Sajnos csak 5V 1A -os adapterjeim vannak.
Az 5V-tal sorba kapcsolva 2 db diódát. Azon esik 1,2-1,3V.
Helló mindenkinek!
Ma voltam a Tesco-ba, és találtam egy szőrös kaktuszt! Megtetszett, így megvettem! Valakinek nem tudja véletlenül, hogy hogyan kell gondozni? (nem volt hozzá használati utasítás)
Arra azért vigyázz, hogy a szőrök alatt vannak még tüskék
Pont ugyan-úgy kell gondozni, mint egy normális kaktuszt. Nyáron 2-3 hetente 1x, télen kb. 2 havonta egyszer locsolni. Télen lehetőleg hűvös de fagymentes, sötét helyen tárolva tud pihenni és így a következő évben, ha elég nagy, már virágot is hozhat. Ha már alig fér a cserépben illik átültetni, de akkor a következő évben valószinüleg nem fog virágozni. A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2015
Köszönöm a válaszod!
Arra rájöttem, hogy attól hogy szőrös, még szúr!
Na, egy kis muzsika:
30 Seconds to Mars - Edge Of The Earth
Gyerekkoromban ezt Őszapó kaktusznak nevezték.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2015
És mi a pontos típusa?
És ez egész évben szőrös, vagy ez csak valami virágszerűség?
Ha csak meg nem borotválod.
Semmi akadálya!
Ja! Köszönöm!
Ha csak normál kaktuszod van, egy kis vattával ilyenné teheted.
Ez oridzsinál! Gyárilag szőrös! Megvizsgáltam!
(van normál is! ) A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2015
Pár éve karácsonyra vettem nejemnek öt különféle kis kaktuszt, csodaszép virágaik voltak. Hamar kiderült, hogy gombostűvel voltak odarögzítve máshonnan származó virágok.
De a Tiéd biztosan igazi. (Nem kopasz a cicád? )
A macskámnak fekete szőre van!
Ilyet én is csináltam.Elbökték a földkábelt egy oszloppal majd nekünk kellett újra összekötni....
Mi ez az arckönyves LINK?
Jaj istenem. Ez ám a szakértelem.
A ruha teszi az embert.
Az öreg Rumli bátya, de nem rokon is megmondta. Bővebben: Link
Ne legyünk rasszisták!
Nem, a frász kerülget tőlük. A kertvárosi gettó nem anime.
Kisebbségi érzésem van mellette. Megalapozottan.
Miért?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |