Fórum témák
» Több friss téma |
Kéne tudni mi van benne, mert így elég nehéz segíteni.
Milyen tápegység milyen alaplap.
Tippre Vestel, tehát 17mbxx
nem szettem szét még hátuljára meg csak a tipus szám van de nem találok a neten semmit rola
Pont múlt héten volt nálam egy ilyen, de annak valami más gondja volt. Szervizbe viszed jobban jársz de ha neki akarsz állni szedd szét csinálj képet, és meglátjuk az alapján tudunk e segíteni.
Ha ez a fajta: kép
Óvatosan állj neki mert ha jól emlékszem kicsit trükkös szétszedni, nehogy leszakadjon a kijelző csatlakozód! A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2013
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy van egy : Sony Bravia KDL-40W-4500K típusú lcd tévém.
A gond ott kezdődik hogy érintés hibás lett melynek során a tévé egy része szürke. Sok szétszedés után meglett a hiba hogy nem rögzül eléggé az ellenállás a panelhez ezért ragasztószalaggal lett leragasztva.Egy darabig működött de megint elment a kép fehérsége és sebbessége tehát szar volt, ezért szét lett szedve és keresgéltem tovább észerevettem hogy a tv lcd panelján ahogy az ellánállások oda vannak forrasztva el vannak válva és ezt szeretném valahogy visszaforasztani.Most ha bekapcsolom a tévét akkor több helyen hófehér és fekete és a tv kb 40%-án van látható kép ami kicsit gáz. Ha valaki tud segíteni hogy lehet az ellenállást visszaforrasztani az lcd üveglapra kérem irjon (nem ad képet több helyen hófehér és fekete a hibajelenség)
COF lcd tévé képvezérlő processzort kéne cseréljek a tévében mivel tönkrement csak azt nem tudom hogy hogyan kellene ujraforrasztani valaki tanács?
Sziasztok, nekem is van egy Technika LCD32-107E típusú készülékem, nos a táp panel sasszi száma 17PW20.1 ezen cserélve lett 2db 15nF/630 volt, os kondenzátor, az elco kondenzátorokat cseréltem rajta ahogy az inverteren is , a probléma után az van hang van háttér fény nincs , nem világítottam meg úgyhogy nemtudom képet ad e , ha valaki segítene azt meg köszönném. Az inverter LG márkájú és a 24v-ot megkapja. Köszönettel Alex.
A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2015
Ha az inverter megkapja a kapcsoló jelet és a dimmer jelet, és stabil a 24 Volt, plusz a puffer elkón primer oldalon ott van 380-400 Volt, és egy pillanatra se villan be a háttér,akkor gyanús hogy vagy az inverteren van gond.
Ritka esetbe az inverteren a biztosíték megy e annak ellenére hogy semmi baja nincs.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy Technika X216\54E Típusú tv. A hiba abból áll, hogy a menü vagy a forrás kiválasztása közben ugrál az ablak, így az adott forrást (hdmi) nem is tudom kiválasztani. a menüben sem enged lépkedni, mert 1-2 másodpercenként eltűnik, majd vissza. Erre valakinek valami ötlete lenne? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 21, 2015
Első körbe nézd meg a külső mikrókapcsolókat, hogy nem e zárlatos, beragadt.
Szia!
A hangerő le és fel működik, a többi nem.
Attól még gondolom, van rajta több gomb kívül, azokat kéne átnézni.
Igen van, hangerőn kívül, csatorna le\fel, menu, source, stand by.
Hangerők működnek a többi nem. tv-t szétszedve, megnéztem, szalagkábel be van forrasztva mindkét végén, mikorkapcsolók jónak tűnnek, max kiforraszthatom őket, kérdés, hogy van-e értelme...
Sziasztok! Egy Technika TV hibájáról lenne szó,amely a következő: Acsatorna listából egyik napról a másikra eltűnt az M1 és asz RTL ,a csatornákat újrakerestettem beállítottam a megszokott helyekre ,de másnapra újra eltűnt és más rádió állomás lett a helyén.Mi lehet az oka?Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv nektek . Probléma : Techwood LCD 8205 HDB tv-ét kaptam távirányító nélkül - jelenség a kék led csak villog több mint 10 percen keresztül nem reagál a kapcsoló gombokra - de a lenyomásukra csippan Ha valaki találkozott ilyennel mit kell tenni - még nem lett szétszedve de valószínűleg vestel alapokora épül . Esetleg ez a jelenség gyerekzár lenne-és ki lehet távirányító nélkül kapcsolni ? Ha nem akkor hátlap le és alap beazonosítás és utána várom a javaslatokat merre lehetne a hiba . A szerelő" szerint csak gyári távirányítóval ,és szoft.frissit-el lehet életre kelteni ... Ezért vagyok itt.. A válaszokat előre is köszönöm nektek
Ha vestel belsős, villógó led szoftver probléma. De azért előfordulhat táp és alaplap hiba is.
Köszi - akkor mi legyen a következő lépés ? Bontás és mérés legyen ? Mit javasolsz ?
Szétszeded lefényképezed aztán megszakértjük ha tudjuk.
Mérd meg van egy kupacban jó pár dióda elemelve a panel szintjétől. Ezekből szokott bezárlatosodni ritkán 1-1.
Fényképezd le az alaplapot és a tápot is ha tudod. A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2015
17mb62-1
Már csak egy jó szoftver kéne, sajna abban nem tudok segíteni, ahogy nézem LG tuner és LG táp. Privát üzenetben tudok számot adni meg címet ha nem sikerül innen valakitől kapnod. |
Bejelentkezés
Hirdetés |