Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Óriási, hatalmas hangszóró
ha kerhetnem tegyel mar fel kepet rola lecci elore is kosz
![]() ![]() ![]()
Tetszik!!! Ez nagyon jó... Ötletes vagy, lehet én is megpróbálkozok egyel majd egyszer és lelesem az ötleteidet. Építettél még ilyen hangszórókat? Nah az a lényeg hogy nekem nagyon tetszik.
helló!
iwiwen vannak képek! hangfal klub
helló!
köszi szépen! próbálkozz csak nyugottan ha ennyire türelmes vagy!! ![]() eddig ez az 1 db hangszóró van amit full én csináltam! vanak kisebbek de ott csak membránt csináltam! pl:FA
Lepetézek :eek2: , eszembe nem jutna építeni.
Nagyon csávó vagy, gratula ![]()
Rajzra is kellett most ilyen papír testeket csinálni ilyen hasábokat. Kettőt csináltam mind a kettő 5ös lett
![]() ![]()
A központosító membrán a képen több darabból van?
Mekkora a kitérése a membránnak?
helló!
a porvédő? 1db vagy a furnér erősítésre gondolsz? az több db 15mm a kitérés!
ja hülye vok!
a peremre gondolsz mi? az 1be van csak be van vagdosva!
Hi mekkora a kitérése a membránnak. A csőszigetelő nem túl merev esetleg? Vagy szuperál? Sikerült pontosan beállítani a tekercset nem zajos? Nem nehéz az önsúlya a membránnak. Csak gyakorlati kérdések. Amúgy szuper
![]()
helló!
rosszul mondtam a kitérést! max 11mm-t tér ki! Előre-hátra meg 22mm összesen!
helló!
köszi! a kitérés 11mm! a szivacs túr merev volt és ezért ügyesen félbevágtam vastagságra! nagyon jól müködik! Úgy csináltam meg az egészet hogy lehessen állítani a membránt meg a mágnest is a központosság miadt! kicsit nehéz a membrán de meghajtja rendesen a 4 rétegű 53mm átmérőjű tekercs!
elég vadul néz ki...
milyen a hangja? mennyire mélyre tudsz vele lemenni? gondolom majd meg szakadtok, mikor valahova el kell vinni ![]()
helló!
kösz! a hangja iszonyú mély! eléggé jó leadja az alacsony ferkiket! annyira nem nehéz a láda, mert fából van a hangszóró váza!(épp ez 1 kicsit gáz de sebaj müködik!) ![]() ![]() Ez nagyon Cool. Legközelebb szeretném látni egy 2000 L -es boros hordóban. Az is nagyot szólhat. ![]() ![]()
helló!
köszi! majd talán a leendő 150cm-eset! amúgy annak majd 1 kisebb faházat fogok építeni!
"majd talán a leendő 150cm-eset!" Az tényleg mega brutál lesz,ha megépíted.Azzal majd falat is lehet
bontani. ![]() Idézet: „Azzal majd falat is lehet bontani.” Mitől lehetne? Érdekelne a fizikája ![]() ![]()
Hát,ha a fal önfrekvenciáját megfelelő fázisban le tudja sugározni...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |