Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor csak nekem van?
Nem hiszem!
Ne kelljen már itt is „grammar nazi” -zni, Uraim.
Sziasztok!
Az mit jelent, hogy: " A kérdés nem reprezentatív. " ?
Ilyesmire gondoltam én is, miután rákerestem, de inkább nem használom, mert nem használható egyértelműen. Főleg nem az általános beszédben, írásban. Köszi.
A mostani témába nem akarok belemenni, de az a sok betegség ami ránk vár vajon orvosolható házi patika módszerekkel? Olvasom a híreket, hogy ilyen vírus, olyan hasmenés stb. Én mondjuk megfázáskor kizárólag fokhagymát szedek.
Fokhagymát szedek Így gondoltad, ugye?
Egy biztos, hogy immunerősítő. A szájszag ellen meg jó a lilahagyma-vöröshagyma fogyasztás A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2015
Vagy 1 kiló jöhet. Télen kikergetem vele a bacikat még a környékről is.
Idézet: „Én mondjuk megfázáskor kizárólag fokhagymát szedek” Megelőzése: nagykabát. Amikor önmagától is meggyógyulna az ember, akkor gyógyul meg a fokhagymától is. Szerintem a házi patika, vagy természetgyógyászat az x növény rendszeres szedésével javít a szervezet állapotán, de ha igazi baj van, ahhoz gyengék.
Hát kb. Bírom az ilyen házi megoldásokat, amikről azt hiszik az emberek, hogy működnek. Vannak nővények stb. amikben megtalálható ugyanaz a hatóanyag, mint ami a gyógyszerben is van, de a legtöbb szájról szájra terjedő gyógymód, jó nagy ökörség. És igen, akkor "használnak", amikor alapban is magától meggyógyul az ember az immunrendszerének hála.
Ha folyamatosan ilyeneket eszel, akkor utána nekünk ne panaszkodj az epekőre
Bár nagyon finom, ugyanakkor
Mához egy hétre már álomban leszek.
Ez szombaton készült. Nem ettem meg, csak két karéj zsíros kenyeret. Paprikával, paradicsommal. Hagymát nem mertem. A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2015
Sziasztok!
Remélem, a kérdésem ide való, mert kőművességgel kapcsolatos, viszont konnektor is van benne... Szóval szeretnék még pár konnektort beépíteni a konyhába a meglévők mellé. Hogyan szokták a szerelvényes doboznak a lyukat elkészíteni? És hogyan tudom majd pontos pozícióba berögzíteni? Mert ugye a szerelvényes dobozba kell a konnektort beszorítani, és ha ez el van csúszva fél cm-t, akkor már biztosan nem tudom a keretet hozzá rakni. Gipsszel szokták berögzíteni a lyukba a dobozt? Köszönöm a segítséget!
Sorolható doboz segít betartani a távolságokat, és igen gipsszel szokták rögzíteni.
Köszi. Mához egy hétre lesz. Ilyenkor már túl leszek rajta.
Ezt tudnom kellett volna. Olyat vettem, ahol egyesével vannak a dobozok. Úgy csinálhatom, hogy bepattintok mindent a helyére, keretbe a konnkektort, konnektort a dobozba, be is húzom a kábelt (be nem kötöm), rakok egy kis gipszet a lyukakba, aztán belenyomom a konnektort a dobozzal. Ekkor jó távolságban lesznek a dobozok is. Kiveszem a konnektorokat, a keretet, és ki tudom javítani véglegesre a lyukat. Mit gondolsz/gondoltok? Köszi.
Ahhoz, hogy a doboz szilárdan legyen a helyén normálisan, egy lépésben kell begipszelni, minden oldalról. Ha sok giszet raksz, beleragadhat a szerelvénybe. Összemaszatolod, megkarcolod stb. Ettől jóval olcsóbb venni pár új szerelvénydobozt. Kb. a sarki fűszeresnél is lehet kapni.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2015
Meg lehet így is csinálni, kis odafigyeléssel. Aztán után-gipszeled. Nem kell a kábelt sem behúzni, utána is kifúrhatod a dobozt (alsó v. felső negyedben), és áthúzod.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2015
Igazad van. Meglátom holnap, hogy lenne a legjobb.
Kívül összeállítod, egymás mellé rakod a két konnektort és leméred a dobozok közötti távot. Majd csinálsz fából, vagy műanyagból távtartót a dobozok közé és úgy építed be.
Van az része, hogy többféle osztás is van. Erre (is) figyelj...
Volt egy tanárom aki a konnektor szó használata miatt simán leszedi az ember fejét. Ő úgy tartotta: váltó áram nincs, csak váltakozó.
Ma a konnektor és a dugalj egymás szinonímái a köznyelvben, akár tetszik a tanárodnak, akár nem.
Sziasztok.
Szeretnék megosztani veletek valamit. Ezt a hozzászólást egy 1999-es, vagyis velem egyidős számítógépről írom! Természetesen win98-as operációs rendszerrel van felszerelve a gép. 56MB RAM kapacitás! A HDD 1,2GB-os! A böngésző Mozilla Firefox, a fórum ezt látja: Idézet: .„Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US;” A hálókártyán még BNC csatlakozó is van, a valamikori koaxos hálózat maradékaként. Az egér egy soros portra csatlakoztatható golyós példány. Három nyomógombja van, de görgő nincs. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy Topinak köszönetet mondjak, az általa feljesztett oldal még ezen a gépen is tökéletesen működik! Nagy öröm az, hogy gondolt azokra is akik ilyen régi vasakon fórumoznak. Bár szerintem én vagyok csak egyedül az az elvetemült aki ezt teszi.
Nem hinném, hogy te vagy az egyetlen elvetemült . És muszáj futnia, mert már elvárás az, hogy egy ilyen oldalt egy kenyérpirítón is olvasni lehessen...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |