Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
![]() ![]() ![]()
A szelep most működik ? A stop gombot, vagy indítót 3-5 mp-ig nyomni. Elvileg nem kell resetelni.
A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2015
A szelep működne szerencsétlen de nem kep csak kb 70V-t.
Akkor nézz körül a triak környékén. Próbáld meg direktben működik e, nincs e valami kontakthiba a vezetékezésében, kap e rendes testet a szelep.
TESTET????? A triac környékén minden ellenállat jó a szelep diretktben működik.
A szelepet a triak kapcsolja, a testet átvitt értelemben gondoltam. Van ugye egy szál amit a triak kapcsol, a másik vezetékére gondoltam mint " test"
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 7, 2015
Értem én
![]() ![]()
Igen, minden bizonnyal. Egyébként nem melegszik a triak?
Lehet érezni egy kis hőkülönbséget,de nem mondanám túlzottnak.Köszi,hogy próbálsz segíteni!!!!
![]()
Ha a proci leszakadt, akkor semmi feszültséget nem adna k. Illetve lehet, hogy állandóan ad ki valamit. Mikor bekapcsolod a szivattyú elindul? Ha igen akkor kellene mérni a szelepen. A szivattyúzás alatt zárva kell lennie. Ha nem szokott szivattyúzni indulásnál ( szinte mind úgy indul) Akkor boríts bele egy vödör vizet, s akkor kénytelen lesz, ha egyébként életben maradt.
Valamennyi az normális a többi ilyenkor " csendben van " nem működik.
Indul és csinálja a protokol elejét az az üresre járat utána néma csend és kb 4 perc múlva adja a hiba jelet.Végig a fent említett alacsony fesz.,némi ingadozással mérhető a szelep kivezetéseire menő vezetékeken.
Az gond, akkor ezek szerint a proci állandóan ad ki valamennyi feszültséget
![]()
Basszus kulcs
![]() ![]()
Sziasztok!
A nejem nagy bánatára a hétvégén nem akart elindulni szeretett Siemens R10-15 típusú mosógépe...s azóta sem megy! Jelenség: Start gomb nyomása után 3 halk kattanás a vezérlő felől, majd a három folyamatjelző led villogni kezd, s nem történik semmi... Ma megnéztem, ajtókapcsoló hibára gondoltam , de azzal nincs baj. a vez. panel csatikat megtisztítottam, a panelt átnéztem, rendellenességet nem találtam! Mi lehet a probléma, merre keresgéljek? Köszönök minden segítséget!
Eldugult. A szivattyú szűrője. (zokni, zsebkendő stb.) Először ezt nézném meg.
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2015
sziasztok.volna eggy kis gond, eggy BAUKNECHT AUTOMATA MOSÓGÉPPEL.Az a gond ,hogy elinditáskor eggy pár másodperc után leál,és az F és H felváltva villog mi lehet a gond?tud valaki valamit erről a jelenségről?előre is köszönöm..
![]()
FH (F01) szelep hiba (nem vesz vizet /6 perc után)
Nincs...ez volt az első, amit megnéztem!
szia megint zavarlak.Azt szeretném tudni javitható,vagy csak a csere oldja meg a problémát?
Nézd meg nincs e dugulás,mérj rá a szelep tekercsére és ha szakadt cseréld ki.
hali
miele w 822 es mosogepem melegvizzel oblit ha tudtok tippet adni mi lehet a gond elore is koszi
Milyen fajta gép? Külső meleg vizet használ, vagy mindet maga melegíti?
Ez magának melegíti.Lehet hogy beragadt a fűtésrelé vagy szar a relé vezérlése.
szia igazad volt a vízszint szabályzó csövén volt két kicsi lyuk kicseréltem most jó a gép közi a segítséget
|
Bejelentkezés
Hirdetés |